Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:2 (3:0, 1:1, 0:1)
Ottawa Senators
Středa 03.02.2021, 04:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Tim STÜTZLE - 4:2
     
    59:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující celek snižuje, naprosto zaslouženě se dnes prosazuje TIM STÜTZLE. Puk poslal pod betony brankáře. Asistence: Derek Stepan a Arťom Zub.
    32:06 Cédric PAQUETTE - 4:1
     
    32:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí brankář to mít dneska s čistým kontem nebude. Thomas Chabot pálil od modré čáry, jeho střelu před brankou zastavil CÉDRIC PAQUETTE. Srovnal si puk, a pak vypálil do protipohybu brankáře. Asistence: Thomas Chabot a Tim Stützle.
    25:30 Jesse PULJUJÄRVI - 4:0
     
    25:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení. Evan Bouchard pálil od modré čáry a jeho ránu mimo dosah brankáře dokázal tečovat JESSE PULJUJÄRVI. Evan Bouchard má první asistenci v NHL. Asistence: Evan Bouchard a Kris Russell.
    14:29 Leon DRAISAITL - 3:0
     
    14:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí tým navyšuje své vedení Rychlou střelou bez podívání se na branku se prosazuje dnes aktivně hrající LEON DRAISAITL. Asistence: Kailer Yamamoto
    12:45 Jesse PULJUJÄRVI - 2:0
     
    12:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení. Connor McDavid poslal do útočného pásma spoluhráče, tím byl JESSE PULJUJÄRVI. Jeho první ránu brankář Marcus Högberg (Ottawa) sice zastavil, ale puk vyrazil jen před sebe. Tam se dostal Jesse Puljujärvi, který blafákem dostal puk před odkrytou branku, do které kotouč snadno poslal. Asistence: Connor McDavid a Tyson Barrie.
    09:42 Darnell NURSE - 1:0
     
    09:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává krátce před polovinou první třetiny do vedení. Tyson Barrie poslal puk na modrou čáru. Z první vypálil DARNELL NURSE. Jeho ránu tečoval nechytatelně pro brankáře jeden z hráčů Senators. Marcus Högberg nemohl s touto střelou nic dělat. Asistence: Tyson Barrie a Connor McDavid.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 10. Nurse (Barrie, McDavid), 13. Puljujärvi (McDavid, Barrie), 15. Draisaitl (Yamamoto), 26. Puljujärvi (Bouchard, K. Russell) – 33. Paquette (Chabot, Stützle), 60. Stützle (Stepan, Zub)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Grosenick) – Nurse, Barrie, Lagesson, A. Larsson, Koekkoek, K. Russell, Bouchard – Nugent-Hopkins, McDavid, Puljujärvi – Kahun, Draisaitl, Yamamoto – J. Archibald, Haas, Kassian – Turris, Chiasson.
    Ottawa Senators: M. Högberg (M. Murray) – Reilly, N. Zajcev, Coburn, Gudbranson, Chabot, Zub – B. Tkachuk, Norris, Co. Brown – N. Paul, White, Dadonov – Stützle, Tierney, Batherson – Paquette, Stepan, Watson.

    Rozhodčí: Anderson, Joannette – Cherrey, Shewchyk
    bahis siteleri