San Jose – Vegas 1:3 (kon.) | Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Toronto – Montreal 1:2 (kon.)
NY Islanders – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Columbus 3:2 (po pr.)
Nashville – Detroit 2:4 (kon.) | Dallas – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 6:3 (kon.)
konec
New York Islanders
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Boston Bruins
Neděle 14.02.2021, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:32 Jean-Gabriel PAGEAU - 4:2
     
    54:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders skórují ve vlastním oslabení a nejspíš si zajišťují výhru! Po střetu dvou spoluhráčů Nicka Richieho a Davida Krejčího se kotouče chopil Leo Komarov, který se přes pravou stranu dostal k přihrávce před bránu, kam si najel JEAN-GABRIEL PAGEAU, jenž vystřelil pod lapačku Tuukky Raska, ale zároveň nad beton. Asistence: Leo Komarov.
    45:30 Mathew BARZAL - 3:2
     
    45:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    MATHEW BARZAL byl Davidem Pastrňákem připraven o dobrou pozici, v následné přesilovce se ale přece jen prosazuje, takže Islanders využívají svou první početní výhodu! Trefil se zejména díky výborné práci Anderse Leeho, který od pravé tyče po otočce výborně přihrál před bránu právě na střelce branky, který kotouč nechytatelně zametl pod horní tyč. Asistence: Anders Lee, Jordan Eberle.
    36:51 Patrice BERGERON - 2:2
     
    36:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    První útočná formace Bostonu se stará i o druhou branku! Celou akci zahájil šikovnou žabičkou David Pastrňák. Brad Marchand tak mohl uvolnit ve druhé vlně PATRICE BERGERONA, který od levé tyče dostal kotouč do sítě. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.
    15:16 Jordan EBERLE - 2:1
     
    15:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí během necelých čtyř minut otáčí vývoj utkání! Brock Nelson vyvezl kotouč přes modrou čáru a na pravé straně uvolnil JORDANA EBERLEHO, jenž zcela zaskočil Tuukku Raska střelou mezi betony, který tak neudržel kotouč ve své výstroji! Asistence: Brock Nelson, Scott Mayfield.
    11:36 Jean-Gabriel Pageau - 1:1
     
    11:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York bleskově odpovídá a dnes to tedy vypadá na přestřelku! Rána Ryana Pulocka tedy ještě nebyla úspěšný, ten však následně poslal kotouč do vřavy před bránu, kde ho nakonec dokázal uklidit do sítě po teči Lea Komarova JEAN-GABRIEL PAGEAU. Asistence: Leo Komarov, Ryan Pulock.
    08:41 Brad MARCHAND - 0:1
     
    08:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston z úvodního tlaku nakonec vytěžil i úvodní branku! Po přihrávce Patrice Bergerona zpoza branky se o to postaral BRAD MARCHAND, který z pozice mezi kruhy našel skulinku mezi rukou a tělem Semjona Varlamova! Asistence: Patrice Bergeron, David Pastrňák.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 12. Pageau (Komarov, Pulock), 16. Eberle (B. Nelson, Mayfield), 46. Barzal (Lee, Eberle), 55. Pageau (Komarov) – 9. Marchand (Bergeron, Pastrňák), 37. Bergeron (Marchand, Pastrňák)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pelech, Pulock, Leddy, Mayfield, A. Greene, Dobson – Lee (C), Barzal, Jo. Bailey (A) – Dal Colle, B. Nelson, Eberle – Komarov, Pageau, Wahlstrom – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Lauzon, McAvoy, J. Moore, Carlo, J. Zbořil, K. Miller – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – N. Ritchie, Krejčí (A), C. Smith – DeBrusk, Coyle, Bjork – Frederic, Kuraly, Wagner.

    Rozhodčí: Rank, Morton – Baker, Kovachik
    bahis siteleri