New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:4 (kon.)
Tampa – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Detroit – Dallas 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
iClinic Bratislava Capitals
3:4 (0:1, 2:0, 1:3)
HC Bolzano
sk Pátek 19.03.2021, 20:30 • Palaonda Eiswelle • Play-off EBEL • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:10
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Hults našiel krížnou prihrávkou Kostitsyna, jeho strela úspešní nebola, no Kostitsyn naďalej išiel za pukom a naservíroval ho na hokejku BROCKA HIGGSA, ktorý trafil nechytateľne do vinkla. Ešte nič nie je stratené!
    Asistencia: Sergej Kostitsyn
     
    49:35
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    A už je to o dva góly, studená sprcha pre Capitals. Miceli zatiahol puk až za bránkovú čiaru, spoza ktorej prihral pred bránu LUCOVI FRIGOVI a ten zblízka prekonal Coreaua.
    Asistencia: Angelo Miceli
     
    46:02
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Ahlovu veľmi riskantnú prihrávku cez os klziska vystihol Frank, následne puk naservíroval k žŕdke BRETTOVI FINDLAYMU, ktorý nemal problém skórovať.
    Asistencia: Daniel Frank
     
    45:46
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Plastinovu tvrdú ranu Coreau výborne zastavil betónom, no Carson už nestihol zabrániť ANTONOVI BERNARDOVI posunúť puk za bránkovú čiaru.
    Asistencia: Nicholas Plastino
     
    32:38
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Guimond tesne udržal puk v útočnom pásme, prihral Faithovi, ktorý strieľal z prvej príklepom, Irving puk vyrazil, hneď bol pri ňom ADAM BEZÁK, ktorý ho zasunul pomedzi betóny hosťujúceho gólmana. Capitals prvýkrát dnes vyhrávajú.
    Asistencie: Roman Faith, Sacha Guimond
     
    21:58
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Bubelova strela mierila na zadný mantinel, možno to bol úmysel a možno aj nie, no puk po odraze pristál na hokejke MICHELA MIKLÍKA, pred ktorým zívala odkrytá brána, čo Miklík využil na strelenie vyrovnávajúceho gólu.
    Asistencie: Miloš Bubela, Sacha Guimond
     
    18:36
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Bernard zvládol súboj pri mantineli, prekvapujúcou zadovkou prenechal puk ANGELOVI MICELIMU, ktorý zoči voči vybabral s Coreauom a zasunul puk poza jeho chrbát. Bolzano sa ujíma vedenia 1:0.
    Asistencia: Anton Bernard

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 22. Miklík (Bubela, Guimond), 33. Bezák (Faith, Guimond), 54. Higgs (Kostitsyn) – 19. Miceli (Bernard), 46. Bernard (Plastino), 47. Findlay (Frank), 50. Frigo (Miceli)


    iClinic Bratislava Capitals: Coreau – Carson, Guimond, Chovan, Bohunický, Boldižár, Culkin, Ďurkech – Fortier, Hults, Ahl – Miklík, Higgs, Kostitsyn – Hudec, Buc, Bubela – Köver, Bezák, Faith – Šmída
    HC Bolzano: Irving – Youds, Robertson, Plastino, Pietroniro, Tauferer, Fournier, Pitschieler, Deluca – Bardaro, Catenacci, Halmo – Gazley, Findlay, Frank – Miceli, Bernard, Frigo – Insam, Alberga, Giliati

    Rozhodčí: Fichtner, Siegel – Gatol, Riecken
    bahis siteleri