Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
5:6 (2:1, 3:1, 0:3 - 0:1)
Ottawa Senators
Úterý 16.02.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:19 Jevgenij DADONOV - 5:6
     
    62:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři nakonec završují fantastický obrat a betou dva body do tabulky! Mitchell Marner ve velké šanci neuspěl a přišla ztráta kotouče. Ten totiž neudržel ani Morgan Rielly a domácí úplně propadli. Thomas Chabot vyslal do samostatného úniku JEVGENIJA DADONOVA, jenž střelou do horního růžku přiřkl dva body hostům! Asistence: Thomas Chabot a Nick Paul.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
    57:59 Jevgenij DADONOV - 5:5
     
    57:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A poměrně brzké odvolání se jí vyplatilo, dvě minuty před koncem srovnává stav dnešního utkání! Střelu z kruhu vyrazil domácí gólman jen nad sebe, kde se do letícího kotouče trefil JEVGENIJ DADONOV, který završuje skvělou stíhací jízdu Ottawy! Asistence: Brady Tkachuk a Josh Norris.
     
    57:38
    Marcus Högberg zůstává na střídačce, Ottawa hraje v šesti lidech bez gólmana!
     
    56:58
    Střely na branku: 36 – 24!
     
    47:15
    Přitom mohlo být dokonce srovnáno! Obrana Maple Leafs znovu propadla a viděli jsme přečíslení. To na sebe vzal hráč, který celou akci táhl, ale střelou na bližší tyč nebyl úspěšný!
    45:52 Connor BROWN - 5:4
     
    45:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Krátce po trestu Hymana se hosté přece jen prosazují! Obrana Toronta totiž úplně propadla... Díky tomu byl úplně volný na levém kruhu CONNOR BROWN, který ranou z první nedal gólmanovi šanci na zákrok. Asistence: Colin White a Thomas Chabot.
     
    44:58
    Naopak se sami dostávají do zajímavých možnost! Nyní šli dokonce do přečíslení dva na jednoho, jenže to nejspíše skončilo na tyčce!
     
    41:49
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Zach Hyman – 2+2 min, vysoká hůl).
    40:41 Arťom ZUB - 5:3
     
    40:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Šance pro hosty stále žije! ARŤOM ZUB se z pozice obránce objevil úplně osamocený na útočné modré. Tam dostal skvělou přihrávku a jel sám na gólmana. Toho si vymíchal forhendovou kličkou a dal týmu naději. Asistence: Chris Tierney a Connor Brown.
     
    40:34
    Arťom Zub je na ledě!
    39:51 Nick PAUL - 5:2
     
    39:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté nyní v oslabení napadali rozehrávku soupeře, což jim nakonec přineslo ovoce! Austin Watson sice ve velké šanci neuspěl, jenže touš se dorazil na hokejku NICKA PAULA, který si s dorážkou už poradil a dal týmu ještě malou naději! Asistence: Austin Watson.
    39:02 Auston MATTHEWS - 5:1
     
    39:02
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté využívají dvojnásobnou početní výhodu a střílí dnes již pátou branku! Morgan Rielly celou akci rozjel. Na konci však našel mezi kruhy úplně volného AUSTONA MATTHEWSE, jenž rychlou střelou nedal brankářovi moc šancí. Asistence: Morgan Rielly a John Tavares.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:34
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Arťom Zub – 2 min., podrážení).
     
    37:24
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Connor Brown – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:56
    Střely na branku: 21 – 16!
    29:51 Joe THORNTON - 4:1
     
    29:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se dnes prosazují už počtvrté a jdou si za dvěma body! Auston Matthews našel z rohu hřiště volného JOEA THORNTONA, který nakonec dostal touš do branky, i když atakoval gólmanův beton. Ten tak nemohl pořádně zasáhnout. Branka je však uznána, kouč Ottawy si nevzal ani challenge. Asistence: Auston Matthews.
     
    29:20
    Zach Bogosian je na ledě!
     
    27:20
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Zach Bogosian – 2 min., hákování).
     
    26:52
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Jake Muzzin – 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Brady Tkachuk – 5 min., bitka).
     
    26:52
    Obrovská šance na hostující straně, která však brankou nekončí! Domácí gólman vyrazil těžkou ránu před sebe, kde se poté strhla mela. Norris se dostal k odraženému puku, ale netrefil branku!
    21:49 Pierre ENGVALL - 3:1
     
    21:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs nám celkem brzy odskakují na rozdíl dvou branek, tohle vedení už dnes jednou měly, navýší ho? Tentokrát byl na konci celé akce PIERRE ENGVALL, jenž zapsal první branku v sezóně. Skvělým pasem ho však našel od mantinelu Alexander Kerfoot. Asistence: Alexander Kerfoot a TJ Brodie.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    16:18
    Střely na branku: 12 – 3!
    12:40 Drake BATHERSON - 2:1
     
    12:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hosté se z ničeho nic prosazují! Kotouč nyní vyplaval nehlídaný kousek vedle gólmana. Tam se ho zmocnil DRAKE BATHERSON, jenž se dostal k bekhendovému zakončení, které umístil mezi gólmana a levou tyčku! Asistence: Tim Stützle.
    10:29 Travis BOYD - 2:0
     
    10:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zajímavá šance hostů skončila nepotrestána, a tak se znovu trefují domácí! TRAVIS BOYD táhl přečíslení dva na jednoho, které vzal nakonec na sebe. Předvedl perfektní stahovačku, kterou se zbavil obránce a poslal kotouč nechytatelně do sítě. Bez asistence. Asistence: Jason Spezza.
    06:32 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    06:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec využívají svou převahu na začátku utkání a jdou jako první do vedení! Joe Thornton táhl přečíslení po levé straně. Následně však našel na pravé straně úplně volného AUSTONA MATTHEWSE, jenž ranou z první nedal přesouvajícímu se gólmanovi šanci. Asistence: Joe Thornton a Mitchell Marner.
     
    06:03
    Střely na branku: 5 – 1!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 7. Matthews (Tavares, Marner), 11. Boyd (Spezza), 22. Engvall (Kerfoot, Brodie), 30. J. Thornton (Matthews), 40. Matthews (Rielly, Tavares) – 13. Batherson (Stützle), 40. N. Paul (Watson), 41. Zub (Tierney, Co. Brown), 46. Co. Brown (White, Chabot), 58. Dadonov (B. Tkachuk, Norris), 63. Dadonov (Chabot, N. Paul)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews (A), J. Thornton – W. Nylander, Tavares (C), Hyman – Engvall, Kerfoot, I. Michejev – Spezza, Boyd, Vesey.
    Ottawa Senators: M. Högberg (Daccord) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Reilly, Gudbranson (A), Wolanin – Co. Brown, Tierney, B. Tkachuk (A) – Dadonov, White, N. Paul – Batherson, Stepan, Stützle – Watson, Norris, Anisimov.

    Rozhodčí: Schlenker, Joannette – Mills, Barton
    bahis siteleri