Brest – Dijon 3:1 (kon.) | Lyon – Rennes 1:0 (kon.) | Méty – Angers 0:1 (kon.)
Nice – Nîmes 2:1 (kon.) | Saint-Étienne – Lens 2:3 (kon.) | Bordeaux – PSG 0:1 (kon.)
Lille – Marseille 2:0 (kon.) | Montpellier – Lorient 1:1 (kon.) | Nantes – Remeš 1:2 (kon.)
Štrasburk – Monaco 1:0 (kon.)
konec
FC Méty
0:1 (0:1)
Angers SCO
Středa 03.03.2021, 19:00 • Stade Saint-Symphorien, Mety • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Francouzská Ligue 1 Uber Eats má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Méty a Angers SCO.
     
    Angers SCO

    Fotbalisté Angers se momentálně nacházejí na desáté pozici tabulky, což logicky znamená přesný prostředek. Angers ovšem nemá vůbec dobrou formu, z posledních pěti zápasů se mu totiž nepovedlo ani jednou zvítězit. Hostující tým tohoto zápasu má sice na svém kontě dva nerozhodné výsledky v řadě, avšak by nutně potřeboval vítězství. Angers je navíc až jedenáctým nejlepším venkovním týmem soutěže, během čtrnácti venkovních duelů se mu povedlo získat devatenáct bodů. Přesto poslední venkovní vítězství je hodně staré, povede se Angers dnes naplno bodovat?
     
    FC Méty

    Fotbalisté Mét letos předvádějí velice sympatické výkony, které momentálně stačí na pátou pozici tabulky, což by v konečném důsledku znamenalo kvalifikaci o Evropskou ligu. Méty tak za sebou nechávají týmy jako Marseille, Rennes nebo také Nice. Domácí celek tohoto zápasu se dostal z menší výsledkové krize, po které se mu povedlo vyhrát v předchozích dvou duelech. Méty nejprve dokázal zvládnout venkovní souboj proti Nice, v minulém kole pro změnu vyloupily jedenácté Bordeaux. Méty tak po dvou duelech zavítají na domácí prostředí, kde se pokusí o další výhru.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    U středového kruhu si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Amadou, který šel do souboje hodně agresivně a sudí musel písknout do píšťalky.
     
    4
    Poprvé se k míči dostal hostující brankář Bernardoni, který se postaral o odkop na opačnou stranu, kde se ve vzduchu dokázal prosadit Pereira.
     
    5
    V pokutovém území poté musel riskantně zasahovat domácí Boye, kterému se nakonec povedlo zakročit před Dionym, jenž se dostával do šance.
     
    6
    Oukidja si přichystal odkop od své branky, přičemž nakonec rozehrál po zemi nakrátko na vedle stojícího Kouyatého, jenž ještě hledal Boyeho.
     
    7
    Na levou stranu si poté dokázal seběhnout Boufal, kterému se nakonec povedlo odcentrovat do pokutového území, kde ovšem našel pouze Bronna.
     
    8
    Angers se přesto postaralo o úvodní střelecký pokus tohoto zápasu. Coulibaly zakončoval z velké vzdálenosti, navíc pouze doprostřed branky.
     
    9
    Ven z branky poté musel domácí brankář Oukidja, který nakonec z jedničky odkopával daleko na opačnou stranu, kde se k míči dostal Amadou.
     
    10
    U středového kruhu operoval hostující Amadou, kterému se povedlo přesunout míč na pravou stranu, odkud přenášel hru zadák Pereira.
     
    11
    Poté se míč v krátkém časovém sledu znovu dostal do zámezí, což znamenalo autové vhazování pro Udola, který si vybral kolegu Sarra.
     
    12
    Kousek od středového kruhu si nedovoleným způsobem pomohl domácí Sarr, který nakonec za cenu faulu musel zastavit záložníka Coulibalyho.
     
    13
    V krátkém časovém sledu další faul ze strany domácího celku. Tentokráte se na zemi ocitl Doumbia, který se poté sám postaral o standardku.
     
    14
    Míč se ovšem snesl pouze do rukavic domácího brankáře, který poté rutinním způsobem rozehrál výhozem, přičemž si nyní vybral Centonzeho.
     
    15
    V pokutovém území se do zakončení dostával Diony, kterému se ovšem míč nepovedlo trefit ideálním způsobem a domácí tak rychle otočili hru.
     
    16
    V pokutovém území se k zemi poroučel hostující Fulgini, který se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, avšak sudí nechal pokračovat.
     
    17
    Obranný zákrok poté předvedl domácí Boye, který za sebe nepustil jednoho z protihráčů. Angers tak bude pokračovat autovým vhazováním.
     
    18
    Domácí celek si poté vybojoval rohový kop z levé strany, který se snášel směrem do malého vápna. Tam ovšem zasahoval Bernardoni.
     
    19
    Méty tentokráte pokračovaly autovým vhazováním z pravé strany. Centonzemu se povedlo vzduchem najít Gueyeho, který se daleko nedostal.
     
    20
    Do útočného manévru se poté zapojil také Pajot, který ovšem u postranní lajny narazil do bránícího Doumbii. Poté si Méty pomohly nedovoleně.
     
    21
    Nyní to po levém křídle zkoušel vzít na sebe domácí Udol, který poté marně reklamoval nedovolené hraní, avšak sudí nechává znovu pokračovat.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím nepřinesla žádnou branku. Méty se znovu dostaly na útočnou polovinu, kde zakročil Doumbia.
     
    23
    Nákop se snášel směrem na hostujícího Dionyho, který ještě zkoušel hlavou sklepnout vedle sebe, kde se ovšem vynořil domácí Centonze.
     
    24
    Na útočné polovině se poté k volnému míči jako první dostal hostující Fulgini, který se poté sám postaral o faul a rozehrávat tak bude domácí Boye.
     
    25
    Méty tak mohly rozehrávat volný kop z vlastní obranné poloviny. Sarrovi se povedlo dostat míč na druhou stranu, kde se mu navíc nabídl Centonze.
     
    26
    Domácí so poté vybojovali další rozehrávku rohového kopu, která se tentokráte snášela na přední tyč, kde ovšem zasahoval Pereira.
     
    27
    Pereira se poté sám postavil k provedení autového vhazování z pravé strany. Po jeho nabídce skončil na zemi Diony, o faul se ale nejednalo.
     
    28
    Poté se po delší době dostal k míči také brankář Oukidja, který to zkoušel vysokým odkopem na druhou stranu, kde se do vzduchu dostával Boulaya.
     
    29
    Centonze to poté zkoušel pohotovým centrem do pokutového území, kde si na jeho nabídku dokázal seběhnout Udol, který ale zakončoval vedle.
     
    31
    Máme za sebou třetinu hry, která nám zatím žádnou branku nepřinesla. Sledujeme vyrovnanou podívanou, navíc bez výraznějších příležitostí.
     
    32
    Do zajímavé šance se nyní dostával hostující Diony, který místo zakončení ještě nahrával na Boufala, před kterým ale zasahoval Kouyaté.
     
    33
    Domácí obrana tak před malým momentem nezafungovala nejlépe, přesto z toho nakonec nebyla inkasovaná branka. Na opačné straně zakročil Pereira.
     
    34
    Méty nyní měly k dispozici standardní situaci z velice dobré vzdálenosti od branky. Nakonec to na sebe vzal Sarr, jehož rána skončila na zdi.
     
    35
    K odraženému míči se poté jako první dostal Sarr, který to rovněž zkoušel střeleckým pokusem na hostující branku. Bernardoni ale nemusel zasahovat.
     
    37
    U postranní lajny to na sebe zkoušel vzít hostující Boufal, který se nakonec nedostal přes protihráče, od kterého šel míč směrem do zámezí.
     
    39
    Angers si rovněž vybojovalo zajímavou standardní situaci. Fulgini to nakonec zkoušel centrem do pokutového území, kde zakročil Boyé.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    43
    Na útočnou polovinu se poté jednoduše dostal domácí Sarr, který to zkoušel průnikovou nahrávkou mezi obránce, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    43
    Je tu penalta pro Angers!
    43. Penaltový zákrok.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Boubakar Kouyaté (FC Méty).
     
    44
    Angers právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil ANGELO FULGINI, který zvolil zakončení k levé tyči, zatímco se brankář vydal k opačné konstrukci.
    44. Angelo FULGINI - 0:1
     
    45
    Minuta nad rámec.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl branku v samotném závěru, penaltu totiž proměnil hostující Fulgini. Celou dobu jsme totiž sledovali poměrně vyrovnanou podívanou, která se výhradně odehrával ve středu hrací plochy. Přesto směrem dopředu bylo o něco aktivnější Angers, které dokonce mělo určité náznaky šancí. S těmi si ovšem domácí obrana dokázala poradit, nicméně v závěru přesto přešla penalta, díky které se hosté dostali do vedení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost domácí celek, který bude pro změnu hrát zprava doleva
     
    48
    Na útočnou polovinu se hned v úvodu druhého poločasu dokázal dostat domácí Pajot, kterému se na levém křídle povedlo najít Boyeho.
     
    49
    Hostující brankář Bernardoni to zkoušel nákopem na druhou stranu, kde se ovšem nacházel pouze domácí Udol, který vracel míč pod sebe.
     
    50
    U postranní lajny si nakonec nedovoleným způsobem pomohl hostující Pereira, který byl v souboji pozdě a na zemi tak skončil domácí Udol.
     
    51
    Na útočnou polovinu se poté dostal také domácí zadák Boye, který nakonec po souboji skončil na trávníku a Méty budou zahrávat další standardku.
     
    52
    Gueye se přes pravé křídlo dostal s míčem do pokutového území, kde se pokoušel o nahrávku do malého vápna, kde ovšem číhal hostující Thomas.
     
    53
    S míčem si na vlastní polovině pohrával domácí Doumbia, který se poté pokoušel odkopnout na druhou stranu, což přinese zisk autu.
     
    54
    Do pokutového území se poté dostal hostující Diony, který se ovšem v době nahrávky nacházel v ofsajdu a Oukidja tak mohl rozehrávat od své branky.
     
    55
    Poté to zakončením zpoza pokutového území zkoušel hostující Fulgini. Jeho rána nebyla vůbec špatná, přesto směřovala daleko vedle branky Mét.
     
    56
    Na opačné straně jsme sledovali velice přesné přenesení hry na levou stranu, kde se nacházel Udol, který svým centrem vybojoval rohový kop.
     
    57
    K rohovému kopu se nakonec postavil Boulaya, který rozehrál nakrátko. Přest do pokutového území přiletěl centr, kde si ovšem faulem pomohl Leya.
     
    58
    Do zajímavého prostoru pro zakončení se poté prodral hostující Fulgini, který to zkoušel zakončením k přední tyči, kde ale Oukidja zakročil.
     
    59
    Pokračovalo se rozehrávkou z hostující poloviny. Brankář Bernardoni to nakonec zkoušel odkopem vpřed, kde se pokoušel najít Coulibalyho.
     
    60
    Udol si chvíli s míčem pohrával na vlastní obranné polovině, načež se Métám povedlo přenést hru na pravou stranu, kde pro změnu číhal Centonze.
     
    61
    Méty i nadále kombinují kousek od středového kruhu, což pochopitelně nemůže přinést nic moc nebezpečného. Hosté se snaží napadat rozehrávku.
     
    62
    Máme za sebou hodinu hry. Angers i nadále vede o jednu branku, v posledních minutách je ovšem bez míče a hrát tak může protivník.
     
    63
    Znovu jsme sledovali přenesení hry na levou stranu, odkud to Udol zkoušel dalším centrem do pokutového území, kde se ovšem povedlo zakročit soupeři.
     
    64
    O provedení autového vhazování se poté postaral právě Udol. Na pomoc mu přispěchal kolega Sarr, kterého ovšem dokázal zastavit soupeř.
     
    65
    Málem bylo vyrovnáno! Centonze si hodil míč na levou nohu a poté to zkoušel technickým pokusem, se kterým si brankář dokázal poradit a vytěsnil ho na břevno.
     
    66
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Stéphane Bahoken.
     
    67
    V pokutovém území se k zemi poroučel domácí Leya, který byl zastaven hodně podezřelým způsobem, nakonec se o penaltu ale nejedná.
     
    68
    Kapitán Boye znovu přenášel hru, tentokráte však na pravou stranu hrací plochy, kde to individuálním způsobem zkoušel vzít na sebe Centonze.
     
    69
    Angers se pouze na krátký časový úsek dostalo k míči, jenomže daleko se s ním nedostalo. Naopak Kouyaté zkoušel přenést hru na volného Udola.
     
    71
    Pokračovalo se autovým vhazováním z levé strany. To si vzal na starost hostující Doumbia, který se pokusil najít Boufala, před kterým zakročil soupeř.
     
    72
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Lamine Gueye, přichází Papa Ndiaga Yade.
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Vincent Pajot, přichází Victorien Angban.
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Aaron Leya Iseka, přichází Thierry Ambrose.
     
    73
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Fabien Centonze, přichází Thomas Delaine.
     
    75
    Méty nyní zahrávaly rohový kop z pravé strany. Ten se snášel směrem k hranici malého vápna, kde se ovšem povedlo včas zakročit Pavlovićovi.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Thierry Ambrose (FC Méty).
     
    77
    Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku tohoto zápasu. Méty se směrem dopředu stále hodně trápí, jejich jediná šance skončila na břevně.
     
    78
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Pierrick Capelle.
     
    79
    Navíc je tu během chvíle další žlutá karta, tentokráte za hodně agresivní faul pro hostujícího Pereiru.
     
    80
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok. U středového kruhu totiž skončil na zemi Coulibaly, kterého fauloval Delaine.
     
    81
    Boulaya se postavil k rozehrávce standardní situace ze zajímavé pozice. Míč ovšem poslal vysoko nad branku a brankář tak nemusel zasahovat.
     
    83
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Dylan Bronn, přichází Vagner.
     
    84
    Poměrně zbytečný nedovolený zákrok nyní vytasil domácí Bronn, který fauloval kousek od pokutového území. Bude z toho další standardní situace.
     
    85
    Na útočnou polovinu se poté pokoušel dostat hostující Fulgini, který to udělal velice dobře, neboť si v souboji s protihráčem došel pro další faul.
     
    87
    Domácí si vybojovali další rohový kop, v tomto případě z levé strany. Ven z branky se nakonec vydal Bernardoni, který ovšem skončil na trávníku.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, s domácím celkem to nevypadá zrovna nejlépe. Ještě ale musíme počítat s nastavením.
     
    89
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Angelo Fulgini, přichází Antonin Bobichon.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    90+1
    Následovalo autové vhazování z levé strany, o které se postaral obránce Doumbia, kterému se nakonec povedlo najít Amadoua.
     
    90+2
    Sledovali jsme poměrně velkou strkanici u pokutového území Mét. Hlavní sudí měl plné ruce práce, nakonec z toho nebude ani jedna žlutá karta.
     
    90+2
    Tak nakonec je z toho přeci jenom červená karta pro domácího brankáře Oukidju, který vystartoval proti soupeři, jenž mu nechtěl vrátit míč.
    90+2. Červená karta
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Souleyman Doumbia (Angers SCO).
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:9.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Angers, které svého soupeře porazilo výsledkem 1:0. Druhý poločas byl sice v režii domácího celku, avšak tomu se nakonec dnes nepovedlo vstřelit ani jednu branku. Méty se směrem dopředu hodně trápily, neustále totiž narážely na připravenou obranu soupeře. Přesto největší branková šance domácích skončila pouze na břevně, soupeř tak měl velké štěstí. Dnešní vyrovnané střetnutí tak nakonec končí ziskem tří bodů pro Angers. (20:50:41)

    David Suchý

    Branky: 44. Fulgini (pen.)

    Karty:   44. Kouyaté (MTZ), 76. Ambrose (MTZ) – 79. Pereira Lage (AGR), 90+2. Doumbia (AGR)   90+2. Úkíddžá (MTZ)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:9.
    FC Méty: Úkíddžá – Bronn (83. Vagner), Kouyaté, Boye (C) – Centonze (73. Delaine), Pajot (72. Angban), Sarr, Udol – Boulaya – L. Gueye (72. Yade), Leya Iseka (72. Ambrose).
    Náhradníci: Caillard – Maziz, Angban, Ambrose, Delaine, Tchimbembé, Yade, Vagner, Fofana.

    Angers SCO: Bernardoni – Pavlović, I. Traoré (C), Thomas, Doumbia – L. Coulibaly, Amadou – Pereira Lage, Fulgini (89. Bobichon), Boufal (78. Capelle) – Diony (66. Bahoken).
    Náhradníci: Butelle – Capelle, Bobichon, Khaled, Taiby, Mangani, Al Milálí, Bamba, Bahoken.

    Rozhodčí: Hamel – Grosbost, Lang
    bahis siteleri