Sparta – Rapid Ústí n/L 7:2 (kon.) | Chrudim – Interobal Plzeň 2:2 (kon.)
konec
Sparta Praha
7:2 (2:1)
FC Rapid Ústí nad Labem
Středa 17.03.2021, 20:00 • UNYP Arena, Praha 9 • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    36:09 JELÍNEK - 7:2
     
    36:09
    Rapid právě vstřelil branku!
    Šestý faul Sparty znamenal desetimetrový kop pro soupeře! K němu se postavil TOMÁŠ JELÍNEK, který nekompromisním způsobem poslal míč přesně nad rameno brankáře Rakvaaga.
    33:41 ANGELLOTT - 7:1
     
    33:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom další branka domácích! Angellott se od poloviny hrací plochy dostal do úniku, načež to zkoušel střelou vedle nohy, avšak Votava přeci jenom míč vytěsnil mimo tři tyče. Posléze ANGELLOTT operoval mezi dvojicí protihráčů, proti které se přesto prosadil.
    30:00 BRAHIMI - 6:1
     
    30:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu další zásah domácího celku! Angellott si počkal na náběh v podání AZEMA BRAHIMIHO, který se z úhlu dostal do úniku, při kterém dělovkou vyzrál na hostujícího brankáře.
    27:13 VOKOUN - 5:1
     
    27:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu pátý domácí zásah! Pražané totiž zahrávali rohový kop, který po zemi putoval na zcela volného JIŘÍHO VOKOUNA. Ten si potáhl míč do lepší palebné pozice, ze které nekompromisně prostřelil brankáře.
    23:44 ANGELLOTT - 4:1
     
    23:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    A v krátkém časovém sledu je tu další branka! ANGELLOTT to nyní vzal sám na sebe, po manévru na pravou nohu se dostal až do střelecké pozice, přičemž důrazné zakončení nekompromisně uklidil za záda hostujícího brankáře.
    22:51 DIEGO - 3:1
     
    22:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to přeci jenom o dvě branky! Do náběhu se dostal Brahimi, který trefil pouze vyběhnuvšího brankáře. Následovala nabídka před prázdnou branku, se kterou zkušeně naložil kolega DIEGO.
    17:44 MACHÁČEK - 2:1
     
    17:44
    Rapid právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Nejprve ve vyložené šanci neuspěl domácí Hora, načež se soupeř dostal do protiútoku. Ten na sebe vzal MARTIN MACHÁČEK, který prošel středem hrací plochy a poté se mu povedlo zamířit přesně mimo dosah brankáře Rakvaaga.
    13:47 CARLINHOS - 2:0
     
    13:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po dlouhé kombinaci tu máme druhou branku! Pražané rozjeli velice přesnou kombinaci, po které se na pravé straně dostal k míči CARLINHOS, jehož prudká rána zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci.
    08:06 DIEGO - 1:0
     
    08:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme první branku zápasu! Rapid chyboval v rozehrávce a do šance se tak natlačil domácí DIEGO, který si kličkou poradil s vyběhnuvším brankářem, načež se mu povedlo poslat míč do prázdné hostující branky.

    David Suchý

    Branky: 9. Diego, 14. Carlinhos (Angellott), 23. Diego (Brahimi), 24. Angellott (Brahimi), 28. Vokoun (Angellott), 30. Brahimi (Angellott), 34. Angellott (Křivánek) – 18. Macháček, 37. Jelínek (10 m kop)

    Karty:   40. Gabčo (SPA)


    Sparta Praha: Rakvaag, Gerčák – Brahimi (C), Angellott, Bernardo, Carlinhos, Maicon, Diego, Křivánek, Vokoun, Gabčo, Hora, Hudousek, Fejzullahi
    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava, Mrázek – Čapek, Macháček, Rozboud, Zajíček, Ja. Zápotocký, Ji. Zápotocký, Dlouhý, Výborný, Jelínek (C)

    Rozhodčí: Lafek, Cichra
    bahis siteleri