San Jose – Vegas 1:3 (kon.) | Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Toronto – Montreal 1:2 (kon.)
NY Islanders – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Columbus 3:2 (po pr.)
Nashville – Detroit 2:4 (kon.) | Dallas – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 6:3 (kon.)
konec
New York Islanders
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Boston Bruins
Neděle 14.02.2021, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:23
    Boston získal díky zakázanému uvolnění soupeře buly v útočném pásmu, čehož okamžitě využívá a zkusí to tedy bez brankáře!
    54:32 Jean-Gabriel PAGEAU - 4:2
     
    54:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders skórují ve vlastním oslabení a nejspíš si zajišťují výhru! Po střetu dvou spoluhráčů Nicka Richieho a Davida Krejčího se kotouče chopil Leo Komarov, který se přes pravou stranu dostal k přihrávce před bránu, kam si najel JEAN-GABRIEL PAGEAU, jenž vystřelil pod lapačku Tuukky Raska, ale zároveň nad beton. Asistence: Leo Komarov.
     
    53:37
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Jordan Eberle – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:31
    Tuukka Rask drží svůj tým dalšími výborný zákroky, kdy si nejprve poradil s tvrdou ránou od modré čáry a následně pokryl i dorážku Olivera Wahlstroma z bezprostřední blízkosti!
    45:30 Mathew BARZAL - 3:2
     
    45:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    MATHEW BARZAL byl Davidem Pastrňákem připraven o dobrou pozici, v následné přesilovce se ale přece jen prosazuje, takže Islanders využívají svou první početní výhodu! Trefil se zejména díky výborné práci Anderse Leeho, který od pravé tyče po otočce výborně přihrál před bránu právě na střelce branky, který kotouč nechytatelně zametl pod horní tyč. Asistence: Anders Lee, Jordan Eberle.
     
    44:09
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (David Pastrňák – 2 min., hákování).
     
    42:07
    Charlie McAvoy jen tak tak udržel kotouč v útočném pásmu, díky čemuž mohl po pěkné kombinaci zakončovat do odkryté brány David Krejčí, ale ten ji pod velkým tlakem netrefil!
    36:51 Patrice BERGERON - 2:2
     
    36:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    První útočná formace Bostonu se stará i o druhou branku! Celou akci zahájil šikovnou žabičkou David Pastrňák. Brad Marchand tak mohl uvolnit ve druhé vlně PATRICE BERGERONA, který od levé tyče dostal kotouč do sítě. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.
     
    36:00
    Nick Ritchie dnes předvádí skvělý výkon, tentokrát se proháčkoval skrz celou obranu soupeře a byl tak sám před brankářem, kterého také překonal, jenže kotouč skončil jen na brankové konstrukci!
     
    34:50
    Islanders hrají daleko od své brány, což jim více než vyhovuje. Jean-Gabriel Pageau navíc zůstává při chuti, protože se dostal k dalšímu dobrému zakončení k tyči, které ale tentokrát Tuukka Rask pokryl!
     
    28:37
    Jean-Gabriel Pageau výborně vydoloval kotouč proti dvěma protihráčům a zahájil tak přečíslení, které po jeho přihrávce zakončoval Cal Clutterbuck, jenž ale přesouvajícího Tuukku Raska trefil jen do lapačky!
     
    27:47
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Adam Pelech – 2 min., krosček).
     
    26:25
    Andy Greene na modré čáře naznačil zakončení, ale místo toho k levé tyči přihrál Jordana Eberlemu, jenž ještě uvolnil lépe postaveného Lea Komarova, který ale mířil přímo do brankáře!
     
    25:18
    Na druhé straně kluziště se mohl prosadit Matt Martin, který byl před Tuukkou Raskem úplně sám, ale střelou na vyrážečku ho neprostřelil!
     
    24:08
    Boston předvedl dobrý přechod do útočného pásma, po přihrávce Charlieho Coyla byl tak sám před bránou Craig Smith, který ale střelou mezi betony brankáře nepřekonal!
     
    20:50
    Islanders pokazili rozehrávku, z čehož mohl těžit ránou od modré Brandon Carlo, kterou Semjon Varlamov vyrazil špičkou svého betonu!
    15:16 Jordan EBERLE - 2:1
     
    15:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí během necelých čtyř minut otáčí vývoj utkání! Brock Nelson vyvezl kotouč přes modrou čáru a na pravé straně uvolnil JORDANA EBERLEHO, jenž zcela zaskočil Tuukku Raska střelou mezi betony, který tak neudržel kotouč ve své výstroji! Asistence: Brock Nelson, Scott Mayfield.
     
    13:43
    Hosté se velmi složitě dostávají do hry. O kotouč musí dlouho bojovat u mantinelu, ale najednou se v levém kruhu výborně uvolnil Charlie McAvoy, který pálil téměř z totožné pozice jako gólový Brad Marchand, avšak s tím rozdílem, že nebyl úspěšný!
     
    13:13
    Boston už mohl prohrávat, stojí však při něm všichni hokejoví bohové, protože za zády Tuukky Raska zvoní tyčka!
    11:36 Jean-Gabriel Pageau - 1:1
     
    11:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York bleskově odpovídá a dnes to tedy vypadá na přestřelku! Rána Ryana Pulocka tedy ještě nebyla úspěšný, ten však následně poslal kotouč do vřavy před bránu, kde ho nakonec dokázal uklidit do sítě po teči Lea Komarova JEAN-GABRIEL PAGEAU. Asistence: Leo Komarov, Ryan Pulock.
    08:41 Brad MARCHAND - 0:1
     
    08:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston z úvodního tlaku nakonec vytěžil i úvodní branku! Po přihrávce Patrice Bergerona zpoza branky se o to postaral BRAD MARCHAND, který z pozice mezi kruhy našel skulinku mezi rukou a tělem Semjona Varlamova! Asistence: Patrice Bergeron, David Pastrňák.
     
    01:40
    Oba celky nejsou při rozehrávce zrovna stoprocentní, tentokrát to mohl zužitkovat Anders Bjork, který z pravého kruhu mířil ke vzdálenější tyči, ale brankář New Yorku si to pohlídal vyrážečkou!
     
    00:38
    Islanders vhazování před svým gólmanem zvládli a následně se přesunuli dopředu, kde špatné rozehrávky soupeře využil Josh Bailey, ale ten z úhlu Tuukku Raska nepřekonal!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 12. Pageau (Komarov, Pulock), 16. Eberle (B. Nelson, Mayfield), 46. Barzal (Lee, Eberle), 55. Pageau (Komarov) – 9. Marchand (Bergeron, Pastrňák), 37. Bergeron (Marchand, Pastrňák)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pelech, Pulock, Leddy, Mayfield, A. Greene, Dobson – Lee (C), Barzal, Jo. Bailey (A) – Dal Colle, B. Nelson, Eberle – Komarov, Pageau, Wahlstrom – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Lauzon, McAvoy, J. Moore, Carlo, J. Zbořil, K. Miller – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – N. Ritchie, Krejčí (A), C. Smith – DeBrusk, Coyle, Bjork – Frederic, Kuraly, Wagner.

    Rozhodčí: Rank, Morton – Baker, Kovachik
    bahis siteleri