HC Slovan – Nové Zámky 1:4 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Trenčín – Michalovce 0:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Poprad 2:5 (kon.) | Zvolen – Miskolc 8:3 (kon.) | Košice – Detva 2:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
8:3 (2:2, 2:0, 4:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 19.03.2021, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Zvolen dal gól!
    Exhibícia. Zvolen úplne rozoberá súpera. MAREK VIEDENSKÝ po prihrávke Václava Stupku pridáva ôsmy domáci presný zásah.
    Asistoval Václav Stupka, Peter Hraško.
     
    52:38
    Zvolen dal gól!
    Dnešný oslávenec JOZEF TIBENSKÝ si dáva darček k dnešným meninám a strieľa siedmy domáci gól. Opäť to bolo prečíslenie a strela Tibenského bekhendom z medzikružia – 7:3.
    Asistencie Patrik Marcinek, Jakub Meliško.
     
    52:00
    Zvolen dal gól!
    MILOŠ KELEMEN si tento šiesty domáci gól zaslúžil. Vybojoval si puk, napriek tomu, že si ho nespracoval najlepšie sa napokon dostal do strely a švihom prepálil Kissa po ľade k tyči – 6:3.
    Asistencie Radovan Bondra a T.J. Melancon.
     
    44:12
    Miškovec dal gól!
    Aj hostia využívajú presilovú hre. KYLE OSTERBERG švihom vystrelil na vyrážačku a Rahm, ktorý nevidel dráhu puku nakoniec inkasuje tretí gól – 5:3.
    Asistencie Kevin Wehrs, János Vas.
     
    40:27
    Zvolen dal gól!
    Kelemen sa dostal z ničoho nič k odrazenému puku a vypálil. Kiss neudržal puk na tele, spadol mu a RADOVAN BONDRA strieľa dnes svoj druhý gól – 5:2.
    Asistoval Miloš Kelemen.
     
    22:36
    Zvolen dal gól!
    Domáci zvyšujú na 4:2. Prečíslenie dokonca štyroch proti jednému premieňa po ideálnej prihrávke McPhersona MIKKO NUUTINEN. Strela do protipohybu Kissa, ktorý sa už nestihol presunúť.
    Asistencie Allan McPherson a Radovan Puliš.
     
    21:50
    Zvolen dal gól!
    Domáci začali druhú tretinu lepšie ako hostia. MILOŠ KELEMEN obišiel bránu, z otočky vypálil do ľavého horného rohu a prekvapil Kissa, ten to absolútne nečakal – 3:2.
    Asistoval Jozef Tibenský.
     
    19:49
    Zvolen dal gól!
    Domáci využívajú presilovku päť na tri. JURAJ MIKÚŠ vypálil z pravého kruhu bez prípravy. Strela s pomocou žrde končí v sieti. Druhá využitá presilovka Zvolena v zápase – 2:2. Mikúš gólom napráva svoju chybu pri druhom góle.
    Asistovali Peter Hraško a Peter Zuzin.
     
    12:46
    Miškovec dal gól!
    Hostia opäť vedú. Obrovská hrúbka v domácej rozohrávke zadovkou od Juraja Mikúša. Domáci center nabil úplne voľnému KYLOVI OSTERBERGOVI a ten sa už nemýlil – 1:2.
     
    10:08
    Zvolen dal gól!
    Domáci využívajú hneď prvú presilovú hru. Nuutinen vystrelil z pravej strany bez prípravy, Kiss puk síce vyrazil, ale iba rovno pred RADOVANA BONDRU, ktorý dáva asi najjednoduchší gól sezóny – 1:1.
    Asistencie Mikko Nuutinen a T.J. Melancon.
     
    03:53
    Miškovec dal gól!
    Hostia otvárajú dnešné skóre. Od modrej čiary obranca KEVIN WEHRS puk nahodil do spleti tiel. Rahm vôbec nič nevidel a puk pomaličky zašiel až do siete. Strelu zrejme ešte niekto tečoval, ale za strelca bol označený Wehrs.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 11. R. Bondra (Nuutinen, Melancon), 20. J. Mikúš (Hraško, Zuzin), 22. Kelemen (Tibenský), 23. Nuutinen (McPherson, Puliš), 41. R. Bondra (Kelemen), 52. Kelemen (R. Bondra, Melancon), 53. Tibenský (Marcinek, Meliško), 58. Viedenský (Stupka, Hraško) – 4. Wehrs, 13. Osterberg, 45. Osterberg (Wehrs, Vas)


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Kotvan, Ivan, Melancon, Hraško (A), Kubka, Meliško – R. Bondra, J. Mikúš, Kelemen – McPherson, Puliš (C), Nuutinen – Zuzin (A), Viedenský, Stupka – Marcinek, Tibenský, Kolenič – Gubančok (tréner – P. Oremus)
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: B. Kiss (Adorján) – Wehrs (A), D. Kiss, Szirányi, Fredriksson, Göz, Lada, Vojtko – Walker, Vas (C), Osterberg – Csanyi, Magosi (A), Miskolczi – Rokaly, Galanisz, Ritó – Révész (tréner – V. Tokaji)

    Rozhodčí: D. Konc st., Orolin – Crman, Frimmel (video – Jonák)
    bahis siteleri