Tampa – Nashville 5:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 6:2 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:1 (kon.)
Washington – Boston 3:5 (kon.) | Winnipeg – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
New York Rangers
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 02.02.2021, 01:05 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Artěmij PANARIN - 3:1
     
    59:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gólovou tečku za utkáním dělá ARTĚMIJ PANARIN! Ten si pro puk dojel do rohu kluziště, vytáhl si ho na levý kruh a kotouč se po jeho střele odrazil zpět do do hry od vnitřní části brankové konstrukce. Asistence: Ryan Strome.
     
    58:12
    Branka Pittsburghu je už prázdná! Z pravého kruhu střílel Jake Guentzel, Šesťorkin zasáhl pravým betonem. Domácí následně zahráli na icing.
     
    54:25
    Julien Gauthier je vyloučen za držení a po reklamní přestávce tak začne přesilovka Pittsburghu. Pro hosty vítaná šance na vyrovnání!
     
    51:52
    Mohlo být srovnáno! Po přihrávce zpoza branky střílel Pierre-Olivier Joseph na ležícího Šesťorkina, na něhož navíc spadl spoluhráč. Do zřejmě gólové rány ale stačil vložit hokejku obránce Miller, jenž tak Rangers zachránil!
    51:10 Chris KREIDER - 2:1
     
    51:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí svou přesilovku rychle využívají a vedou 2:1! Střelu Adama Foxe od modré čáry krásně tečoval před brankovištěm clonící CHRIS KREIDER a DeSmith neměl šanci. Asistence: Adam Fox a Artěmij Panarin.
     
    50:57
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins. Chad Ruhwedel vyhodil puk do hlediště a dostal tak dvě minuty za zdržování!
     
    50:31
    Alexis Lafreniere vystřelil z levé strany a puk se od brankáře DeSmithe odrazil mezi kruhy. Z tohoto prostoru střílel Ryan Strome a DeSmith musel vytáhnout další dobrý zákrok!
     
    45:07
    Pěkná kombinace domácích! Bučněvič nahrál na levý kruh Zibanejadovi, který z první posílal střílenou přihrávku na vzdálenější tyčku. Tam nedokázal Chris Kreider usměrnit puk do odkryté klece!
     
    43:49
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Chad Ruhwedel – 2 min., sekání).
     
    39:03
    Ryan Lindgren za brankou podrazil Brandona Taneva a oslabí tak domácí tým. Přesilovka Pens začne po reklamní pauze.
    37:42 Kevin ROONEY - 1:1
     
    37:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Artěmijovi Panarinovi nesedla střela podle představ, ale puk díky tomu proskákal k zadní tyčce, kde byl KEVIN ROONEY. Ten napoprvé zakončoval do boční síťky, ale kotouč stačil rychle vytáhnout zpět a zasunout za brankovou čáru – 1:1 Asistence: Artěmij Panarin a Ryan Lindgren.
     
    35:48
    K'Andrew Miller naskočil na led z trestné lavice a dostal přihrávku do samostatného úniku. Zkusil DeSmithe vymíchat, což se mu v podstatě povedlo, ale z forhendu pak minul odkrytou část branky!
     
    33:38
    K'Andrew Miller dostal dvouminutový trest za podražení Rusta. Další přesilovka pro hosty.
     
    33:29
    Mohlo to být o dva góly pro Pittsburgh! Sidney Crosby dostal puk mezi beky, ujel jim a bekhendem nastřelil levou tyčku z pohledu Šesťorkina!
     
    29:59
    Hezká spolupráce Chrise Kreidera a Miky Zibanejada. Druhý jmenovaný před odkrytou brankou tečoval puk na dlouhou ruku a mezi tyče ho neusměrnil!
     
    25:36
    Dvouminutový trest dostal domácí obránce Anthony Bitetto. Přesilovku si tentokrát zahraje Pittsburgh.
     
    22:34
    Za vysokou hůl je vyloučen hostující Sam Lafferty. Přesilovka pro NY Rangers.
    21:04 Crosbyho „Michigan.“ Šesťorkin ale zabránil krásnému gólu.
     
    21:04
    Domácí už jsou v plném počtu. Již při hře 5 na 5 ale hosté mohli hned dvakrát skórovat! Nejprve Sidney Crosby baseballově tečoval střelu Jevgenije Malkina do tyčky. Poté se opět Crosby dostal ke kotouči za brankou a předvedl legendární „Michigan!“ To znamená, že nabral puk na čepel hole a ze vzduchu ho chtěl florbalově hodit za Šesťorkina. Ten se ale včas přitlačil k tyčce a zabránil gólu!
     
    Po závěrečné siréně se servali Kasperi Kapanen a Brett Howden! Tady rozhodně padnou tresty za bitku.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brett Howden – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kasperi Kapanen – 2 min., bitka).
     
    18:49
    Bude se vylučovat na domácí straně. Za sekání je potrestán Jacob Trouba.
     
    16:07
    Po několika odrazech se dostal před brankou k puku Ryan Strome. Svou šancí byl ale asi překvapen a z bezprostřední blízkosti zamířil vedle hostující klece!
     
    12:23
    Vyloučení na domácí straně. Za hákování je potrestán Jonny Brodzinski.
     
    12:19
    Po střele Pierra-Oliviera Josepha od modré čáry se dostal hned ke dvěma dorážkám Jared McCann. Ten zakončoval nejprve forhendem a Šesťorkin zakročil levým betonem. Bekhendový pokus McCanna pak akrobaticky vykopl pro změnu pravou nohou! Výborné zákroky.
    09:05 Jason ZUCKER - 0:1
     
    09:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Výborné střídání Malkinovy formace končí gólem! Hosté se dostali k několika střelám. Tu poslední vyslal od modré čáry Chad Ruhwedel, jehož pokus sice nebyl přesný, ale puk, který se odrazil od zadního mantinelu, si našel JASON ZUCKER, který ho pohotově zasunul za záda dezorientovaného Šesťorkina. Asistence: Chad Ruhwedel a Jevgenij Malkin.
     
    04:05
    Pavel Bučněvič dostal přihrávku na levý kruh, odkud střílel mezi betony. DeSmith puk vyrazil před sebe a následně si poradil s dorážkou Miky Zibanejada!
     
    02:52
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jake Guentzel – 2 min., sekání).

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 38. Rooney (Panarin, R. Lindgren), 52. Kreider (Fox, Panarin), 60. Panarin (R. Strome) – 10. Zucker (Ruhwedel, Malkin)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Br. Smith, Bitetto – Bučněvič, Zibanejad (A), Lafreniere – J. Gauthier, R. Strome, Panarin – Di Giuseppe, B. Howden, Kreider (A) – Brodzinski, Rooney, Lemieux.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Marino, P-O. Joseph, Ceci, Czuczman, Ruhwedel, Y. Weber – Rust (A), Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), Zucker – B. Tanev, Blueger, McCann – Lafferty, Jankowski, O'Connor.

    Rozhodčí: Mclsaac, St. Laurent – Berg, Schrader
    bahis siteleri