Newcastle – Leeds 1:2 (kon.) | Crystal Palace – West Ham 2:3 (kon.) | West Brom – Manchester City 0:5 (kon.)
Southampton – Arsenal 1:3 (kon.)
konec
Southampton FC
1:3 (1:2)
Arsenal FC
Úterý 26.01.2021, 21:15 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Nicolas Pépé, přichází Joe Willock.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Callum Watts (Southampton FC).
    86. Ward-Prowse nebyl se svým projektilem úspěšný
     
    86
    James Ward-Prowse si dal s rozehrávkou standardní situace opravdu na čas, nakonec ale samozřejmě pálil a mířil ke vzdálenější levé tyči, ale Bernd Leno s tím počítal, takže šel do vzduchu a vytasil důležitý zákrok!
     
    78
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Thomas Partey, přichází Muhammad Alnaní.
     
    74
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Theo Walcott, přichází Daniel N'Lundulu.
     
    74
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Danny Ings, přichází Callum Watts.
    72. Alexandre LACAZETTE - 1:3
     
    72
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Arsenal přidává třetí branku a přiblížil se k plnému bodovému zisku! Cédric Soares výborně přenesl hru na pravou stranu, odkud Bukayo Saka vymyslel přesný pas do malého vápna, který si našel ALEXANDRE LACAZETTE, jenž z bezprostřední blízkosti v klidu doklepl míč do sítě. Asistence: Bukayo Saka.
     
    72
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Emile Smith-Rowe, přichází Willian.
     
    70
    Nicolas Pépé mířil ke střídání opravdu hodně pomalu, za což ho hlavní rozhodčí odměnil žlutou kartou. Nakonec ale ani nestřídá.
     
    67
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Jake Vokins, přichází Nathan Redmond.
     
    67
    Danny Ings předvedl výbornou individuální akci, kdy se dostal přes tři protihráče v pokutovém území, ale míč si nakonec navedl do velkého úhlu, ze kterého proti vyběhnutému Berndu Lenovi mohl skórovat jen těžko!
     
    60
    Cédric Soares se přes levou stranu dostal až do pokutového území, kde doběhl až na hranici malého vápna, ale místo zakončení zvolil jen přihrávku do bránících hráčů, kteří po několika odrazech dostali míč do bezpečné zóny!
     
    53
    Emile Smith-Rowe měl na kopačce rozhodnutí dnešního duelu, také on si obešel vyběhnutého Alexe McCarthyho, ale bránící hráči mu nedovolili další zakončení do prázdné klece!
     
    50
    Domácí to tentokrát dobře rozehráli, díky čemuž byl v dobré střelecké pozici Theo Walcott, který mohl i přihrávat, ale nakonec vzal zodpovědnost na sebe, avšak mířil jen doprostřed, kde byl připravený Bernd Leno!
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    42
    Thomas Partey za obranou uvolnil francouzského útočníka, který byl při souboji s protihráčem v pokutovém území poslán k zemi, ale hlavní rozhodčí nereaguje a nechává hru pokračovat!
    39. Bukayo SAKA - 1:2
     
    39
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Hosté trestají další zaváhání soupeře a ujímají se vedení! Vše započal dobrým pasem do běhu Alexandre Lacazette. Tato přihrávka byla tak dobrá, že Alex McCarthy proti ní vyběhl, ale nemohl u ní být první, takže si ho BUKAYO SAKA šikovně obhodil a následně skóroval do prázdné klece. Asistence: Alexandre Lacazette.
     
    28
    Nakonec domácí založení útočné akce opět zvládli, díky čemuž mohl z hranice šestnáctky pálit Yan Valery, ale jeho technické zakončení se mezi tyče nevešlo!
    25. Adams prověřil Lena pohotovou hlavičkou
     
    25
    Domácí mohli jít zničehonic do vedení! Jake Vokins z levé strany vytáhl parádní centr přímo na hlavu Che Adamse, který prudce hlavičkoval do levé části branky, ale Bernd Leno tentokrát dokázal vytáhnout pohotový zákrok!
     
    19
    Stuart Armstrong už dostal míč přes skluzujícího Héctora Bellerína, on sám ho ale nepřekonal, takže hlavní rozhodčí píská faul a dokonce uděluje kapitánovi Arsenalu žlutou kartu.
    14. Soares to zkoušel opravdu nebezpečně
     
    14
    Thomas Partey dobrý napadáním zahájil další útočnou akci svého týmu. Z té nakonec vytěžil nebezpečnou volej Cédric Soares, ale jeho rána se nakonec zatočila jen vedle pravé tyče!
    8. Nicolas PÉPÉ - 1:1
     
    8
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Gunners okamžitě srovnávají krok a začíná znovu od nuly! Hosté výborně přečetli rozehrávku protihráče, načež se míče chopil Granit Xhaka. Ten ho naservíroval do běhu NICOLASI PÉPÉMU, jenž už tentokrát únik využil přesnou střelou k vzdálenější pravé tyči. Asistence: Granit Xhaka.
    3. Stuart ARMSTRONG - 1:0
     
    3
    Southampton právě vstřelil branku!
    Danny Ings sice šanci nevyužil, ale Saints se následně stejně dostávají do vedení! Rohový kop si vzal na starost James Ward-Prowse, jenž centroval na hranici pokutového území, kde se do míče opřel STUART ARMSTRONG, který skóroval tvrdou ránou k pravé tyči. Asistence: James Ward-Prowse.
     
    1
    Alexandre Lacazette se mohl trefit hned v první minutě! Po špatné domácí rozehrávce dostal přihrávku do běhu, díky níž se ocitl sám před Alexem McCarthym, ale zakončil jen přímo do něj!

    Lukáš Mihal

    Branky: 3. Armstrong (Ward-Prowse) – 8. Pépé (Xhaka), 39. Saka (A. Lacazette), 72. A. Lacazette (Saka)

    Karty:   90. Watts (SOT) – 19. Bellerín (ARS), 70. Pépé (ARS)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:6.
    Southampton FC: A. McCarthy – Valery, Bednarek, J. Stephens, Vokins (67. Redmond) – Ward-Prowse (C), Armstrong, Diallo, Walcott (74. N'Lundulu) – Adams, Ings (74. Watts).
    Náhradníci: Forster – Ramsay, Redmond, Ferry, Watts, Chauke, S. Long, N'Lundulu, Jankewitz.

    Arsenal FC: Leno – Bellerín (C), Holding, David Luiz, Soares – Partey (78. Alnaní), Xhaka – Pépé (90+2. Willock), Smith-Rowe (72. Willian), Saka – A. Lacazette.
    Náhradníci: Ryan – Gabriel, Chambers, Maitland-Niles, Alnaní, Willock, Willian, Nketiah, Martinelli.

    Rozhodčí: Friend – Beck, Smart
    bahis siteleri