Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
Vancouver Canucks
Středa 03.02.2021, 01:10 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Jeff PETRY - 5:3
     
    59:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté pokazili přihrávku ve středním pásmu. Tyler Toffoli mohl z červené čáry zkusit zkompletovat hattrick, místo toho ale behkendovým obloučkem vysunul JEFFA PETRYHO a ten střelou do opuštěné branky potvrdil vítězství Montrealu Canadiens. Asistence: Tyler Toffoli.
    59:18 Tanner PEARSON - 4:3
     
    59:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Po zpětné Boeserově přihrávce puk na chviličku zmizel z dohledu. Důraz v brankovišti ale uplatnil TANNER PEARSON, který touš nakonec našel vedle betonu a zblízka ho pohodlně doklepl tam, kam patří. Za stavu 4:3 máme zaděláno na drama! Asistence: Brock Boeser.
     
    57:56
    Vancouver při power-play přitlačil soupeře ke zdi a Jake Allen musel odolávat hned několika nebezpečným střelám. Tu poslední od Eliase Petterssona zlikvidoval dokonce vsedě!
     
    43:59
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Josh Anderson – 2 min., držení).
    40:53 Elias PETTERSSON - 4:2
     
    40:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hokejisté Montrealu oslabení neustáli. ELIAS PETTERSSON dostal v pravém kruhu spoustu času na střelu zápěstím. A patřičně toho využil. Jakeu Allenovi prosvištěl puk kolem hlavy. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
     
    39:03
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brett Kulak – 2 min., sekání).
    35:47 Tyler TOFFOLI - 4:1
     
    35:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    TYLER TOFFOLI prokázal individuální schopnost. Stahovačkou oklamal Jordieho Benna a bekhendem nad lapačku zvýšil už na 4:1. Po druhém gólu v utkání a devátém gólu v sezoně navíc usedl na trůn pro krále střelců NHL. Asistence: Jesperi Kotkaniemi a Shea Weber.
    32:29 Tyler TOFFOLI - 3:1
     
    32:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    To domácí ano a hned je z toho gól na 3:1! Edmundsonovu dobrou střelu tečoval TYLER TOFFOLI dolů, puk se odrazil o ledovou plochu a přeskočil lapačku Thatchera Demka. Asistence: Joel Edmundson a Jeff Petry.
     
    29:00
    Hra ve čtyřech více svědčí Montrealu. Domácí klub se dostal do přečíslení dvou hráčů na jednoho. Tyler Toffoli se rozhodl to řešit střelou, ale Thatcher Demko si proti němu dobře povyjel.
     
    28:12
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Tanner Pearson – 2 min., držení).
     
    27:29
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jonathan Drouin – 2 min., podrážení).
     
    26:55
    Své kvality ukazuje i Jake Allen! Gólman Montrealu měl těžkou práci proti zblízka střílejícímu Bo Horvatovi, zvládl ji však s bravurou.
    24:20 Antoine ROUSSEL - 2:1
     
    24:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver je zpátky v utkání! Ve správný čas na správném místě byl ANTOINE ROUSSEL, který za Allenova záda dorazil Beagleho přikopnutí. Asistence: Jay Beagle a Quinn Hughes.
     
    22:57
    Domácí to v přesilovce vykombinovali téměř dokonale! Přihrávku brankovištěm dostal u levé tyče úplně volný Correy Perry, ale Thatcher Demko se ke své brankové konstrukci rychle přesunul a ukradl gól betonem!
     
    21:53
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Antoine Roussel – 2 min., faul kolenem).
    17:00 Josh ANDERSON - 2:0
     
    17:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    JOSH ANDERSON se prosazuje podruhé! Tentokrát šikovnou tečí změnil směr Kulakovy rány a domácí vedou 2:0! Thatcher Demko neměl absolutně žádný nárok. Asistence: Brett Kulak a Nick Suzuki.
    13:53 Josh ANDERSON - 1:0
     
    13:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    V Bell Centre je veselo! V útočném rohu kluziště vybojoval puk Suzuki, přihrávkou zpoza branky nahrál na kruh Chiarotovi a ten našel spoluhráče na zadní tyči. JOSH ANDERSON tam přetlačil svého strážce Jalena Chatfielda a doklepnutím z brankové čáry otevřel účet zápasu. Asistence: Ben Chiarot a Nick Suzuki.
     
    10:09
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nils Höglander.
     
    08:56
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., krosček).

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 14. J. Anderson (Chiarot, Suzuki), 17. J. Anderson (Kulak, Suzuki), 33. Toffoli (Edmundson, Petry), 36. Toffoli (Kotkaniemi, S. Weber), 60. Petry (Toffoli) – 25. Roussel (Beagle, Q. Hughes), 41. E. Pettersson (J. T. Miller, Q. Hughes), 60. Pearson (Boeser)


    Montreal Canadiens: Allen (Price) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Edmundson, Mete, Kulak – Gallagher (A), Danault, Tatar – J. Anderson, Suzuki, Drouin – Perry, Kotkaniemi, Toffoli – Byron (A), Evans, Lehkonen.
    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Jo. Benn, Q. Hughes, T. Myers, Schmidt, Chatfield (A), Edler – Boeser, Horvat (C), J. T. Miller – Höglander, E. Pettersson, Pearson – Gaudette, B. Sutter (A), Roussel – MacEwen, Beagle, Motte.

    Rozhodčí: Syvret, Meier
    bahis siteleri