Sheffield Utd. – West Brom 2:1 (kon.) | Wolverhampton – Arsenal 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 9:0 (kon.)
Newcastle – Crystal Palace 1:2 (kon.)
konec
Manchester United
9:0 (4:0)
Southampton FC
Úterý 02.02.2021, 21:15 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Manchesteru United, který svého soupeře porazil "hokejovým" výsledkem 9:0. I druhý poločas nám přinesl naprosto jednostrannou záležitost, která nám přinesla dalších pět zásahů. Southampton ovšem v úvodu druhého poločasu nebyl daleko od snížení, branka nakonec neplatila kvůli těsnému ofsajdu. Manchester United si pro změnu připsal dalších pět přesných zásahů a tento zápas si tak užil až do konce. Southampton hrál od druhé minuty bez vyloučeného Jankewitze, v závěru zápasu navíc přišel i o Bednarka. Utkání tak dohrával pouze v devíti! (23:08:45)
     
    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:6.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Daniel JAMES - 9:0
     
    90+3
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Domácí stále nemají dost a svému soupeři přidali další ránu! Do pokutového území přiletěl další nadýchaný bochánek, který velice přesně směřoval na hlavu Fernandese. Ten z jedničky vracel zpět k malému vápnu, kde si sbíhal DANIEL JAMES, kterému stačilo jednoduše nastavit kopačku.
     
    90+2
    K rozehrávce volného kopu se nyní postavil sám brankář McCarthy, který to zkoušel odkopem na druhou stranu, kde se Fredovi povedlo zakročit před Adamsem.
     
    90
    Tři minuty nad rámec.
    90. Anthony MARTIAL - 8:0
     
    90
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Osmá branka v podání domácího celku, Southampton FC je na ručník! Přenesení hry našlo na pravém křídle volného Wana-Bissaku, který centroval do pokutového území. Tam za sebe prodlužoval jeden z protihráčů, kterému se povedlo najít nekrytého ANTHONYHO MARTIALA, který pohodlně poslal míč do sítě.
     
    89
    Za řeči vyfasoval žlutou kartu hostující Armstrong.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je pochopitelně rozhodnuto. Ještě ale rozhodně musíme počítat s nastaveným časem.
    87. Bruno FERNANDES - 7:0
     
    87
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Je to o sedm branek a je z toho pořádný debakl! K rozehrávce pokutového kopu se totiž tradičně postavil BRUNO FERNANDES, který poslal míč k levé tyči, zatímco se brankář McCarthy vydal k opačné konstrukci.
    86. Červená karta
     
    86
    Aby toho nebylo málo, tak přímou červenou kartu vyfasoval Bednarek! Southampton tak bude dohrávat v devíti, což je další rána!
     
    86
    Je to jasné, penalta pro United! Sudí Dean si ale celou situací nebyl vůbec jistý!
     
    84
    Sudí se na celou situaci poběží podívat k videu, bude z toho penalta?
     
    83
    Pokutový kop pro Manchester United!
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Domácí celek stále vede o šest branek, Southampton se navíc nemůže dostat na druhou stranu.

    David Suchý

    Branky: 18. Wan-Bissaka (Shaw), 25. Rashford (Greenwood), 34. Bednarek (vla.), 39. Cavani (Shaw), 69. Martial (B. Fernandes), 71. McTominay, 87. B. Fernandes (pen.), 90. Martial, 90+3. D. James (B. Fernandes)

    Karty:   52. Maguire (MAN), 53. van de Beek (MAN) – 42. Ramsay (SOT), 45. J. Stephens (SOT), 89. Armstrong (SOT)   2. Jankewitz (SOT), 86. Bednarek (SOT)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:6.
    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Shaw (46. van de Beek) – McTominay, Fred – Rashford (60. D. James), B. Fernandes, Greenwood – Cavani (46. Martial).
    Náhradníci: D. Henderson – Bailly, Telles, van de Beek, Williams, D. James, Martial, P. Pogba, N. Matić.

    Southampton FC: A. McCarthy – Ramsay, Bednarek, J. Stephens, Bertrand – Armstrong, Ward-Prowse (C), Jankewitz, Djenepo (78. Tchaptchet) – Adams, Ings (70. Redmond).
    Náhradníci: Lewis, Forster – Ferry, Tchaptchet, Redmond, N'Lundulu, Chauke, Finnigan, Watts.

    Rozhodčí: Dean – Hussin, Cann
    bahis siteleri