New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:4 (kon.)
Tampa – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Detroit – Dallas 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 19.03.2021, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:47 Adam HENRIQUE - 3:2
     
    60:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se okamžitě usadili v útočném pásmu. Nekonečná kombinace začala po půlminutě připomínat plýtvání času, ale vše nakonec vedlo k úspěchu v podobě vítězného gólu. Shattenkirk posunul puk na pravou stranu a ADAM HENRIQUE střelou z ostrého úhlu rozhodl o tom, že domácí série porážek skončí. Asistence: Kevin Shattenkirk, Rickard Rakell.
    34:30 Trevor ZEGRAS - 2:2
     
    34:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jen pár chvil po prvním bodu Drysdalea je tady další velká premiéra! Troy Terry posunul puk za obranu na TREVORA ZEGRASE, který si pěknou stahovačkou položil Hilla a mazácky zvedl puk nad jeho lapačku. Asistence: Troy Terry, Jamie Drysdale.
    32:01 Jamie DRYSDALE - 1:2
     
    32:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Rakell prodloužil Getzlafovu přihrávku z rohu k modré čáře. JAMIE DRYSDALE kvalitně nahodil a puk se po jemném odrazu od Goligoského kalhot ocitl až za Hillovými zády. Talentovaný bek Drysdale má první gól v kariéře! Asistence: Rickard Rakell, Ryan Getzlaf.
    07:07 Clayton KELLER - 0:2
     
    07:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Veterán Miller inkasuje i z druhé střely na jeho bránu! CLAYTON KELLER zvedl puk mezi jeho horní tyč a pravé rameno poté, co ho v levém kruhu zpoza branky našel Conor Garland. Asistence: Conor Garland.
    01:13 Conor GARLAND - 0:1
     
    01:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hned první střela Coyotes měla gólové parametry! Domácí se dostali pod tlak za vlastní brankou. Ke kotouči se dostal Schmaltz a přesným pasem z pravého mantinelu posadil puk na hokejku CONORA GARLANDA, který z jedničky trefil mezeru pod Millerovou lapačkou. Asistence: Nick Schmaltz.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 33. Drysdale (Rakell, Getzlaf), 35. Zegras (Terry, Drysdale), 61. Henrique (Shattenkirk, Rakell) – 2. Garland (Schmaltz), 8. Keller (Garland)


    Anaheim Ducks: R. Miller (Stolarz) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Ja. Larsson, Drysdale, B. Hutton – Rakell, Getzlaf (C), Comtois – Silfverberg (A), Lundeström, Jones – Terry, Henrique (A), Zegras – Heinen, D. Grant, Deslauriers.
    Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Goligoski, Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Chychrun, Hjalmarsson (A), Oesterle – Garland, Schmaltz, Keller – Pitlick, Dvorak, Crouse – Kessel, Jo. Larsson, Brassard (A) – Fischer, Chaput, Hayden.

    Rozhodčí: Charron, Luxmore – Pancich, Halkidis
    bahis siteleri