Pittsburgh – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Washington – New Jersey 5:4 (po pr.) | Columbus – Florida 2:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:2 (po pr.)
Toronto – Winnipeg 3:4 (kon.) | Detroit – Tampa 3:4 (po pr.) | Dallas – Chicago 6:1 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
5:4 (1:0, 3:1, 0:3 - 1:0)
New Jersey Devils
Středa 10.03.2021, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:30 Jakub VRÁNA - 5:4
     
    61:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals ztratili třígólovévedení,ale o druhý bod ze zápasu proti Devils nepřišli! Vděčit mohou JAKUBU VRÁNOVI, který po rozehrávce Kuzněcova neskutečně zrychlil na malém prostoru. Smith ho z dálky stihl jenom pozdravit a situaci z pohledu Devils nezachránil ani Wedgewood, jemuž prolétla forhendová střela nad pravou rukou. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
     
    56:08
    Pár centimetrů doleva a Devils šli poprvé v zápase do vedení! Kulikov svým golfákem od modré trefil ze svého pohledu pravou tyč.
    52:20 Damon SEVERSON - 4:4
     
    52:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Náskok Washingtonu 4:1 je během pár minut pryč! Ty Smith prodloužil Zajacovu přihrávku k modré čáře, odkud natáhl DAMON SEVERSON. Nebyla to bůhvíjak tvrdá rána, ale ta stejně prošla přes zaskočeného Vaněčka až do sítě. Asistence: Ty Smith, Travis Zajac.
    50:17 Jegor ŠARANGOVIČ - 4:3
     
    50:17
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se dostává na dostřel remízovému stavu! Kuokkanen si v rychlém přechodu středního pásma vyměnil puk se Zajacem. Z levého mantinelu ho pak skvěle dostal na úplně zapomenutého JEGORA ŠARANGOVIČE a ten z mezikruží snížil na 3:4. Asistence: Janne Kuokkanen, Travis Zajac.
     
    46:48
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Nick Jensen – 2 min., podrážení).
    45:47 Miles WOOD - 4:2
     
    45:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Gól naděje pro hosty přece jenom přichází! Jesper Bratt po nahrávce Murrayho bleskově projel středním pásmem. Před posledním obráncem Jensenem precizně předal puk MILESI WOODOVI a ten zleva překonal vyjetého Vaněčka střelou k první tyči. Asistence: Jesper Bratt, Ryan Murray.
     
    41:22
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Garnet Hathaway – 2 min., podrážení).
    35:03 Dmitrij ORLOV - 4:1
     
    35:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Znovu je to o tři góly! Richard Pánik před blížícím se hitem od Subbana shodil puk od mantinelu pod sebe na DMITRIJE ORLOVA, jenž si rychle připravil střelu švihem a z vrcholku pravého kruhu uklidil puk do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Richard Pánik.
    32:44 Janne KUOKKANEN - 3:1
     
    32:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Snad první šance Devils ve druhé třetině, která hned končí gólem! Vaněček za brankou pouštěl nahozený puk pro Bäckströma, který ale čelil nepříjemnému napadání Zajace. Ten si kotouč vybojoval a krátkou přihrávkou ho posunul před brankoviště na přijíždějícího JANNE KUOKKANENA, jenž zakončil mimo dosah vracejícího se Vaněčka. Asistence: Travis Zajac.
    30:36 Daniel SPRONG - 3:0
     
    30:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Utkání se v těchto chvílích asi definitivně láme ve prospěch Capitals! DANIEL SPRONG si v přečíslení dvou na jednoho dovolil tu drzost nepřihrát na Alexandra Ovečkina. V levém kruhu vzal zodpovědnost na sebe a švihem trefil prostor u bližší tyče. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    27:42 Jakub VRÁNA - 2:0
     
    27:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Narůstající převaha Caps graduje zaslouženým gólem na 2:0! Při hře ve čtyřech to vypadalo jako v domácí přesilovce. Carlson na konci dlouhé kombinace přenesl hru z levé strany do pravého kruhu na JAKUBA VRÁNU a ten z jedničky prostřelil přesouvajícího se Wedgewooda. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
     
    25:44
    Vzájemnou potyčku mezi Ellerem a Subbanem ohodnotili rozhodčí dvěma menšími tresty. Hrát se bude čtyři na čtyři.
    17:22 T. J. Oshie - 1:0
     
    17:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Do listiny střelců míří jméno T.J. OSHIEHO, který učebnicově ztečoval do brány Schultzovu střelu od modré. Asistence: Justin Schultz, Nicklas Bäckström.
     
    15:35
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Janne Kuokkanen – 2 min., držení hole).
     
    11:09
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Daniel Sprong – 2 min., podrážení).
     
    08:22
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 2 min., sekání).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. Oshie (J. Schultz, Bäckström), 28. J. Vrána (Carlson, Bäckström), 31. Sprong (Kuzněcov), 36. Orlov (Pánik), 62. J. Vrána (Kuzněcov) – 33. Kuokkanen (Zajac), 46. Wood (Bratt, R. Murray), 51. Šarangovič (Kuokkanen, Zajac), 53. Severson (T. Smith, Zajac)


    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Sprong, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.
    New Jersey Devils: Wedgewood (Blackwood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Kuokkanen, Zajac (A), Šarangovič – Palmieri (A), Zacha, M. Malcev – Bratt, J. Hughes, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Wood.

    Rozhodčí: Rooney – Sutherland – Sericolo, MacPherson
    bahis siteleri