Florida – Detroit 2:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:3 (kon.) | Nashville – Tampa 1:6 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (po pr.) | Vegas – Anaheim 5:4 (kon.) | Los Angeles – San Jose 3:4 (0:1 po s.n.)
Calgary – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Středa 10.02.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:20 Jevgenij DADONOV - 2:3
     
    41:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A nejspíše z toho ještě bude drama, domácí brzy snižují na rozdíl jedné branky! Mike Reilly poslal skvělou přihrávku na útočnou modrou přesně do jízdy JEVGENIJE DADONOVA. Ten se díky své rychlosti dostal až před gólmana, kterého se štěstím překonal! Ottawa je zpět ve hře. Asistence: Mike Reilly a Matt Murray.
    23:53 Tyson BARRIE - 1:3
     
    23:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři sice neměli převahu na začátku druhé periody, ovšem přesto se prosazují! Alex Chiasson našel na levém kruhu volného TYSONA BARRIEHO, který se prosadil střelou na zadní tyč. Marcus Högberg totiž vyjel úplně mimo svou branku! Asistence: Alex Chiasson a Devin Shore.
    17:19 Evan BOUCHARD - 1:2
     
    17:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Za vyrovnaného stavu se do šaten nejspíše nepůjde! EVAN BOUCHARD měl touš u mantinelu a neměl komu nahrát. Proto zkusil překvapit domácího brankáře, což se mu povedlo! Nutno však podotknout, že Marcus Högberg nejspíše vůbec nic neviděl! Asistence: Jujhar Khaira.
    04:11 Darnell NURSE - 1:1
     
    04:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A ta navíc končí brankou, je srovnáno! Josh Archibald táhl celou akci, když se rozhodl pro zadovku. Do té se kousek od modré opřel DARNELL NURSE a jeho rána se zastavila až v síti! Asistence: Josh Archibald a Jujhar Khaira.
    00:26 Connor BROWN - 1:0
     
    00:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je raketový start v podání domácího celku, který se dostává do vedení v první minutě! Nikita Zajcev nahazoval od modré a do jeho pokusu ještě sáhl CONNOR BROWN, jenž poslal kotouč až do sítě! Asistence: Nikita Zajcev a Brady Tkachuk.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Co. Brown (N. Zajcev, B. Tkachuk), 42. Dadonov (Reilly, M. Murray) – 5. Nurse (J. Archibald, Khaira), 18. Bouchard (Khaira), 24. Barrie (Draisaitl, D. Shore)


    Ottawa Senators: M. Högberg (24. M. Murray) – N. Zajcev, Chabot, Zub, Reilly, Gudbranson, Wolanin – Co. Brown, Tierney, B. Tkachuk – Dadonov, Norris, Stützle – Watson, White, N. Paul – Batherson, Stepan, Galchenyuk.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Barrie, Nurse, A. Larsson, Lagesson, Bouchard, Koekkoek – Puljujärvi, McDavid, Nugent-Hopkins – Yamamoto, Draisaitl, Kahun – Chiasson, Turris, J. Archibald – Khaira, Ennis, D. Shore.

    Rozhodčí: Furlatt, Nicholson – Barton, Cormier
    bahis siteleri