Carolina – Florida 3:4 (po pr.) | Toronto – Ottawa 2:1 (kon.) | Detroit – Chicago 0:2 (kon.)
Calgary – Vancouver 1:5 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Ottawa Senators
Čtvrtek 18.02.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:46 Alexander KERFOOT - 2:1
     
    50:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je velmi šťastná branka a Maple Leafs jdou do vedení 2:1! Po střele Jakea Muzzina si kotouč před bránou dokázal vyškrábnout ALEXANDER KERFOOT a následně zakončil do masky brankáře, od které se puk odrazil do tyče a následně se od výstroje dostal až za brankovou čáru. Asistence: Jake Muzzin a TJ Brodie.
    38:51 Brady TKACHUK - 1:1
     
    38:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali ještě ve druhé třetině srovnat na 1:1! Justin Holl opustil svou pozici, když se vydal do útočného pásma, ale tam nedokázal vystřelit a Senators se dostali do přečíslení, kdy z pravé strany dával puk před bránu Tierney a tam BRADY TKACHUK zakončil k levé tyči. Asistence: Chris Tierney a Josh Norris.
    24:41 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    24:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už jsme se ale dočkali první platné branky a domácí celek jde do vedení! Justin Holl se ocitl ve střelecké pozici, ale nakonec ještě posunul puk do pravé části kruhu, kde z první vypálil AUSTON MATTHEWS do odkryté brány. Asistence: Justin Holl a Jake Muzzin.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 25. Matthews (Holl, Muzzin), 51. Kerfoot (Muzzin, Brodie) – 39. B. Tkachuk (Tierney, Norris)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly, Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews (A), J. Thornton – W. Nylander, Tavares (C), Hyman (A) – Engvall, Kerfoot, I. Michejev – Spezza, Boyd, Vesey.
    Ottawa Senators: M. Murray (M. Högberg) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Reilly, Gudbranson (A), Brännström – Co. Brown, Norris, B. Tkachuk (A) – Dadonov, White, N. Paul – Batherson, Stepan, Stützle – Watson, Tierney, Anisimov.

    Rozhodčí: Furlatt, Skilliter – Mills, Cherrey
    bahis siteleri