New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:4 (kon.)
Tampa – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Detroit – Dallas 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Pátek 19.03.2021, 00:07 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:09 Seth JONES - 2:3
     
    64:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hrdinou zápasu je SETH JONES! Šestadvacetiletý defenzivně laděný hokejista se stejně jako v první třetině vydal na útočný výlet a výsledkem je vítězný gól. Najel si do levého kruhu, z nějž vypálil rychlou střelu švihem do pravé šibenice, Nedeljkovic zvedl lapačku pozdě. Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    37:50 Kevin STENLUND - 2:2
     
    37:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Skóre je znovu srovnané! Krátce po uplynutí Pesceho trestu Domi bekhendovou nahrávkou napříč pásmem našel úplně volného KEVINA STENLUNDA, jenž našel mezeru mezi gólmanovým pravým betonem a rukou. Asistence: Max Domi a Oliver Bjorkstrand.
    32:20 Sebastian AHO - 2:1
     
    32:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Třetí přesilovka využita, domácí dokonali obrat! Martin Nečas přihrávkou na krátkou vzdálenost předal puk SEBASTIANU AHOVI, finský útočník forhendovou střelou z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Nečas a Dougie Hamilton.
    20:51 Sebastian AHO - 1:1
     
    20:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni zahájili třetinu hodně aktivně a hned v její první minutě vyrovnávají! Foegele se svou střelou ještě neprosadil, ale Niederreiter posléze přihrál do levého kruhu SEBASTIANU AHOVI, který dělovkou z první do pravého horního rohu již propálil bezmocného Korpisala. Asistence: Nino Niederreiter a Warren Foegele.
    14:11 Seth JONES - 0:1
     
    14:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svůj dosavadní výkon po zásluze odměněni vedoucím gólem. SETH JONES se v obranném pásmu chopil volného puku a rozjel protiútok. Nahrál na střed Bjorkstrandovi, jehož pokus blokující Hamilton srazil právě k americkému obránci, který situaci výborně dohrál a z velkého úhlu poslal touš za záda bezmocného Nedeljkovice. Asistence: Oliver Bjorkstrand a Zach Werenski.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 21. Aho (Niederreiter, Foegele), 33. Aho (Nečas, D. Hamilton) – 15. S. Jones (Bjorkstrand, Werenski), 38. Stenlund (Domi, Bjorkstrand), 65. S. Jones (Bjorkstrand)


    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – Nečas, Aho, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Svečnikov – Foegele, Martinook (A), B. McGinn – Lorentz, Geekie, Paquette.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Del Zotto, Kukan – Laine, N. Foligno (C), Bjorkstrand – Atkinson, Roslovic, Domi – Stenlund, Riley Nash, Jenner (A) – Matteau, MacInnis, Robinson.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, McIsaac – Rody, Galloway

    Diváci: 2 924
    bahis siteleri