Carolina – Florida 3:4 (po pr.) | Toronto – Ottawa 2:1 (kon.) | Detroit – Chicago 0:2 (kon.)
Calgary – Vancouver 1:5 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Winnipeg Jets
Čtvrtek 18.02.2021, 04:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:28 Neal PIONK - 3:2
     
    41:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující celek snižuje na rozdíl jediné branky. Tvrdou ránou se od modré čáry prosazuje hostující NEAL PIONK. Asistence: Nikolaj Ehlers a Josh Morrissey.
    36:45 Leon DRAISAITL - 3:1
     
    36:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers proměnili přesilovku a dostávají se zpět do dvoubrankového vedení. McDavid našel Nugent-Hopkinse, jehož ránu brankář vyrazil. Puk získal volný LEON DRAISAITL, který zakončoval do horní části branky. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Connor McDavid.
    19:06 Mark SCHEIFELE - 2:1
     
    19:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující celek proměnil přesilovku a snižuje. Povedenou střelou se prosazuje z kruhu MARK SCHEIFELE. Jeho projektil možná ještě jeden z obránců tečoval mimo dosah brankáře, ale nic to nemění na tom, že je sníženo. Asistence: Kyle Connor a Josh Morrissey.
    04:06 Leon DRAISAITL - 2:0
     
    04:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Skvělý začátek Oilers. Druhá střela na branku a druhý gól. Tentokrát se sám před branku dostal LEON DRAISAITL, který si počkal na první pohyb brankáře, a pak zakončoval. Asistence: Tyler Ennis a Kris Russell.
    03:45 Jesse PULJUJÄRVI - 1:0
     
    03:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Z první stely na branku se prosazují domácí. Po rychlé akci se před branku dostal JESSE PULJUJÄRVI. Jeho rána k překvapení všech zapadla do branky. Asistence: Connor McDavid a Ryan Nugent-Hopkins.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Puljujärvi (McDavid, Nugent-Hopkins), 5. Draisaitl (Ennis, K. Russell), 37. Draisaitl (Nugent-Hopkins, McDavid) – 20. Scheifele (Connor, Morrissey), 42. Pionk (Ehlers, Morrissey)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Skinner) – Nurse, Barrie, Bouchard, A. Larsson, Koekkoek, K. Russell – Nugent-Hopkins, McDavid, Puljujärvi – Ennis, Draisaitl, Yamamoto – Kahun, Khaira, J. Archibald – Haas, Turris, Chiasson.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey, Poolman, Forbort, Pionk, Beaulieu, DeMelo – Copp, Scheifele, Ehlers – Connor, Stastny, Wheeler – Perreault, Lowry, Appleton – Vesalainen, Lewis, Harkins.

    Rozhodčí: Markovic, Markovic – Brisebois, Cormier
    bahis siteleri