FTZS Liberec – Chrudim 0:7 (kon.) | Helas Brno – Sparta 2:8 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Olympik Mělník 4:4 (kon.)
Interobal Plzeň – Ž. Vlci Brno 11:0 (kon.) | Svarog Teplice – Slavia 5:2 (kon.) | Česká Lípa – České Budějovice 2:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
2:4 (1:2)
Dynamo PCO České Budějovice
Pátek 19.03.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 20. kolo
     
    České Budějovice nakonec zvládly dnešní složité utkání, přičemž se jim velice dobře povedlo vstoupit do druhého poločasu, v jehož úvodu hned dvakrát skórovaly. Domácí celek poté pouze snížil na rozdíl dvou branek, což na výhru stačit nemohlo. (21:53:50)
     
    Konec zápasu.
     
    39:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    38:15
    Znovu se do zakončení dostal domácí Hrubý, který ovšem o dobrý kousek netrefil branku soupeře.
     
    37:24
    Česká Lípa se necelé tři minuty před koncem zápasu rozhodla pro hru bez brankáře, která zatím nabízí kombinaci na útočné polovině, která zatím nic nepřináší.
     
    36:16
    Kirov se znovu vydal ze své branky, přičemž se mu povedlo zamezit vyložené šanci soupeře. Poté se do zakončení dostal hostující Radouch, jenž pálil vedle.
     
    35:28
    Poté se k další dělovce dostal domácí Hrubý, který svým zakončením trefil pouze protihráče před sebou. Po další rozehrávce další zablokované zakončení.
     
    34:07
    Do úniku se poté dostal hostující Benát, proti kterému ovšem velice dobře vyběhl domácí brankář Kirov, kterému se nakonec povedlo zakročit ve skluzu.
     
    33:28
    Hrubý to poté zkoušel vzít na sebe, přičemž zakončoval z velké vzdálenosti od branky. Jeho pokus ovšem trefil pouze protihráče, od kterého šel míč do autu.
     
    32:17
    Do zajímavého zakončení se nyní dostal domácí Bužík, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Poté pro změnu zakončoval Hrubý, avšak do brankáře.
     
    31:21
    Kirov pouze odkopával na druhou stranu, kde našel náruč brankáře. Jasenský rozehrál poměrně rychle, po krátké kombinaci jsme sledovali nepřesnou ránu.
     
    30:00
    Žlutou kartu dostává Martin Švec (FC Démoni Česká Lípa).
     
    29:33
    Vracející se Hrubý nakonec dohrál protihráče, který skončil na zemi. O nedovolený zákrok se nejednalo, hostující mužstvo rozehrává od postranní lajny.
     
    28:15
    Démoni si tak rozehrávku ještě jednou zopakovali a poměrně jednoduše se dostali na opačnou stranu hrací plochy, kde ovšem sledujeme dlouhou kombinaci.
     
    27:29
    Od postranní lajny rozehrával domácí Švec, který poměrně dlouho hledal vhodného spoluhráče. Nakonec se mu povedlo najít Kirov, který trefil soupeře.
    26:30 ŠVEC - 2:4
     
    26:30
    Démoni právě vstřelili branku!
    Tak přeci jenom je sníženo! Po chybné rozehrávce to na sebe vzal MARTIN ŠVEC, který se vydal středem hrací plochy, načež se mu pravačkou povedlo poslat míč za brankáře Jasenského.
     
    26:07
    Dynamo nebylo daleko od další branky, jenomže míč z nohy Hrice směřoval pouze do tyče!

    David Suchý

    Branky: 11. Kirov, 27. Švec – 11. Radouch (Benát), 19. Radouch (pen.), 22. Radouch, 24. Radouch

    Karty:   19. Rott (CLI), 30. Švec (CLI) – 15. Sláma (CEB)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov, Mareš – Bialek, Hrubý, Klimt, Rott (C), Švec, Zapletal, Abrhám, Bejda, Bužík
    Dynamo PCO České Budějovice: Jasenský – Hric, Pouzar (C), Benát, Radouch, Slavík, Peterek, Sláma, Hrbáč

    Rozhodčí: Vaněk, Nešněra
    thejrc.org