New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:4 (kon.)
Tampa – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Detroit – Dallas 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
3:4 (0:0, 0:3, 3:1)
Philadelphia Flyers
Pátek 19.03.2021, 00:05 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:38 Oskar LINDBLOM - 3:4
     
    57:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně studená sprcha pro domácí celek, neboť Flyers si berou vedení zpět na svou stranu! OSKAR LINDBLOM si nejprve vyměnil kotouč se spoluhráčem za bránou a posléze vypálil z mezikruží do pravé šibenice. Asistence: Travis Konecny a Travis Sanheim.
    54:27 Oliver WAHLSTROM - 3:3
     
    54:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tohle je neskutečný comeback domácího mužstva, které srovnává na 3:3! Nick Leddy z pravé strany našel na zadní tyči osamoceného OLIVERA WAHLSTROMA a ten zakončil o brankáře do svatyně Flyers. Asistence: Nick Leddy a Adam Pelech.
    53:53 Sebastian AHO - 2:3
     
    53:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácímu celku se ale nakonec podařilo snížit na 2:3! Nick Leddy ze středu posunul puk na pravou stranu, kde si jej přebral SEBASTIAN AHO a ten následně fantasticky zakončil do pravé šibenice. Čeká nás ještě velké drama. Asistence: Nick Leddy a Michael Dal Colle.
    47:53 Michael Dal Colle - 1:3
     
    47:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek snižuje na 1:3 a rozhodně se v tomto zápase nevzdává! MICHAEL DAL COLLE se dostal ke kotouči na levé straně a posléze vypálil tvrdou ránu k pravé tyči. Asistence: Nick Leddy a Josh Bailey.
    34:01 Jakub VORÁČEK - 0:3
     
    34:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Skvělá druhá třetina ze strany Flyers pokračuje a nyní je to už 3:0 pro hosty! Tentokrát se Philadelphia dostala do rychlého protiútoku, který vedl s kotoučem u hole Kevin Hayes, jenž následně našel přihrávkou na pravé straně JAKUBA VORÁČKA a ten zakončil k pravé tyči. Asistence: Kevin Hayes a Scott Laughton.
    30:04 Claude GIROUX - 0:2
     
    30:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté utíkají do dvoubrankového vedení! Nate Prosser poslal střelu od modré, kterou fantasticky a nechytatelně tečoval k pravé tyči do protipohybu brankáře CLAUDE GIROUX. Asistence: Nate Prosser a Travis Konecny.
    22:26 Oskar LINDBLOM - 0:1
     
    22:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto utkání, kterou dávají hosté! Semjon Varlamov sice vyrazil střelu Travise Konecneho, ale následně nevěděl, kde se nachází kotouč, ke kterému se jako první dostal OSKAR LINDBLOM a zakončil do odkryté svatyně. Asistence: Claude Giroux a Travis Konecny.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 48. Dal Colle (Leddy, Josh Bailey), 54. Aho (Leddy, Dal Colle), 55. Wahlstrom (Leddy, Pelech) – 23. Lindblom (Giroux, Konecny), 31. Giroux (Prosser, Konecny), 35. Voráček (K. Hayes, Laughton), 58. Lindblom (Konecny, Sanheim)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Aho, A. Greene – Eberle, Barzal, Bellows – Josh Bailey (A), B. Nelson (A), Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Dal Colle – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Braun, Provorov, P. Myers, Sanheim, E. Gustafsson, Prosser – Aube-Kubel, Couturier, J. van Riemsdyk (A) – Konecny, K. Hayes, Laughton (A) – Patrick, Giroux, Voráček (C) – Twarynski, Farabee, Lindblom.

    Rozhodčí: Dwyer, MacDougall – MacPherson, Smith
    bahis siteleri