Montreal – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 4:5 (po pr.) | Dallas – Columbus 5:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:3 (po pr.)
Edmonton – Calgary 3:2 (kon.) | San Jose – Vegas 0:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
Minnesota Wild
Neděle 07.03.2021, 01:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Tyler PITLICK - 5:2
     
    59:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Výhra Arizony je potvrzená brankou do odkryté klece! TYLER PITLICK dojel nahozený kotouč, který se mu nakonec odrazil od zadního mantinelu přímo do brankoviště – domácí útočník pak měl hodně lehkou úlohu. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Christian Dvorak.
     
    59:05
    Po dobrém kroužení v pásmu od Kaprizova se puk dostal až k Fialovi, ale ten od pravého mantinelu střílel jen do připraveného Kuempera, jenž chytá velice dobře!
     
    57:03
    Cam Talbot zůstal na střídačce a Minnesota hraje v šesti hráčích v útočné třetině!
     
    50:11
    To se nyní mohlo změnit v protiakci tři na jednoho, ale Dumba ze slotu zakončoval jen do brankové konstrukce!
     
    47:19
    Zach Parise se dostal na levé straně ke kotouči a hned přišlo zakončení ke vzdálenější tyčce, ale puk se nakonec odrazil od brankové konstrukce ven z branky!
    46:15 Tyler PITLICK - 4:2
     
    46:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    A tato branka musela přijít, protože domácí byli naprosto jasně lepším a aktivnějším týmem! Niklas Hjalmarsson svižně nahazoval na branku a mezi kruhy přišla chytrá teč TYLERA PITLICKA, který se po dobrém výkonu prosazuje. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Clayton Keller.
    43:57 Conor GARLAND - 3:2
     
    43:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Na konci přesilové hry se Coyotes prosazují a otáčejí stav utkání ve svůj prospěch! CONOR GARLAND dostal puk mezi kruhy, počkal si na střelu a tahem puk poslal za záda bezmocného Talbota! Asistence: Derrick Brassard a Clayton Keller.
     
    42:06
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Brad Hunt – 2 min., sekání).
     
    39:38
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ian Cole – 2 min., podrážení).
    33:32 Jakob CHYCHRUN - 2:2
     
    33:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno, Arizona byla v posledních minutách aktivní a dává vyrovnávací branku! Po závaru před brankou se ke kotouči dostal Larsson, který objel branku a poslal puk meziu kruhy na JAKOBA CHYCHRUNA, kterému se povedlo prostřelit klečící obránce a Talbota v blbé pozici. Asistence: Johan Larsson a Derrick Brassard.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., faul loktem).
     
    29:02
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Marcus Foligno – 2 min., hákování).
     
    28:34
    Christian Fischer se zmocnil kotouče a ujížděl sám na branku poté, co se srazili Dumba a Spurgeon. Domácí hráč ale nezakončil bekhendově ideálně, velká šance zůstává nevyužita!
     
    26:34
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jordan Oesterle – 2 min., sekání).
     
    25:37
    Jonas Brodin si najel po pravé straně do zakončení, ale jeho svižné zakončení se do branky nakonec nedostalo. Dobře zasáhl Kuemper!
    21:25 Lawson CROUSE - 1:2
     
    21:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tentokráte to domácím už vyšlo a máme tu snížení aktuálního stavu! Garland udělal kličku a zakončoval na pravé straně do betonů Talbota, od nichž se kotouč odrazil před branku a LAWSONU CROUSEMU stačilo pouze trefit branku, což se mu povedlo. Asistence: Conor Garland a Nick Schmaltz.
     
    20:24
    Clayton Keller dostal hned na začátku třetiny přihrávku do pásma a unikal sám na brankáře Talbota. Po naznačení nakonec vystřelil do betonů, ale se situací šlo naložit mnohem lépe!
     
    19:20
    Joel Eriksson Ek zakončoval protiakci Minnesoty na levém kruhu, ale Kumper dobře zasáhl. Hned poté se vydali do protiútoku také domácí, ale Brassard dělovkou nepřekonal Talbota!
     
    18:39
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (John Hayden – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Marcus Foligno – 5 min., bitka).
     
    18:39
    Hayden a Foligno následně sundali rukavice a předvedli bitkařskou vložku. Souboj ale netrval moc dlouho, hráči si téměř nedali ránu a spíše si zatancovali.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ryan Suter – 2 min., sekání).
    15:12 Jordan GREENWAY - 0:2
     
    15:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A vzápětí je tu další branka, kterou dávají hosté! JORDAN GREENWAY si najel do útočné třetiny, na pravém kruhu zpomalil a naprosto laserovou střelou nedal Kuemperovi šanci zakončením do vzdálenější šibenice! Bez asistence.
    14:20 Matt DUMBA - 0:1
     
    14:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vypadalo to, že si domácí střídačka vezme coach challenge ohledně ofsajdu i nedovolenému bránění brankáři, ale celkem nepochopitelně k tomu nedošlo! MATT DUMBA zavezl kotouč do pásma a poslal jej na levé křídlo Parisemu, který jej okamžitě hodil do brankoviště. V něm bylo několik hráčů a po několika sekundách kotouč do branky procpal právě obránce Dumba. Asistence: Nick Bjugstad a Zach Parise.
     
    12:56
    Nick Bonino dostal naprosto exkluzivní přihrávku k pravé tyčce od levého mantinelu, ale zblízka se mu nepovedlo trestuhodně uklidit puk do branky!
     
    08:48
    Vzápětí si nový kapitán Wild sjel až před branku, kde zakončoval bekhendem. Kuemper ale pokračuje v luxusním výkonu v první třetině, o motivaci má dnes dozajista postaráno.
     
    07:39
    Kuemper v dalším důležitém zákroku! Mats Zuccarello byl úplně sám před brankářem, kterého Minnesota draftovala, ale i tentokráte z toho byl skvělý zákrok! Nutno ocenit další neuvěřitelný pas od Kirilla Kaprizova.
     
    03:09
    Po střele z pravé strany, kterou Kuemper vyrazil jen před sebe, se k dorážce mezi kruhy dostal Nick Bonino. Hráč čtvrté lajny měl odkrytou levou část branky, ale puk skončil jen těsně vedle první tyčky!
     
    02:27
    První velká šance utkání! Nico Sturm se za brankou dostal ke kotouči, kterou se rozhodl obkroužit a překonat tak Kuempera mezi betony. Domácí brankář si ale připsal velice dobrý zákrok betony!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 22. Crouse (Garland, Schmaltz), 34. Chychrun (Jo. Larsson, Brassard), 44. Garland (Brassard, Keller), 47. Pitlick (Hjalmarsson, Keller), 60. Pitlick (Hjalmarsson, Dvorak) – 15. Dumba (Bjugstad, Parise), 16. Greenway


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Chychrun, Goligoski, Ekman-Larsson, Demers, Oesterle, Hjalmarsson – Keller, Dvorak, Pitlick – Crouse, Schmaltz, Garland – Brassard, Jo. Larsson, Kessel – Hayden, F. Gauthier, Fischer.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Cole – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – Fiala, Bjugstad, Parise – Rau, Bonino, Sturm.
    bahis siteleri