New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:4 (kon.)
Tampa – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Detroit – Dallas 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
Minnesota Wild
Pátek 19.03.2021, 02:10 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:30 Mikko RANTANEN - 5:1
     
    46:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN před modrou čárou skvěle sklepl letící kotouč a díky tomu se poté dostal do bekhendového zakončení z pravého kruhu, které skončilo přesně v růžku hostující klece. Asistence: Gabriel Landeskog, Ryan Graves.
    41:57 Joonas DONSKOI - 4:1
     
    41:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JONAS DONSKOI jel zcela sám na Talbota, kterého překonal se skvělou kličkou do protipohybu hostujícího brankáře a poslal kotouč přesně mezi betony. Asistence: Jacob MacDonald.
    35:07 Gabriel LANDESKOG - 3:1
     
    35:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! Rantanen nahrál kotouč k bráně GABRIELU LANDESKOGOVI, který ještě chtěl přihrávat, ale od bránícího hráče se kotouč odrazil na Talbota, jenž ještě puk vytěsnil svým betonem, ale na následnou dorážku už byl krátký. Asistence: Mikko Rantanen.
    28:41 Victor RASK - 2:1
     
    28:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild využívají přesilovou hru! VICTOR RASK to udělal úplně tím nejjednodušším způsobem, když si sebral kotouč ve vlastním obranném pásmu a následně se s pukem dostal až do útočného pásma, kde se poté z levého kruhu trefil přesně do vzdálenějšího růžku domácí klece. Asistence: Mats Zuccarello.
    19:03 Mikko RANTANEN - 2:0
     
    19:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MacKinnon v útočném pásmu přenechal kotouč pod sebou rozjetému Girardovi, jenž následně našel přesným pasem hokejku MIKKA RANTANENA, který už usměrnil puk za záda Talbota. Asistence: Sam Girard, Nathan MacKinnon.
    11:10 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    11:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rantanen poslal kotouč na modrou čáru NATHANU MACKINNONOVI, který se toho poté vůbec nebál, když jako poslední hráč udělal kličku dvěma hráčům a následně chtěl přihrát Rantanenovi zpět, ale jeho pas přizvedl jeden z bránících hráčů do vzduchu a kotouč poté zapadl přesně mezi betony Talbota. Asistence: Mikko Rantanen, Gabriel Landeskog.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 12. MacKinnon (Rantanen, Landeskog), 20. Rantanen (Girard, MacKinnon), 36. Landeskog (Rantanen), 42. Donskoi (MacDonald), 47. Rantanen (Landeskog, Graves) – 29. V. Rask (Zuccarello)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – Makar, D. Toews, Byram, Girard, Graves, MacDonald – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Jost, Ničuškin – O'Connor, Bellemare, Calvert.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Cole – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – Fiala, Hartman, Greenway – Parise, J. Eriksson Ek, Bjugstad – Johnson, Bonino, Sturm.

    Rozhodčí: Syvret, Walsh – Fournier, Mills

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri