Bohemians 1905 – Opava 0:0 (kon.) | Ostrava – Liberec 1:0 (kon.) | Zlín – Slavia 2:6 (kon.)
konec
FC Zlín
2:6 (0:5)
SK Slavia Praha
Středa 27.01.2021, 18:00 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Petar MUSA - 2:6
     
    89
    Slavia právě vstřelila branku!
    Konečné skóre dnešního duelu bude tedy nejspíš 2:6! Lukáš Provod se díky své mrštnosti dostal do pokutového území, kde prostrčil míč na PETARA MUSU, který se svého prvního zásahu v tomto kalendářním roce dočkal díky střele mezi nohy brankáře. Asistence: Lukáš Provod.
    74. Tomáš POZNAR - 2:5
     
    74
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nejlepší zlínský střelec se nakonec dočkal i v dnešním duelu! Nyní to vypadalo, jakoby celá obrana hostů spala. Lamin Jawo totiž centroval do pokutového území, přičemž jeho pas byl sražen do malého vápna, kam se jako první dostal TOMÁŠ POZNAR, který se z takové blízkosti nemohl mýlit.
    48. Martin CEDIDLA - 1:5
     
    48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí hned v úvodu druhé půle snižují, takže to může být ještě hodně zajímavé! Pedro Martínez García nadějně centroval z přímého kopu do malého vápna, přičemž Taras Kačaraba tam nedokázal míč zkrotit a místo toho ho srazil jen k MARTINU CEDIDLOVI, který ho z bezprostřední blízkosti poslal k levé tyči.
    45. Jan KUCHTA - 0:5
     
    45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté podnikli naprosto ukázkový brejk, při kterém JAN KUCHTA kompletuje hattrick! Vše započal Peter Olayinka, jenž do vápna vysunul Lukáše Provoda. Ten vymyslel chytrou zpětnou přihrávku na hrotového útočníka Slavie, jenž zakončil volejem přímo do pravé šibenice. Asistence: Lukáš Provod.
    36. Abdallah SIMA - 0:4
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!
    V domácí kabině bude o přestávce nejspíš velmi hlasitá debata, protože Slavia jde do čtyřbrankového trháku! Jan Kuchta se mohl pokusit o zkompletování hattricku, v pokutovém území se však k zakončení neodhodlal a tak míč posunul na hranu šestnáctky, odkud levačkou tvrdě vypálil ABDALLAH SIMA, jenž to trefil opravdu náramně, protože balón doplachtil pod horní tyč. Asistence: Jan Kuchta.
    17. Jan KUCHTA - 0:3
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tady to vypadá na hotové utkání, protože Slavia už vede o tři branky! Nicolae Stanciu od pravé postranní čáry poslal míč do pokutového území, kde se odrazil k Peteru Olayinkovi, který okamžitě pálil. Ten trefil dobře postaveného JANA KUCHTU, jenž se štěstím srazil míč do sítě a navíc do protipohybu zlínského brankáře. Asistence: Peter Olayinka.
    11. Jan KUCHTA - 0:2
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Debutující Tobiáš Slovák to na levé straně vůbec nezvládá, z čehož Slavia vytěžila už druhou branku! Abdallah Sima opět výborně dostal míč do šestnáctky, kde si pro přihrávku sběhl Alexander Bach, jenž následně balón poslal na hranu malého vápna, kde to měl JAN KUCHTA už jednoduché. Asistence: Alexander Bah.
    3. Peter OLAYINKA - 0:1
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou při svém druhém útoku do vedení! Na pravé straně opět operoval Abdallah Sima, jenž tentokrát vyslal výborný pas na do šestnáctky na PETERA OLAYINKU, který měl spoustu prostoru k zakončení, takže se mohl trefit přímo k levé tyči. Asistence: Abdallah Sima.

    Lukáš Mihal

    Branky: 48. Cedidla, 74. Poznar – 3. Olayinka (Sima), 11. Kuchta (Bah), 17. Kuchta (Olayinka), 36. Sima (Kuchta), 45. Kuchta (Provod), 89. Musa (Provod)

    Karty:   39. Cedidla (ZLN), 72. Slovák (ZLN)   75. Slovák (ZLN)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:5.
    FC Zlín: S. Dostál – Cedidla, P. Buchta, J. Kolář – Dramé, Jiráček (C), Hlinka, Slovák – Martínez García (69. Toutou Mpondo) – Jawo, Poznar.
    Náhradníci: Rakovan – Matejov, Hrdlička, Slaměna, Chwaszcz, Toutou Mpondo.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bah, Kúdela, Hovorka (18. Kačaraba), Bořil (C) – Holeš (75. Hromada), Provod – Sima (62. Lingr), Stanciu (61. Traoré), Olayinka – Kuchta (62. Musa).
    Náhradníci: Kovář – Oscar, Hromada, Traoré, Kačaraba, Lingr, Musa.

    Rozhodčí: Franěk – Dresler, Flimmel
    bahis siteleri