Barys – Jekatěrinburg 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:3 (kon.) | N.Novgorod – Kunlun 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 01.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:15 Nick BAILEN - 2:3
     
    54:15
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nyní prosazuje, a tak se pokouší zdramatizovat tento zápas. Sergej Tělegin pálil od modré čáry, před brankou Lukáš Sedlák tečoval jeho pokus, a pak mohl snadno dorážet neobsazený NICK BAILEN. Asistence: Lukáš Sedlák a Sergej Tělegin.
    47:58 Kirill PETROV - 1:3
     
    47:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení a má už dvoubrankový náskok. Po pěkné kombinaci se střelou do odkryté části branky prosazuje KIRILL PETROV. Asistence: Michail Fisenko a Stéphane Da Costa.
     
    39:41
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Patrice Cormier – 5 min., vražení na hrazení + osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení). Trest odpyká Ilja Safonov.
    37:46 Arťom LUKOJANOV - 1:2
     
    37:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. První střelu brankář dokázal vyrazit, následně se k puku dostal ARŤOM LUKOJANOV. Jeho rána byl už brankář krátký. Asistence: Andrej Pedan a Alexandr Burmistrov.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Dmitrij Voronkov – 2 min., vražení na hrazení).
    18:14 Stéphane Da Costa - 1:1
     
    18:14
    Kazaň vstřelila branku!
    V závěru první třetiny je vyrovnáno. Po dobré přihrávce zpoza branky se ránou z mezikruží prosazuje obranou neobsazený STÉPHANE DA COSTA. Asistence: Nigel Dawes a Viktor Tichonov.
     
    07:53
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Nigel Dawes – 2 min., podrážení).
     
    03:53
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Tělegin – 2 min., podrážení).
    01:04 Lukáš SEDLÁK - 1:0
     
    01:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává z první výraznější šance do vedení. Tomáš Hyka, někdejší hráč Vegas, se dostal do střelecké pozice, jeho ránu brankář Kazaně vyrazil jen před sebe, kde hlídkoval LUKÁŠ SEDLÁK. Ten měl před sebou odkrytou část branky a snadno ji trefil. Asistence: Tomáš Hyka.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Sedlák (Hyka), 55. Bailen (Sedlák, Tělegin) – 19. S. Da Costa (Dawes, V. Tichonov), 38. Lukojanov (Pedan, Burmistrov), 48. K. Petrov (Fisenko, S. Da Costa)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Pilut, Manuchov, Bailen, Tělegin, D. Bodrov, Karpuchin, Jevenko – Åberg, Byvalcev, Kalinin – Kravcov, Sedlák, Hyka – Švarjov, Polygalov, Osnovin – D. Iljin, Karlin, Avcin – Kosov.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – T. Murphy, Wikstrand, Jarullin, Žuravljov, Chenkel, Pedan, Ljamkin – V. Tichonov, Dawes, S. Da Costa – Zaripov, Voronkov, A. Galimov – K. Petrov, Fisenko, Cormier – Lukojanov, Safonov, M. Gluchov – Burmistrov.

    Rozhodčí: Soin, Odins – Sivov, Černyšjov

    Diváci: 3 075
    bahis siteleri