Atalanta BC – Lazio 3:2 (kon.) | Juventus – Spal 4:0 (kon.)
konec
Juventus FC
4:0 (2:0)
Spal
Středa 27.01.2021, 20:45Italský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Coppa Italia mezi Juventusem a Spal. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Spal

    Spal se jako druholigový celek musel do poháru zapojit už v prvním kole, ve kterém doma přehrál 1:0 Bari. V dalším kole dokázal hostující celek uspět na hřišti Crotone. Poté si bez problémů poradil s Monzou a ve čtvrtfinále šokoval vítězstvím na hřišti Sassuola. V rámci Serie B patří Spal pátá pozice. Na první Empoli ale ztrácí jen pět bodů. V posledním utkání uhrálo remízu 1:1 na hřišti Cremonese.
     
    Juventus FC

    Domácí Juventus je obrovským favoritem dnešního souboje. Slavný italský celek před týdnem ovládl italský superpohár. Do Coppa Italia se Juventus zapojil až v osmifinále, ve kterém vyřadil FC Janov. V rámci čtvrtfinálového duelu jej dnes čeká protivník, se kterým by si měl Juventus poradit.
     
    Úvodní sestavy:

    Juventus FC: Buffon – Dragusin, de Ligt, Demiral, Frabotta – Bernardeschi, Fagioli, Rabiot, Ramsey – Morata, Kulusevski
    Náhradníci: Sandro, Arthur, Bonucci, Cuadrado, de Graca, Danilo, Di Pardo, Chiellini, Chiesa, McKennie, Pinsoglio, Szczesny

    Spal: Berisha – Okoli, Vicari, Ranieri – Dickmann, Missiroli, Esposito, Seck, Semicola – Brignola, Floccari
    Náhradníci: Minelli, Moro, Ngagne, Paloschi. Spaltro, Strefezza, Šala, Tomović, Valoti. Viviani

    Rozhodčí: Pezzuto – Rocca, Robiliotta.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Juventus bude hrát v černobílém, zatímco Spal oblékne červené dresy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Spal se ihned vydalo do útoku, ale nákop skončil u obránce.
     
    2
    De Ligt vyvezl míč na polovinu hostujícího celku a rozehrál na pravou stranu na Bernardeschiho. Druhý jmenovaný se však nechal odstavit.
     
    3
    Morata se jako útočník stáhl pro přihrávku až mezi stopery domácího celku a rozehrál nákopem na pravou stranu. Juventus se od úvodu tlačí vpřed.
     
    4
    Seck se po levém křídle dostal na hranici velkého vápna a snažil se odcentrovat před branku Juventusu. Jeho pobídku ale zastavil důrazný Dragusin.
     
    5
    Morata si v souboji na polovině Spal pomohl šlapákem, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který mu odpískal faul. Rozehrávat budou hosté.
     
    6
    Dragusin dostal prostor na pravé straně a nakopl míč na polovinu soupeře. Obránce Juventusu ale nákopem neoslovil spoluhráče.
     
    7
    Hostující brankář si pohlídal přihrávku za obranu Spal a před dotírajícím hráčem Juventusu odkopl míč daleko do zámezí. Vhazuje Juventus.
     
    8
    Ranieri nedokázal odehrát míč do bezpečí z hranice velkého vápna. Do šestnátky se následně prodral Morata, ale místo zakončení zapomněl míč za sebou.
     
    9
    Na opačné straně se za přihrávkou do pokutového území tlačil Brignola, ale stoper Demiral mu na poslední chvíli vystavil důraznou stopku.
     
    10
    Morata dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže v souboji s obráncem si podle rozhodčího pomohl podržením soupeře za dres.
     
    11
    Semicola dohnal přihrávku na levé křídlo, kde si míč krásně zasekl kolem obránce, jenže jeho centr do šestnáctky skončil v rukavicích brankáře.
     
    12
    Rabiot poslal přihrávku do středového kruhu, jenže hostující Seck proti míči výborně vystoupil a včasným skluzem jej odehrál do bezpečí.
     
    13
    Domácí obránci předvedli hodně riskantní kombinaci na hranici vlastní šestnáctky. Fotbalisté v červeném rozehrávku Juventusu napadali, ale k míči se nyní nedostali.
     
    14
    Další útočnou akci Juventusu zastavuje ofsajd. Morata sice poslal zajímavou patičku, ale rozběhnutý Dragusin si nepohlídal své postavení.
     
    15
    Rabiot si pádem v pokutovém území žádal pokutový kop, ale rozhodčí mu dává žlutou kartu za simulování. Karta byla následně zrušena.
     
    16
    Tak pozor! Sudí si ještě celou situaci prohlédne na videu!
     
    16
    A nakonec je to pokutový kop pro Juventus!
     
    17
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus se ujímá vedení! K exekuci pokutového kopu se ujal ALVARO MORATA, který prudkou k tyči uklidil míč mimo dosah brankáře!
    17. Alvaro MORATA - 1:0
     
    19
    De Ligt fauloval v souboji na polovině hrací plochy, kde v souboji sundal statického hráče v červeném dresu Spal.
     
    20
    Dragusin dostal přihrávku na pravou stranu, potáhl míč na polovinu hostujícího celku, jenže už nedokázal najít nikoho v černobílém dresu.
     
    21
    Vicari se dostal do hlavičkového souboje na polovině hřiště, kde soupeře trefil loktem. Juventus pokračuje s míčem na kopačkách.
     
    23
    Berisha si dal pozor na oblouček za obranu Spal a vyrazil ven z branky. Hostující brankář následně rozehrál dlouhým výhozem, ale spoluhráče už nenašel.
     
    24
    Morata se z hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho odražený pokus mířil jen do prostoru, kde stál brankář.
     
    25
    Berisha tentokrát nakopl míč na pravou stranu, jenže v hlavičkovém souboji uspěl domácí Rabiot. Hosté se jen těžko dostávají na polovinu Juventusu.
     
    26
    Dickmann poslal přihrávku na pravou stranu, jenže rozběhnutý Seck se nedokázal prosmýknout kolem důrazného Frabotty.
     
    27
    Vicari uspěl v dalším hlavičkovém souboji s Moratou. Hosté poté kombinovali na pravé straně, jenže s vysokým centrem si hravě poradil Buffon.
     
    28
    De Ligt neuspěl v hlavičkovém souboji a hosté mohli spěchat do pokutového území Juventusu. Fotbalisté v černobílém se ale rychle vrátili.
     
    29
    Okoli dostal přihrávku na pravou stranu, jenže nedokázal obejít npadajícího Ramseyho. Fotbalisté Juventusu v posledních minutách zvýšili napadání.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje. Juventus zatím potvrzuje roli favorita a díky proměněné penaltě vede. Hosté se vpřed dostávají jen ojediněle.
     
    31
    Buffon si dal pozor na nadýchaný centr z levé strany a schoval míč do rukavic. Hosté reklamovali, že se zkušený brankář dostal za čáru, ale sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    32
    De Ligt se v pokutovém území tlačil za centrem od rohového praporku. Mladý stoper Juventusu v souboji uspěl, ale jeho zakončení nebylo dostatečně razantní.
     
    33
    Ramsey se v pokutovém území dostal k přetaženému centru z levé strany a snažil se zakončit z voleje. Jeho pokus však rozvlnil jen boční síť.
    33. Ramseyho volej
     
    34
    Juventus právě vstřelil branku!
    O minutu později už Juventus odskakuje na rozdíl dvou branek! Kulusevski měl míč u nohy v pokutovém území, jenže místo zakončení přihrál pod sebe a dobíhající GIANLUCA FRABOTTA bez přípravy rozvlnil síť!
    34. Gianluca FRABOTTA - 2:0
     
    36
    Demiral poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Dragusin. Krajní obránce Juventusu hledal špičkou kopačky Moratu, jenže pro španělského útočníka byla přihrávka moc dlouhá.
     
    37
    Rabiot uspěl v hlavičkovém souboji, jenže hosté se přesto dostali do blízkosti velkého vápna. Do zakončení se dostal Brignola, ale jeho pokus skončil vedle branky.
     
    38
    Missiroli prošel s míčem u nohy kolem Rabiota až na hranici velkého vápna, kde už se chystal na zakončení, ale Frabotta mu míč špičkou kopačky vypíchl.
     
    39
    Moře volného prostoru dostal na polovině hřiště Bernardeschi, který míč potáhl až na hranici šestnáctky, jenže důrazný Vicari jej odtlačil mimo střelecký úhel.
     
    40
    Álvaro Morata poslal dloubáček do pokutového území, kam se hnali hned dva hráči Juventusu, ale hostující brankář Berisha si došel pro míč.
     
    41
    Ranieri měl moře prostoru na levé straně hrací plochy, jenže místo postupu vpřed si balón zasekl a pomohl si přihrávkou na obránce.
     
    42
    Bernardeschi byl tvrdě faulován v souboji ve středovém kruhu. Rozhodčí měl ostrý zákrok přímo před očima, ale rozhodl se nevytáhnout kartu.
     
    43
    Seck si naběhl na průnikovou přihrávku na hranici velkého vápna, jenže neustál souboj s de Ligtem a upadl. Penalta se zatím nepíská.
     
    44
    Aktivní Seck se tentokrát přihlásil o přihrávku na pravé křídlo, jenže k němu přistoupili hned dva hráči Juventusu, kteří jej odstavili od míče.
     
    45
    Morata se zapojil do napadání rozehrávky soupeře, jenže se doslova pověsil na záda Missiroliho a dopustil se útočného faulu.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    45+2
    Esposito potáhl míč na polovinu Juventusu, jenže nedokázal přihrát na někoho v červeném dresu Spal. Juventus se brání bez problémů.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Domácí Juventus v první půli dnešního souboje potvrdil roli obrovského favorita. Stará dáma se po čtvrthodině hry dočkala pokutového kopu, který proměnil Morata. Ve 33. minutě se mohl prosadit Ramsey, ale z voleje trefil jen boční síť. O minutu později se ale nádhernou střelou zapsal mezi střelce Gianluca Frabotta. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Ranieri, přichází Šala.
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Vicari, přichází Tomović.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Bernardeschi, přichází Vicari.
     
    47
    Seck dostal prostor na pravé straně hrací plochy, odkud chtěl odcentrovat před Buffonovu svatyni, ale pobídkou spoluhráče nenašel.
     
    48
    Domácí Juventus zahrával rohový kop. Střídající Di Pardo poslal centr na zadní tyč, ale Morata z těsné blízkosti a ostrého úhlu trefil jen brankáře.
     
    49
    De Ligt dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, nicméně jeho nákop za obranu Spal neoslovil nikoho v černobílém dresu domácího Juventusu.
     
    50
    Morata na polovině hřiště trefil ruku jednoho z hráčů Spal. Rozhodčí tento prohřešek viděl snad se dvou metrů a udělil Sernicolovi žlutou kartu.
     
    51
    Dickmann nakopl míč na hranici velkého vápna, jenže tam nebyl nikdo v červeném dresu. De Ligt poté pustil míč až k Buffonovi.
     
    52
    Juventus pokračuje v aktivitě i po změně stran. Kulusevski přihrávkou na levou stranu rozběhl Moratu, který se dostal do šestnáctky, ale utopil se v moři vlastních kliček.
     
    53
    Domácí celek svému soupeři nyní prakticky nepůjčuje míč. Juventus si na polovině Spal vyměňuje krátké přihrávky. Aktivní je zejména Rabiot.
     
    54
    Kulusevski se naznačením střely protáhl do pokutového území a následně vypálil na přední tyč. Hostující brankář Berisha si připsal snadný zákrok.
     
    55
    Rabiot vhazoval na pravé straně hrací plochy. Jeho pobídka směřovala za obranu Spal, nicméně zadáci v červeném se stačili vrátit.
     
    56
    De Ligt si dal pozor na prudký centr z levé strany hrací plochy a před dobíhajícím soupeřem odkopl míč do autu. Vhazovat bude Spal.
     
    57
    Frabotta operoval s míčem na levé straně hrací plochy. Krajní obránce Juventusu si poradil s Dickmannem a rozehrál na pravou stranu.
     
    58
    Okoli potáhl míč na polovinu Juventusu, jenže nikdo v červeném dresu se mu nenabídl do volného prostoru. Hráči v červeném se snaží hrát ofenzivně, ale jejich kombinace je kostrbatá.
     
    59
    Morata se krásně uvolnil na levé straně, odkud se následně prosmýkl do pokutového území, jenže špičkou kopačky neoslovil nikoho v černobílém.
     
    60
    Je za námi hodna hry a Juventus si stále drží své dvoubrankové vedení. Spal je sice aktivnější, ale nedostává se do zakončení.
     
    62
    Morata se dostal do blízkosti velkého vápna, jenže si nedokázal najít prostor pro zakončení a obránce mu na poslední chvíli zamezil v zakončení.
     
    63
    Juventus zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže Morata ve skluzu na balón nedosáhl a nestačil zakončit.
     
    64
    Rabiot napadal rozehrávku soupeře na polovině hřiště. Fotbalista Juventusu dostal pod tlak Okoliho, který si pomohl odkopem do autu.
     
    65
    Juventus zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se útočným faulem provinil domácí stoper Demiral.
     
    66
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Floccari, přichází Moro.
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Esposito, přichází Valoti.
     
    67
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Morata, přichází Chiesa.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Frabella, přichází Sandro.
     
    68
    Chiesa se dral za prudkou přihrávkou na polovinu hostujícího celku, ale obránce proti němu skvěle vystartoval a odkopl míč na tribunu.
     
    69
    De Ligt si v dalším souboji s rozběhnutým soupeřem pomohl nedovoleným zákrokem. Spal zahrávalo přímý kop, ale Buffonovu branku neohrozilo.
     
    70
    Kulusevski se na hranici velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže rotace míče nabrala opačný směr a balón skončil vedle branky.
     
    71
    Stará dáma následně zahrávala rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, ale brankář Berisha balón bez problémů vyboxoval.
     
    72
    Morata se skvěle vrátil na hranici velkého vápna, kde pomohl spoluhráčům s odvrácením centru z levé strany hrací plochy.
     
    74
    Seck dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil k dobře postavenému obránci.
     
    75
    Chiesa se hnal do pokutového území, jenže v souboji s obráncem si pomohl zatažením soupeře za dres.Sudí jeho prohřešek dobře viděl.
     
    76
    Střídající Alex Sandro podpořil útok Juventusu náběhem po levé straně hrací plochy, odkud odcentroval do pokutového území, jenže našel jen hruď obránce.
     
    78
    Alvaro Morata se prokličkoval na hranici velkého vápna a vnějším nártem rozehrál na pravou stranu. Následný centr skončil v rukavicích brankáře.
     
    79
    De Ligt dohrál soupeře šlapákem na polovině hrací plochy, ale hlavní rozhodčí k němu byl znovu milosrdný a nechal kartu v kapse.
     
    79
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus deset minut před koncem přidává třetí branku a definitivně rozhoduje o svém postupu do dalšího kola Coppa Italia! DEJAN KULUSEVSKI si naběhl na přihrávku do šestnáctky a zakončil do protipohybu brankáře.
    79. Dejan KULUSEVSKI - 3:0
     
    81
    Chiesa dohrál soupeře na polovině hřiště a za ostrý šlapák vidí žlutou kartu.
     
    83
    Juventus nadále kombinuje s míčem na kopačkách a užívá si závěr dnešního souboje. Stará dáma nedala soupeři sebemenší šanci.
     
    84
    Chiesa si krásně navedl míč na hranici velkého vápna, kde se rychlou stahovačkou zbavil obránce, ale jeho technický pokus prolétl kolem zadní tyčky!
     
    85
    Žlutou kartu dostává Rabiot (Juventus FC).
     
    86
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Missiroli, přichází Viviani.
     
    87
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Fagioli, přichází McKennie.
     
    88
    Rabiot poslal přihrávku na hranici velkého vápna, nicméně tam nebyl nikdo v černobílém dresu Juventusu. Hráči Juventusu se dopředu tlačí i v samotném závěru.
     
    89
    Dickmann poslal nákop na značku pokutového kopu, jenže tam nebyl nikdo v červeném dresu hostující Spal. Buffon stáhl míč do rukavic.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Ramsey poslal nákop na pravou stranu hrací plochy, jenže nákop byl příliš nepřesný a skončil v autu.
     
    90+3
    Hosté se v závěru nastavení dostali do šance. Zpoza velkého vápna zkoušel své střelecké štěstí Missiroli, jehož projektil skončil vedle levé tyčky!
     
    90+4
    Juventus právě vstřelil branku!
    Naopak na druhé straně přidává domácí Juventus druhou branku. FEDERICO CHIESA se prokličkoval před brankáře, kterého si další kličkou položil a zakončil do prázdné branky!
    90+4. Federico CHIESA - 4:0
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Juventus zvládl dnešní souboj a poráží Spal vysoko 4:0. Stará dáma se po čtvrthodině hry dočkala pokutového kopu, který proměnil Morata. Ve 33. minutě se mohl prosadit Ramsey, ale z voleje trefil jen boční síť. O minutu později se ale nádhernou střelou zapsal mezi střelce Gianluca Frabotta. Hosté sice po změně stran hráli o něco aktivněji, ale nenašli recept na defenzivu Juventusu. Naopak na druhé straně udeřil Dejan Kulusevski a v nastavení napsal gólovou tečku Chiesa.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:6.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:43:36)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 17. Morata, 34. Frabotta, 79. Kulusevski, 90+4. Chiesa

    Karty:   81. Chiesa (JUV), 85. Rabiot (JUV) – 50. Sernicola (SPAL)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:6.
    Juventus FC: Buffon – Dragusin, de Ligt, Demiral, Frabotta (67. Sandro) – Bernardeschi (46. Vicari), Fagioli (87. McKennie), Rabiot, Ramsey – Morata (67. Chiesa), Kulusevski
    Náhradníci: Sandro, Arthur, Bonucci, Cuadrado, de Graca, Danilo, Di Pardo, Chiellini, Chiesa, McKennie, Pinsoglio, Szczesny

    Spal: Berisha – Okoli, Vicari (46. Tomović), Ranieri (46. Šala) – Dickmann, Missiroli (86. Viviani), Esposito (66. Valoti), Seck, Semicola – Brignola, Floccari (66. Moro)
    Náhradníci: Minelli, Moro, Ngagne, Paloschi. Spaltro, Strefezza, Šala, Tomović, Valoti. Viviani

    Rozhodčí: Pezzuto – Rocca, Robiliotta
    bahis siteleri