Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
N.Novgorod – Viťaz 6:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 5:1 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 03.02.2021, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Torpedem Nižnij Novgorod a HC Viťaz Moskevská oblast.
     
    HC Viťaz Moskevská oblast

    Hostující Viťaz zatím prožívá takovou průměrnou sezónu. Viťaz odehrál padesát jedna zápasů a vybojoval v nich padesát dva bodů. S tímto ziskem se hostující celek drží na osmé pozice Západní konference. Na devátý Spartak Moskva má k dobru pouze lepší skóre. O postup do play-off to ještě bude obrovský boj. V posledním utkání navíc Viťaz prohrál 4:5 v Minsku.
     
    Topedo Nižnij Novgorod

    Domácí Torpedo je na tom o něco lépe. Torpedo odehrálo padesát tři zápasů a vybojovalo v nich šedesát jedna bodů. S tímto ziskem zatím drží šestou pozici Východní konference. Na devátý Novosibirsk má k dobru už třináct bodů a postup do play-off by Torpedu neměl uniknout. V posledním utkání na domácí půdě Torpedo přehrálo 3:0 Kunlun.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku prosince. Torpedo zvítězilo na ledě soupeře 3:2.
     
    Úvodní sestavy:

    Torpedo Nižnij Novgorod: Kočetkov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Aljajev, Marin, Fedotov – Drobin, Žafjarov (A), Miele – Čechovič, Terry, Der-Argučincev – Šenfeld (C), Gončaruk, Kloos – Varnakov, Belevič, A. Michejev – Urakov (A).

    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pautov, Jeřábek, Hultström, Pylenkov, Borodkin, Golovkov (C), Voronkov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Moisejev, Děrgačov, Grebenščikov – Bardakov, Malychin (A), Smolin – Ivaňuženkov, V. Popov, Gončarov..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Torpedo bude hrát v modrém, zatímco Viťaz oblékne bílou sadu.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Torpedo se ihned vydalo do útoku, ale nahození skončilo na holích soupeřů.
     
    00:30
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté se hned v úvodu dnešního souboje dostávají do vedení! Domácí brankář totiž dělovku od modré čáry vyrazil jen před sebe a FJOROD MALYCHIN v pádu dopravil puk do sítě! Asistence: Jakub Jeřábek, Zachar Bardakov.
    00:30 Fjodor MALYCHIN - 0:1
     
    01:10
    Justin Danforth dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, projel do útočného pásma, ale jeho pokus srazil obránce do ochranné sítě.
     
    01:28
    Danila Moisejev se dostal do útočného pásma, kde měl dostatek prostoru pro zakončení forhendem, ale jeho pokus skončil vedle branky.
     
    02:10
    Vitalij Popov dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, jenže jeho dělovku zablokoval v pádu jeden z domácích zadáků.
     
    02:36
    Kirill Urakov nahodil puk do útočného pásma, kde se k jeho pobídce dostal Michail Varnakov, jenže přes přesilu soupeřů už nerozehrál.
     
    03:18
    Torpedo se tlačí do útoku se snahou o rychlé vyrovnání. Hokejisté hostujícího Viťazu se však skvěle pohybují a blokují pokusy o přihrávky před branku.
     
    04:02
    Andrej Belevič tečoval puk před brankou hostujícího celku, jenže od jeho čepele se kotouč odrazil mimo nebezpečný prostor.
     
    04:25
    Až nyní se po delší době znovu přerušuje hra. Domácí brankář si dal pozor na dělovku od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    05:06
    Danila Moisejev se stáhl do obranného pásma, kde v rohu odstavil od kotouče jednoho z domácích hokejistů a následně rozjel akci Viťazu.
     
    05:29
    Andrej Tichomirov střílel od modré čáry, jenže jeho pokus mířil jen do prostoru, kde stál připravený brankář hostujícího celku Ježov.
     
    06:10
    Kaspars Daugavinš se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže domácí Anton Šenfeld jej skvělým hitem poslal na hrazení.
     
    06:35
    Mark Marin se s pukem dostal do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky Viťazu. Torpedo se však v posledních minutách tlačí vpřed.
     
    07:05
    Kaspars Daugavinš dostal přihrávku na pravou stranu a protečoval kotouč za branku Torpeda. Zadáci domácího celku si dali pozor na napadající soupeře a puk odehráli do bezpečí.
     
    07:39
    Chris Terry se s pukem otočil v útočném pásmu, jenže jeho přihrávka z otočky neoslovila nikoho v modrém dresu domácího Torpeda.
     
    08:10
    Damir Žafjarov se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde se zbavil soupeře, jenže nahozením z levé strany Ježova nepřekvapil.
     
    08:26
    Akce domácího celku končí hvizdem rozhodčího, který si všiml postavení útočícího hráče v brankovišti. Provinilcem je podle všeho Andy Miele.
     
    09:12
    Anton Šenfeld dostal přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč posunul kolem soupeře, jenže nahozením forhendem branku Viťazu neohrozil.
     
    09:35
    Zijat Pajgin dojel nahození do rohu útočného pásma, odkud se dokázal vymanit kličkou kolem obránce, ale spoluhráče už neoslovil.
     
    10:10
    Vitalij Popov dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud puk protečoval do útočného pásma, jenže nikdo v bílém se ke kotouči nedostal.
     
    10:45
    Arťom Ivaňuženkov si dal pozor na přihrávku směřující na levou stranu, ale nikdo z jeho spoluhráčů se následně nevydal do útoku.
     
    11:12
    Fjodor Malychin projel po pravém křídle do střelecké pozice, odkud příklepem útočil na svou druhou branku v utkání, jenže nemířil přesně.
     
    11:35
    Ježov si skvěle pokryl mezírku u levé tyče své branky a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    12:05
    Jakub Jeřábek střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka příklepem skončila vedle domácí klece. Viťaz se však nadále drží v útočném pásmu.
     
    12:29
    Hosté se dvou hnali do přečíslení proti jedinému obránci v dresu domácího celku, jenže kombinace skončila nepřesnou kombinací.
     
    13:10
    Igor Golovkov střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka trefil jen brusli prvního obránce v modrém dresu domácího celku.
     
    13:35
    Ježov vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a následně puk vyhodil do bezpečí. Nadále sledujeme velmi svižný hokej.
     
    14:06
    Další útočnou akci Viťazu zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Voronkov. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    14:32
    Sergej Gončaruk se z levé strany dostal do útočného pásma, kličkou se zbavil obránce, jenže jeho projektil skončil v lapačce Ježova.
     
    15:10
    Daniil Pylenkov střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila vedle branky. Domácí brankář už dlouho nemusel zasahovat.
     
    15:23
    Justin Kloos se prosmýkl do útočného pásma, kde se dobře zbavil obránce, jenže jeho klička skončila ztrátou kotouče.
     
    16:00
    Viťaz si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Čechovič..
     
    16:12
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek! Na přihrávku zadovkou si sjel JUSTIN DANFORTH a z jasné pozice překonal bezmocného brankáře! Asistence: Kaspars Daugavinš, Alexandr Děrgačov.
    16:12 Justin DANFORTH - 0:2
     
    16:31
    Přesilovku si zahraje i domácí celek. Dvě minuty za zdržování hry dostává Golovkov.
     
    17:10
    Andy Miele zavezl puk do útočného pásma, odkud jej nahodil na branku soupeře, jenže Ježov byl pozorný a bez problémů kotouč vyrazil.
     
    17:20
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek také využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Na přihrávku na pravý kruh si najel osamocený CHRIS TERRY a příklepem vrátil domácí do hry! Asistence: Damir Žafjarov, Ivan Čechovič.
    17:20 Chris TERRY - 1:2
     
    18:05
    Mattias Tedenby dostal přihrávku do útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky.
     
    18:35
    Chris Terry dojel přihrávku do rohu útočného pásma, odkud přihrál před branku Viťazu, jenže jeho pobídka skončila na holi dobře postaveného obránce.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:21
    Torpedo si zahraje další přesilovku. Dvě minuty ze sekání dostává Danila Moisejev.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou podívanou. Viťaz se dostal do vedení už v první minutě, kdy se prosadil Malychin. Na jeho branku navíc v početní převaze navázal Danforth. Za domácí celek ale rychle v přesilovce snížil Terry. Do kabin se proto odchází za stavu 1:2.
     
    Střely na branku: 14 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 17:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny a ihned nahodili kotouč za branku soupeře. Domácí ještě dohrávají početní převahu ze závěru první části.
     
    20:19
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Chris Wideman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:33
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťom Aljajev – 2 min., podrážení).
     
    21:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže střela z levé strany mířila přímo do lapačky domácího brankáře, který si připsal jistý zákrok.
     
    21:21
    Hosté v plném počtu.
     
    22:00
    Viťaz se usadil v útočném pásmu, jenže kombinace hostujícího celku skončila nepřesným zakončením z levé strany. Viťaz se však drží v třetině.
     
    22:33
    Domácí v plném počtu.
     
    23:02
    Zachar Bardakov střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho pokus skončil v lapačce připraveného brankáře domácího mužstva.
     
    23:38
    Semjon Der-Argučincev střílel z prostoru mezi kruhy, nicméně jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Také ve druhé části se zatím hraje hodně ofenzivně.
     
    24:03
    Domácí brankář Pjotr Kočetkov si dal pozor na prudké zakončení z pravé strany hrací plochy a udržel kotouč mezi betony. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    24:35
    Alexandr Děrgačov se kličkou v rohu útočného pásma zbavil napadajícího obránce a přihrál na pravý kruh. Na jeho pobídku si nikdo ze spoluhráčů nenabruslil.
     
    25:06
    Anton Šenfeld napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí hokejista poté kotouč sice získal, ale už nerozehrál.
     
    25:36
    Arťom Ivaňuženkov střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho pokus skončil nad břevnem domácí klece.
     
    26:05
    Další akce hostujícího Viťazu končí jen prudkou přihrávkou na zakázané uvolnění. Rozhodčí tak vracejí vhazování zpátky před Ježova.
     
    26:27
    Kaspars Daugavinš skvěle napadal rozehrávku domácího Torpeda na jeho obranné modré čáře. Zadáci domácího celku puk odehráli odrazem o mantinel.
     
    27:05
    Mark Marin si našel odražený puk v rohu útočného pásma, odkud bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy, kam si nesjel nikdo ze spoluhráčů.
     
    27:34
    Linus Hultström udržel puk v útočném pásmu a pohotově zakončil forhendem. Jeho pokus příklepem však skončil vedle levé tyčky.
     
    28:02
    Domácí Torpedo se ubránilo jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před klecí domácího mužstva.
     
    28:27
    Svjatoslav Grebenščikov si sjel na přihrávku na levou stranu, protečoval puk do útočného pásma, jenže tam se nedostal nikdo ze spoluhráčů.
     
    29:05
    Chris Terry si sjel na přihrávku zadovkou v útočném pásmu a pohotově vypálil příklepem. Jeho pokus skončil vedle branky Viťazu.
     
    29:27
    Ježov si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez velkých problémů vyrazil kotouč do rohu útočného pásma.
     
    30:05
    Chris Wideman bojoval o puk na útočné modré čáře, jenže ze souboje se kotouč odrazil mezi diváky. Rozhodčí nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    30:09
    Torpedo si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Zachar Bardakov.
     
    31:05
    Chris Wideman střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře Ježova. Pokračuje hodně svižný hokej.
     
    31:34
    Semjon Der-Argučincev dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale trefil jen brankáře.
     
    31:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Torpedo využívá další přesilovou hru a vyrovnává! Na prudkou přihrávku do prostoru před brankou si sjel SEMJON DER-ARGUČINCEV a se štěstím procedil puk do branky! Asistence: Zijat Pajgin.
    31:57 Semjon DER-ARGUČINCEV - 2:2
     
    32:31
    Domácí Torpedo pokračuje v aktivní hře i po vstřelení vyrovnávací branky a tlačí se za vstřelením dalšího gólu. Ježov tak musel znovu zasahovat.
     
    33:10
    Jakub Jeřábek nahodil puk od modré čáry. Před brankou Torpeda byli hned tři hráči v bílém, ale ani jeden pobídku českého hráče netečoval.
     
    33:38
    Svjatoslav Grebenščikov si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže pod tlakem už nedokázal zakončit a puk mu uskočil až někam k mantinelu.
     
    34:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí vývoj dnešního souboje! Do útočného pásma projel po pravém křídle IVAN ČECHOVIČ a krásnou střelou poslal Torpedo do vedení! Asistence: Michail Orlov, Damir Žafjarov.
    34:29 Ivan ČECHOVIČ - 3:2
     
    35:35
    Mark Marin se dostal do útočného pásma po levém křídle, ale jeho projektil vůbec nemířil mezi tři tyče. Domácí však pokračují v dobrém výkonu.
     
    36:02
    Anton Šenfeld získal puk v rohu obranného pásma, nicméně jeho vyhození bekhendem skončilo ve středním pásmu u obránce.
     
    36:18
    Alexandr Děrgačov střílel z pravého kruhu, jenže Pjotr Kočetkov si proti jeho ráně dobře povyjel a připsal si cenný zákrok. Vhazuje se po jeho levici.
     
    36:27
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo přidává čtvrtou branku a odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! KIRILL URAKOV si vzal volný puk v útočném pásmu a sám před Ježovem trefil volný prostor! Asistence: Andrej Belevič.
    36:27 Kirill URAKOV - 4:2
     
    37:05
    Chris Wideman se v obranném pásmu zmocnil volného kotouče a odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma. Torpedo nyní zcela kontroluje dění na ledě.
     
    37:32
    Viťaz mohl bleskově snížit! K dorážce se před brankou domácího celku dostal Arťom Ivaňuženkov, ale domácí brankář vytáhl neskutečný zákrok!
     
    38:15
    Michail Varnakov se na pravé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky.
     
    38:37
    Damir Žafjarov zkusil překvapit Ježova nahozením od modré čáry, nicméně jeho pokus skončil vedle branky Viťazu. Torpedo ale pokračuje v ofenzivě.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:20
    Ježov musel znovu zasahovat. Hostující brankář si tentokrát skvěle vybruslil proti zakončení z pravé strany a schoval puk do lapačky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Prostřední perioda se mnohem lépe vydařila domácímu Torpedu. Za Nižnij Novgorod nejprve v přesilovce vyrovnal Semjon Der-Argučincev. Na jeho zásah navázal přesným zásahem Ivan Čechovič a o čtvrtou branku se krásnou kličkou zasloužil Urakov. Po čtyřiceti minutách platí stav 4:2.
     
    Střely na branku: 31 – 25
     
    Další třetina začne přibližně v 18:48.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny a ihned se vydali do útoku. Akce však skončila přihrávkou, kterou schoval brankář Torpeda do lapačky.
     
    40:27
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostující celek se hned v úvodu třetí části dočkal snížení! ZACHAR BARDAKOV si sjel po pravém křídle do útočného pásma, našel si střeleckou pozici a zakončením kolem obránce překonal brankáře! Asistence: Fjodor Malychin.
    40:27 Zachar BARDAKOV - 4:3
     
    41:10
    Viťaz se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde hosté rozjeli další rychlou kombinaci, nicméně nikdo v bílém nezakončil.
     
    41:34
    Zadáci Torpeda uklidňují rozehrávku za brankou. Nikdo v bílém dresu Viťazu nyní rozehrávku soupeře vůbec neatakují.
     
    42:10
    Arťom Aljajev získal volný kotouč za brankou Viťazu a odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma. Torpedo pokračuje v dobrém výkonu.
     
    42:34
    Semjon Der-Argučincev projel podél mantinelu do útočného pásma a vyslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    43:10
    Arťom Michejev dojel nahození do útočného pásma, jenže v klíčovou chvíli mu kotouč vypíchl obránce v bílém dresu Viťazu.
     
    43:35
    Mark Marin získal volný puk v obranném pásmu, bekhendem jej poslal k mantinelu, kam si nabruslil Alexej Drobin, jenže jeho zakončení bylo nepřesné.
     
    44:10
    Danila Moisejev střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře v modrém dresu Torpeda.
     
    44:32
    Alexej Drobin dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže zadovkou našel jen dobře postaveného obránce v bílém dresu Viťazu.
     
    45:11
    Damir Žafjarov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud následně zakončil příklepem, jenže jeho pokus skončil vedle branky.
     
    45:29
    Hostující brankář Ježov si dal pozor na oblouček ze středního pásma a raději schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:10
    Jurij Pautov získal volný kotouč v obranném pásmu a pomohl si rozehrávkou o mantinel. Zatím se pokračuje v hodně svižném tempu.
     
    46:11
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Ivaňuženkov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:10
    Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se zatím nedostal do zakončení. Hráči Viťazu skvěle vystupují.
     
    47:41
    Justin Kloos dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže jeho projektil skončil v lapačce brankáře Ježova.
     
    48:11
    Hosté v plném počtu.
     
    48:37
    Brady Austin zavezl puk do útočného pásma, nicméně důrazný Jakub Jeřábek mu tělem vystavil důraznou stopku a vybojoval puk pro Viťaz.
     
    49:15
    Kaspars Daugavinš se hnal za přihrávkou do útočného pásma, nicméně kotouč mu utekl za branku domácího celku.
     
    49:34
    Zadáci Torpeda nyní uklidnili rozehrávku v obranném pásmu. Oba trenéři zatím pustili na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    50:05
    Jakub Jeřábek střílel od modré čáry, jenže jeho pokus z otočky skončil vedle levé tyče domácí klece. Hosté se tlačí za vyrovnáním.
     
    50:23
    Domácí mužstvo si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Daniil Pylenkov.
     
    51:13
    Ježov si dal pozor na dělovku z pravé strany útočného pásma, nicméně dobrým zákrokem dokázal puk vyrazit k mantinelu.
     
    51:42
    Damir Žafjarov získal volný kotouč v obranném pásmu a ihned rozjel novou přesilovkovou akci domácího Torpeda.
     
    52:23
    Hosté v plném počtu.
     
    52:38
    Anton Šenfeld projel středem ledové plochy do útočného pásma, jenže Ježov projektil zápěstím schoval do lapačky. Vhazovat se bude před brankou Viťazu.
     
    52:39
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Michail Varnakov – 2 min., držení).
     
    53:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přidává další branku během hry v oslabení! Pro hokejisty Viťazu to musí být obrovský šok! Do útočného pásma projel KIRILL URAKOV, který si položil obránce a zápěstím překonal brankáře!
    53:02 Kirill URAKOV - 5:3
     
    53:35
    Domácí se dokázali osvobodit vyhozením kotouče přes všechny čáry až za branku Viťazu. Hosté potřebují vrhnout všechny síly do útoku.
     
    54:05
    Daniil Pylenkov střílel od modré čáry, jenže jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Domácí zadáci poté vybojovali volný puk a vyhodili jej do bezpečí.
     
    54:39
    Domácí v plném počtu.
     
    55:10
    Hosté se prakticky nemohou prodrat do útočného pásma. Obrana domácího Torpeda skvěle napadá rozehrávku soupeře už od červené čáry.
     
    55:22
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo navíc přidává šestou branku a prakticky potvrzuje své vítězství v dnešním souboji! Příklepem se do kotouče opřel Arťom Aljajev a ANDY MIELE jeho pokus tečoval do sítě! Asistence: Arťom Aljajev.
    55:22 Andy MIELE - 6:3
     
    56:10
    Svjatoslav Grebenščikov střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho pokus zablokoval dobrým pádem pod nohy Alexej Drobin.
     
    56:35
    Linus Hultström se dostal do útočného pásma, kde střílel forhendem, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Domácí však brání skvěle.
     
    57:10
    Semjon Der-Argučincev si najel na přihrávku z rohu útočného pásma a jeho pokus příklepem skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    57:35
    Arťom Michejev dostal přihrávku do jízdy na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, jenže zakončením od mantinelu poslal puk vedle branky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:29
    Jakub Jeřábek dostal přihrávku na levou stranu, poslal puk na branku soupeře, nicméně Pjotr Kočetkov si dal pozor a připsal si dobrý zákrok.
     
    59:03
    Justin Kloos vypálil v útočném pásmu příklepem, ale obránce v bílém dresu srazil kotouč mimo ledovou plochu.
     
    59:41
    Arťom Borodkin střílel od modré čáry příklepem, ale jeho ránu domácí brankář skvěle viděl a připsal si jistý zákrok vyrážečkou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Torpedo Nižnij Novgorod potvrdilo roli favorita a poráží Viťaz 6:3. V úvodu třetí části sice za hosty dokázal snížit Bardakov, ale na opačné straně udeřil při vlastním oslabení Urakov. Definitivní pojistku pak Torpedu zajistil chytrou tečí Miele.
     
    Střely na branku: 42 – 39
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VTZ) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 24:17
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2200 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:31:28)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Terry (Žafjarov, Čechovič), 32. Der-Argučincev (Pajgin), 35. Čechovič (Orlov, Žafjarov), 37. Urakov (Belevič), 54. Urakov, 56. Miele (Aljajev) – 1. Malychin (Jeřábek, Bardakov), 17. Danforth (Daugavinš, Děrgačov), 41. Bardakov (Malychin)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kočetkov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Aljajev, Marin, Fedotov – Drobin, Žafjarov (A), Miele – Čechovič, Terry, Der-Argučincev – Šenfeld (C), Gončaruk, Kloos – Varnakov, Belevič, A. Michejev – Urakov (A).
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pautov, Jeřábek, Hultström, Pylenkov, Borodkin, Golovkov (C), Voronkov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Moisejev, Děrgačov, Grebenščikov – Bardakov, Malychin (A), Smolin – Ivaňuženkov, V. Popov, Gončarov.

    Rozhodčí: Bělov, Sidorenko – Bersenjov, Judin

    Diváci: 2200
    bahis siteleri