New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:4 (kon.)
Tampa – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Detroit – Dallas 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Boston Bruins
Pátek 19.03.2021, 00:05 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    David Krejčí v dnešním utkání překonal hranici 700 bodů v NHL. Celkově v souboji s Buffalem nasbíral 700., 701. a 702. bod v lize. Potřeboval k tomu 935 utkání.
     
    51:39
    Tobias Rieder mohl vstřelit další branku Sabres v oslabení. Po chybě při střídání se dostal do samostatného úniku, jenže Jaroslava Haláka nepřekonal. Klička do forehandu mu nevyšla.
     
    50:31
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Eric Staal – 2 min., držení).
     
    50:00
    Lazar se dostal do velké příležitosti, když z druhé vlny zakončoval. Přesunující se Halák zasáhl skvěle a ani štěstí při odrazu u Buffala nestálo.
    44:44 David PASTRŇÁK - 1:4
     
    44:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka pět na tři je využita! David Krejčí přihrál na levý kruh DAVIDU PASTRŇÁKOVI, který předvedl opravdu ukázkovou střelu. Havířovský rodák zamířil naprosto přesně k bližší tyči. 1:4. Asistence: David Krejčí a Brad Marchand.
     
    44:13
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brandon Montour – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:59
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Victor Olofsson – 2 min., držení).
     
    40:43
    Jake DeBrusk našel z rohu kluziště úplně volného Craiga Smithe, jehož rána se otřela o horní tyč. Útočník s číslem 12 na dresu nebyl daleko ke vstřelení své druhé branky v utkání.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 16 – 26
    38:36 Craig SMITH - 1:3
     
    38:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston pokračoval v aktivním střídání a nakonec byl odměněn gólem. Connor Clifton ještě nevystřelil, ale puk se dostal k Davidu Krejčímu, jenž pohotově posunul na CRAIGA SMITHE. Ten se už rychlou střelou nemýlil. 1:3. Asistence: David Krejčí a Connor Clifton.
     
    38:12
    Po krásné akci našel David Pastrňák zcela volného Brada Marchanda na kruhu. Posledně jmenovaný ale napálil tyč.
     
    34:36
    Jacku Ahcanovi zatím dnes přáno není. Opravdu krásně jej našel David Pastrňák. Mladý bek Bruins si najel blíže k bráně a zkoušel zakončit. Neprosadil se však ani ze své první rány, ani z dorážky.
     
    31:15
    Jednoznačnou tutovku měl na hokejce Sam Reinhart. Útočník Buffala mohl zakončovat do poloprázdné brány, neboť Halák v danou chvíli ležel. Puk však zvedl Reinhart až příliš, konkrétně až do ochranné sítě.
     
    30:52
    Za Halákem to zvonilo! Hall vybídl mezi kruhy Caseyho Mittelstadta, jehož rána nebyla přesná jen o pár centimetrů.
     
    29:37
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Oskar Steen – 2 min., držení hole).
    29:15 Jake DEBRUSK - 1:2
     
    29:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dvacet sekund před koncem Irwinova trestu se Boston podruhé dostává do vedení. David Krejčí přihrál Davidu Pastrňákovi, který znovu vyslal opravdu tvrdou ránu. Puk ale za Cartera Huttona dostal až JAKE DEBRUSK, který jej sklepl ze vzduchu. 1:2. Asistence: David Pastrňák a David Krejčí.
     
    27:35
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Matt Irwin – 2 min., vysoká hůl).
    21:54 Kyle OKPOSO - 1:1
     
    21:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic dává Buffalo branku ve svém oslabení. Proti Grzelcykovi se rozjel KYLE OKPOSO, který těsně za modrou čárou vystřelil. Obránce Bostonu jeho ránu tečoval do protipohybu Haláka a zároveň přesně do šibenice. 1:1. Asistence: Jacob Bryson.
     
    20:25
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Cody Eakin – 2 min., hákování).
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 7 – 11
     
    08:04
    Velká šance druhým gólem Bruins nekončí. Smith se jako tank rozjel po straně a z pravého kruhu vystřelil. Hutton vyrazil před sebe, ale pouze k dorážejícímu DeBruskovi, jenž v možnosti neuspěl. Hutton zachránil svůj tým.
    02:56 Greg MCKEGG - 0:1
     
    02:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    První branka utkání padá už na konci 3. minuty! Trefuje se hráč, u kterého se ani nepředpokládalo, že by do dnešního utkání mohl nastoupit. GREG MCKEGG skvěle tečoval ránu Matta Grzelcyka od modré čáry přímo nad Huttonovu lapačku. 0:1. Asistence: Matt Grzelcyk.
     
    Podle nejnovějších informací by se zápas mezi Buffalem a Bostonem měl uskutečnit.
     
    Nad startem tohoto duelu ale zatím visí otazník. Celky totiž zrušily své tréninky v souvislosti s covidovým protokolem. Údajně jeden z realizačního týmu domácích a jeden z hráčů hostů jsou zařazeni na tzv. covidovou listinu.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 22. Okposo (Bryson) – 3. McKegg (Grzelcyk), 30. DeBrusk (Pastrňák, Krejčí), 39. C. Smith (Krejčí, Clifton), 45. Pastrňák (Krejčí, Marchand)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen (A), Bryson, C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin – S. Reinhart (A), E. Staal, Rieder – T. Thompson, Sheahan, Hall – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, Olofsson.
    Boston Bruins: Halák (Vladař) – McAvoy, Grzelcyk, Clifton, J. Zbořil, Kampfer, Ahcan – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A) – C. Smith, Krejčí (A), DeBrusk – Steen, Coyle, N. Ritchie – Kuhlman, McKegg, Frederic.

    Rozhodčí: Lee, Blandina – Kovachik, Kelly

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri