New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:4 (kon.)
Tampa – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Detroit – Dallas 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
Florida Panthers
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Nashville Predators
Pátek 19.03.2021, 00:05 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Keith Yandle musel zadržet Granlunda, který by jel proti prázdné brance! Vyloučení na domácí straně a navíc buly v obranném pásmu Floridy. Bobrovskij musí zpátky do své klece.
     
    52:13
    Mattias Ekholm se postavil do cesty Anthonymu Duclairovi a dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění. Přesilovka pro Panthers.
     
    20:38
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Jakov Trenin – 2 min., držení).
     
    14:01
    Další vyloučení na straně domácích! Pro Floridu poměrně kruté. Ben Harpur totiž poslal k ledu Jonathana Huberdeaua, který ho ale v pádu zasáhl holí do obličeje. Vyloučen za vysokou hůl je tedy právě Huberdeau. Za malou chvíli si tak Preds zahrají přesilovku 5 na 3!
     
    13:08
    Na trestnou lavici míří jen domácí Aaron Ekblad, který je vyloučen za seknutí do betonu brankáře Sarose. Následná šarvátka už zůstala bez trestů. Hrát se tedy bude 4 na 4.
     
    12:13
    Uvidíme první přesilovku zápasu. Zahraje si ji Florida, za krosček je totiž potrestán Jeremy Davies.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 19. Huberdeau (Hörnqvist, Weegar) – 28. Järnkrok (A. Carrier, Ekholm), 42. Järnkrok (Mikael Granlund)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Yandle, Gudas, Forsling – Verhaeghe, Barkov (C), Marchment – Hörnqvist (A), Wennberg, Huberdeau – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Duclair, Lammikko, Acciari.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – A. Carrier, Ekholm (A), Fabbro, Harpur, Benning, Davies – Tolvanen, Johansen, F. Forsberg (A) – Arvidsson, Mikael Granlund, Järnkrok – Grimaldi, Haula, Cousins – Olivier, Sissons, Trenin.

    Rozhodčí: St. Laurent, Hanson – Baker, Alphonso
    bahis siteleri