Teplice – Brno 2:0 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 1:0 (kon.) | Slavia – Karlovy Vary 10:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
10:3 (6:1)
Slavia Karlovy Vary
Středa 03.03.2021, 19:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • MOL Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    86. TECL - 10:3
     
    86
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražská Slavia kompletuje desítku! Balon propadl ke STANISLAVU TECLOVI, který šel zcela sám na Cháru a míč chladnokrevně uklidil nechytatelně k tyči.
    85. FENCL - 9:3
     
    85
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Obří chybu Nykla dokázali hosté potrestat a v dnešním zápase se tak prosazují už potřetí. Míč vybojoval Vokáč, který ho záhy předložil TOMÁŠI FENCLOVI, jenž propálil Stejskala ránou mezi nohy.
    66. BRABEC - 9:2
     
    66
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí Slavia přidává devátý gól, respektive si ho vstřelili hosté sami. Višinský se protáhl po levém křídle a hodně tísněný poslal alespoň střílený balon do malého vápna soupeře. Do tohoto stříleného pasu sáhl nešťastně MATĚJ BRABEC a míč se od jeho kopačky odrazil za záda Cháry.
    58. VIŠINSKÝ - 8:2
     
    58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Oscar na levé straně míč hezky sklepl pod sebe na DENISE VIŠINSKÉHO, který pálil z první. Balon mířil jen doprostřed brány, jenže Tůma ho ztečoval před brankářem Karlových Varů tak nešikovně, že míč skončil v jeho bráně.
    53. TŮMA - 7:2
     
    53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté dávají druhý gól! Hráči se chytli kolem ramen, chvilku pobíhali v kolečku, nakonec se rozeběhli směrem do vápna a míč od rohového praporku přilétl přesně na hlavu LUDVÍKA TŮMY, jenž balon uklidil přesně k zadní tyči.
    50. LINGR - 7:1
     
    50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vršovičtí rozehráli nakrátko, následně přízemní pas našel ve vápně ONDŘEJE LINGRA, jenž si balon zpracoval a přízemní střelou přidal už sedmý gól svého týmu. Tohle už je pořádný debakl, a to jsme jen lehce za půlkou zápasu.
    45+1. TECL - 6:1
     
    45+1
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka do šatny! Lingr z levého křídla nacentroval do malého vápna, kde se k míči dostal STANISLAV TECL, který ve skluzu dokázal míč nasměrovat mezi nohy gólmana Cháry tak, že balon nakonec doputoval až za brankovou čáru.
    42. SKALA - 5:1
     
    42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jako blesk z čistého nebe se prosazují hostující fotbalisté. Traoré nejprve přestal hrát na polovině hřiště, když zahrál rukou. Míč tak přenechal soupeři, jenže hlavní sudí ruku neodpískal, a tak se vydali hosté směrem kupředu. ZDENĚK SKALA chtěl centrovat do vápna domácí Slavie, jenže míč se otřel o Kúdelu takovým způsobem, že se odrazil mezi tři tyče a gólman Stejskal nedokázal zareagovat.
    38. TECL - 5:0
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na začátku další gólové akce byl další dlouhý pas na hranici šestnáctky soupeře. Ten sklepl Višinský pro STANISLAVA TECLA, který se právě z hranice vápna Karlových Varů trefil perfektně k tyči a Chára byl na jeho pokus krátký, je to 5:0.
    34. TECL - 4:0
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Višinský na polovině hřiště prodloužil balon na nabíhajícího STANISLAVA TECLA. K němu doputoval míč po nepovedeném odkopu Pěkného a forvard domácího celku si následně poradil přesnou střelou na zadní tyč. Červenobílí tak vedou už 4:0.
    26. LINGR - 3:0
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané vedou už 3:0! Višinský protlačil míč z pravé strany do vápna soupeře, balon po několika odrazech vyplaval u ONDŘEJE LINGRA, který z druhého dotyku napálil míč do sítě soupeře.
    24. VIŠINSKÝ - 2:0
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace mladých talentů pražské Slavie! DENIS VIŠINSKÝ si narazil balon s Beranem, proklouzl podél dvou obránců Karlových Varů a neomylně zakončil mimo dosah gólmana Cháry. Pražané tak vedou již o dvě branky.
    4. TRAORÉ - 1:0
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Exekuce penalty se chopil IBRAHIM TRAORÉ, který míč poslal na druhou stranu oproti té, kterou zvolil gólman Chára. Sešívaní vedou 1:0!

    Adam Kolář

    Branky: 4. Traoré (pen.), 24. Višinský, 26. Lingr, 34. Tecl, 38. Tecl, 45+1. Tecl, 50. Lingr, 58. Višinský, 66. Brabec (vla.), 86. Tecl – 42. Skala, 53. Tůma, 85. Fencl

    Karty:   67. Oscar (SLA) – 57. Vokáč (KVA), 76. Maňák (KVA), 83. Hudec (KVA)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 19:5. Střely mimo: 10:0. Rohy: 5:1.
    SK Slavia Praha: Stejskal – Masopust, Kúdela (C), Kačaraba, Oscar – Traoré – Lingr, Beran, Rigo, Višinský – Tecl.
    Náhradníci: Bah, Nikl, Samek, Ševčík, Vágner, Júsuf, Zima.

    Slavia Karlovy Vary: Chára – Brabec, Dubnička, Jáša, Maňák, Pěkný (C), Prágr, Skala, Tůma, Vokáč, Vyleta.
    Náhradníci: Bláha, Farid, Fencl, Hudec, Mašata, Shorný, Yaya.

    Rozhodčí: Petřík – Váňa, Hurych
    bahis siteleri