Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
N.Novgorod – Viťaz 6:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 5:1 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 03.02.2021, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:22 Andy MIELE - 6:3
     
    55:22
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo navíc přidává šestou branku a prakticky potvrzuje své vítězství v dnešním souboji! Příklepem se do kotouče opřel Arťom Aljajev a ANDY MIELE jeho pokus tečoval do sítě! Asistence: Arťom Aljajev.
    53:02 Kirill URAKOV - 5:3
     
    53:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přidává další branku během hry v oslabení! Pro hokejisty Viťazu to musí být obrovský šok! Do útočného pásma projel KIRILL URAKOV, který si položil obránce a zápěstím překonal brankáře!
    40:27 Zachar BARDAKOV - 4:3
     
    40:27
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostující celek se hned v úvodu třetí části dočkal snížení! ZACHAR BARDAKOV si sjel po pravém křídle do útočného pásma, našel si střeleckou pozici a zakončením kolem obránce překonal brankáře! Asistence: Fjodor Malychin.
    36:27 Kirill URAKOV - 4:2
     
    36:27
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo přidává čtvrtou branku a odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! KIRILL URAKOV si vzal volný puk v útočném pásmu a sám před Ježovem trefil volný prostor! Asistence: Andrej Belevič.
    34:29 Ivan ČECHOVIČ - 3:2
     
    34:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí vývoj dnešního souboje! Do útočného pásma projel po pravém křídle IVAN ČECHOVIČ a krásnou střelou poslal Torpedo do vedení! Asistence: Michail Orlov, Damir Žafjarov.
    31:57 Semjon DER-ARGUČINCEV - 2:2
     
    31:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Torpedo využívá další přesilovou hru a vyrovnává! Na prudkou přihrávku do prostoru před brankou si sjel SEMJON DER-ARGUČINCEV a se štěstím procedil puk do branky! Asistence: Zijat Pajgin.
    17:20 Chris TERRY - 1:2
     
    17:20
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek také využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Na přihrávku na pravý kruh si najel osamocený CHRIS TERRY a příklepem vrátil domácí do hry! Asistence: Damir Žafjarov, Ivan Čechovič.
    16:12 Justin DANFORTH - 0:2
     
    16:12
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek! Na přihrávku zadovkou si sjel JUSTIN DANFORTH a z jasné pozice překonal bezmocného brankáře! Asistence: Kaspars Daugavinš, Alexandr Děrgačov.
    00:30 Fjodor MALYCHIN - 0:1
     
    00:30
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté se hned v úvodu dnešního souboje dostávají do vedení! Domácí brankář totiž dělovku od modré čáry vyrazil jen před sebe a FJOROD MALYCHIN v pádu dopravil puk do sítě! Asistence: Jakub Jeřábek, Zachar Bardakov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Terry (Žafjarov, Čechovič), 32. Der-Argučincev (Pajgin), 35. Čechovič (Orlov, Žafjarov), 37. Urakov (Belevič), 54. Urakov, 56. Miele (Aljajev) – 1. Malychin (Jeřábek, Bardakov), 17. Danforth (Daugavinš, Děrgačov), 41. Bardakov (Malychin)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kočetkov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Aljajev, Marin, Fedotov – Drobin, Žafjarov (A), Miele – Čechovič, Terry, Der-Argučincev – Šenfeld (C), Gončaruk, Kloos – Varnakov, Belevič, A. Michejev – Urakov (A).
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pautov, Jeřábek, Hultström, Pylenkov, Borodkin, Golovkov (C), Voronkov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Moisejev, Děrgačov, Grebenščikov – Bardakov, Malychin (A), Smolin – Ivaňuženkov, V. Popov, Gončarov.

    Rozhodčí: Bělov, Sidorenko – Bersenjov, Judin

    Diváci: 2200
    bahis siteleri