Ottawa – Calgary 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 0:4 (kon.)
Vegas – Minnesota 5:4 (po pr.) | Edmonton – Toronto 0:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:5 (kon.)
San Jose – Colorado 6:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
Vancouver Canucks
Úterý 02.03.2021, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:26 Elias PETTERSSON - 0:4
     
    56:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Teď už je o výhře hostů definitivně jasno! ELIAS PETTERSSON vybojoval kotouč v obranném pásmu u pravého mantinelu. Okamžitě s ním našlápl dopředu a zavezl ho až do opuštěné klece Jets. Bez asistence.
     
    55:02
    Winnipegu zatím není přáno! Pionk trefil od modré čáry tyčku, dorážku Kylea Connora pak pokryl Demko s pomocí obránce, který kotouč srazil do svého ležícího gólmana!
     
    54:43
    Domácí už sázejí na maximální riziko, jejich branka je prázdná!
     
    52:39
    Kotouče teď létají na branku Vancouveru! Demko zatím vše chytá, tlak Winnipegu nakonec přerušil zachycením puku po ráně Joshe Morriseyho.
     
    47:00
    Domácí zaútočili v oslabení! Andrew Copp zatáhl puk dopředu po levé straně a žabičkou dokázal přenést hru na Neala Ponka, který tenhle protiútok doplnil. Demko se stačil přemístit a vytěsnil kotouč mimo!
     
    45:22
    Jake Virtanen se u mantinelu srazil s Nathanem Beaulieuem. Domácí obránce dostává poměrně přísný trest za nedovolené bránění.
     
    26:03
    Málem další kanadský bod pro Nateho Schmidta! Hostující obránce sice od modré netrefil branku, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil k Brockovi Boeserovi, který ho z úhlu bekhendem dorážel do odkryté části klece. Tam se však v poslední chvíli stačil zázračně natáhnout Connor Hellebuyck!
     
    23:43
    Krásná kombinace domácích! Na jejím konci se ocitl Pierre-Luc Dubois, který z prvého kruhu přestřelil poloodkrytou branku!
     
    22:07
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Adam Gaudette – 2 min., sekání).
     
    17:48
    Brock Boeser měl na holi zvýšení stavu! Nadvakrát ale zblízka nedopravil puk za brankovou čáru.
    14:50 Nils HÖGLANDER - 0:3
     
    14:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Sotva jsem Kosatky zkritizoval, do útočného pásma se dostaly a dokonce přesilovou hru využily! Tyler Myers si vyměnil puk se spoluhráčem Gaudettem, následně ho od modré nahodil na branku a po teči NILSE HÖGLANDERA zapadl kotouč za záda brankáře Hellebuycka – 0:3. Asistence: Tyler Myers a Adam Gaudette.
     
    12:56
    Domácí obránce Neal Pionk sekl Petterssona a posedí si na trestné lavici. Po reklamní přestávce rozehrají Canucks přesilovku.
    08:46 J. T. Miller - 0:2
     
    08:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Uběhlo 18 sekund a hosté zvyšují na rozdíl dvou branek! I na tomhle gólu měl velkou zásluhu Nate Schmidt. Ten tentokrát střílel od modré čáry a letící kotouč tečoval mimo Hellebuyckův dosah J. T. MILLER – 0:2. Asistence: Nate Schmidt a Elias Pettersson.
    08:28 Nate SCHMIDT - 0:1
     
    08:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Brandon Sutter nahrál od levého mantinelu puk na osu NATEMU SCHMIDTOVI, který se z první trefil k pravé tyčce z pohledu brankáře Hellebuycka. Asistence: Brandon Sutter a Adam Gaudette.
     
    07:52
    Domácí v přečíslení 2 na 1. Spolupráci Wheelera se Scheifelem však dokázal přerušit jediný bek Canucks Hughes!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Schmidt (B. Sutter, Gaudette), 9. J. T. Miller (Schmidt, E. Pettersson), 15. Höglander (T. Myers, Gaudette), 57. E. Pettersson


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), Beaulieu, Pionk, Forbort, DeMelo, Niku – Wheeler (C), Scheifele (A), Dubois – Ehlers, Stastny, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.
    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Schmidt, Edler (A), Hamonic, Q. Hughes, T. Myers, Jo. Benn – Boeser, E. Pettersson, J. T. Miller – Virtanen, Horvat (C), Pearson – Gaudette, B. Sutter (A), Höglander – Hawryluk, Beagle, Roussel.

    Rozhodčí: St. Pierre, Lambert – Gawryletz, Kelly
    bahis siteleri