NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Tampa – Dallas 5:0 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Toronto 0:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 3:5 (kon.)
Arizona – Colorado 2:6 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:1 (po pr.)
San Jose – St. Louis 6:7 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – Columbus 3:1 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:7 (2:1, 2:3, 2:3)
St. Louis Blues
Neděle 28.02.2021, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku ve třetí třetině: 8:9!
    Střely celkem v zápase: 40:31!
     
    59:58
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Evander Kane – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Zachary Sanford – 2 min., hrubost).
     
    59:20
    Až nyní Dubnyk spěchá na střídačku a započne závěrečný tlak ze strany San Jose!
     
    58:47
    Po přerušení si San Jose bere logicky oddechový čas a Dubnyk už zůstane na střídačce, jelikož se bude vhazovat v pásmu Blues.
     
    50:53
    Ovšem nakonec mohli inkasovat! Husso zažíval další horké chvilky ve své brance, kdy se hráči Sharks dostali do rychlého útoku! Zejména Dylan Gambrell měl dobrou šanci dát branku v oslabení, ale svou kličku nedotáhl do konce.
     
    50:05
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Patrick Marleau – 2 min., podrážení).
    47:14 Marco SCANDELLA - 6:7
     
    47:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obrovská škoda, že na utkání nemohou diváci. Tento zápas by je rozhodně bavil. MARCO SCANDELLA zase převážil misky vah na svou stranu a po hezké přihrávce od Oskara Sundqvista se prosadil k pravé tyčce. Asistence: Oskar Sundqvist a Mike Hoffman.
    46:31 Logan COUTURE - 6:6
     
    46:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je LOGAN COUTURE, který dokázal tečovat puk před brankou. Ten byl tečován celkem dvakrát, a to po střele od modré, kterou vyslal Burns. Asistence: Brent Burns a Mario Ferraro.
    43:20 Ryan O'REILLY - 5:6
     
    43:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Neskutečně. Brankově bohaté utkání pokračuje. Dubnyk nyní dokázal reagovat na první střelu, ale na dorážku v podání RYANA O'REILLYHO už nikoliv. St. Louis opět udává tempo hry. Asistence: Justin Faulk.
    42:13 Kevin LABANC - 5:5
     
    42:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vedení Blues netrvalo dlouho. Leonard vybojoval puk za brankou a dokázal jej dostat před branku, kde byl správně připravený KEVIN LABANC a Husco poprvé po vystřídání kapituluje. Asistence: John Leonard a Timo Meier.
    41:17 Mackenzie MACEACHERN - 4:5
     
    41:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    San Jose nehrálo svou přesilovku vůbec dobře a nakonec dostávají branku, kdy se soupeř dostal do přečíslení a MACKENZIE MACEACHERN dává branku ve vlastním oslabení. Asistence: Zachary Sanford.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 20:16!
    36 střel během jedné třetiny, to se jen tak často nevidí. To jasně ukazuje na třetinu, plnou šancí a zajímavých zakončení.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Erik Karlsson – 2 min., hákování).
     
    39:10
    Labanc nyní namazal před branku a Kane nedokázal v obrovské šanci dostat puk zá záda Hussa který jej zastavil svým betonem! Vše předcházelo nechtěnému pádu obránce St. Louis.
    38:18 Zachary SANFORD - 4:4
     
    38:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ovšem na potřetí už nedokázal uspět! Autorem branky je ZACHARY SANFORD, který si za jeho branou vybojoval puk a výjezdem před branku dokázal zakončit pod jeho betony. Asistence: Jordan Kyrou a Torey Krug.
     
    37:53
    Jordan Kyrou se dostal do úniku a Dubnyk proti němu předvedl dobrý zákrok! Podruhé v krátké době za sebou nyní podržel svůj tým!
     
    35:13
    Ryan O'Reilly se opět zničehonic zjevil v šanci, ale nedokázal opět srovnat stav utkání! Ten tečoval v bezprostřední blízkosti puk a Dubnyk se ukázal perfektním zákrokem svým betonem!
     
    31:44
    Přesilovka pět na tři dlouho netrvala. První vyloučení na straně Sharks, kdy se Erik Karlsson ve snaze vybojovat puk zpět, provinil hákováním.
     
    31:36
    Mikkola úmyslně zalehl puk a za tohle vidí právě dvě minuty.
     
    30:34
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jordan Binnington – 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Jordan Kyrou.
     
    30:34
    Střídání v týmu St. Louis Blues: ze hřiště odchází Jordan Binnington, přichází Ville Husso.
     
    30:34
    Jordan Binnington nejspíše neunesl tíhu okamžiku a při cestě z ledové plochy napadl ve středním pásmu hráče Sharks a následně se ještě chtěl dostat do křížku s brankářem Dubnykem! Tohle budou zbytečné dvě minuty pro Blues!
    30:34 Evander KANE - 4:3
     
    30:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je EVANDER KANE, který se ze středního pásma rozjel do rychlého protiútoku a z pravé strany se trefil přesně nad vyrážečku brankáře Binningtona a ten dnes končí účinkování v dnešním zápase. Bez asistence.
    27:28 Brayden SCHENN - 3:3
     
    27:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlá odpověď od hostů. Perron na levé straně dobře viděl na protější straně BRAYDENA SCHENNA, který měl dostatek času a prostoru ke střele, proti které už se Dubnyk nedokázal včas přemístit. Asistence: David Perron.
    26:43 Timo MEIER - 3:2
     
    26:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilová hra Sharks využita. Labanc vybojoval puk v rohu a rozehrál jej k modré čáře. Tam si dokázal puk zpracovat TIMO MEIER, který si najel do střelecké pozice a umístil puk pod horní tyčku. Asistence: Kevin Labanc.
     
    25:53
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Sammy Blais – 2 min., krosček).
    23:34 Sammy BLAIS - 2:2
     
    23:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jako úder blesku z čistého nebe se nyní zrodilo vyrovnání. Sharks se nepovedlo dobře vyhodit, puk na modré čáře zastavil Dunn, který jej poslal před branku, kde si sjel SAMMY BLAIS, jenž si perfektně zpracoval letící puk a kličkou překonal Dubnyka. Asistence: Vince Dunn a Ryan O'Reilly.
     
    21:07
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Zachary Sanford – 2 min., podrážení).
     
    Střely na branku po první třetině: 12:6!
    10:11 Evander KANE - 2:1
     
    10:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ovšem po další akci, kdy přišel nahozený puk od modré a následné skrumáži před brankou, se dokázal z pravé strany prosadit EVANDER KANE, který měl odkrytou horní polovinu branky a neměl problémy dostat puk do sítě. Asistence: Logan Couture a Brent Burns.
     
    09:28
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min., držení).
    06:08 Marco SCANDELLA - 1:1
     
    06:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MARCO SCANDELLA, který byl zaparkovaný u modré čáry Po souboji u mantinelu k němu vyplavala puk a přesnou střelu dokázal umístiti za záda Dubnyka. Bez asistence.
    00:17 Timo MEIER - 1:0
     
    00:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Amáme tu velmi rychlou branku, v podstatě z prvního útoku Sharks. TIMO MEIER těžil z předchozího souboje jeho spoluhráče, kdy se puk od mantinelu odrazil příhodně na jeho hůl a ten z levé strany poslal puk k protější tyčce. Asistence: Rudolfs Balcers a Dylan Gambrell.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 1. Meier (Balcers, Gambrell), 11. E. Kane (Couture, Burns), 27. Meier (Labanc), 31. E. Kane, 43. Labanc (Leonard, Meier), 47. Couture (Burns, Ferraro) – 7. Scandella, 24. Blais (Dunn, R. O'Reilly), 28. B. Schenn (Perron), 39. Sanford (Kyrou, Krug), 42. MacEachern (Sanford), 44. R. O'Reilly (Faulk), 48. Scandella (Sundqvist, Hoffman)


    San Jose Sharks: Dubnyk (M. Jones) – Ferraro, Burns (A), R. Šimek, E. Karlsson (A), Vlasic, Knyžov – E. Kane, Couture (C), Labanc – Balcers, Gambrell, Meier – Leonard, Marleau, Donato – Gregor, Chmelevski, Nieto.
    St. Louis Blues: Binnington (31. Husso) – Faulk (A), Krug, Bortuzzo, Dunn, Mikkola, Scandella – Kyrou, R. O'Reilly (C), Sanford – B. Schenn (A), Perron, Walker – Hoffman, Sundqvist, Blais – MacEachern, J. de La Rose, Clifford.
    bahis siteleri