Washington – New Jersey 4:0 (kon.) | St. Louis – Anaheim 1:4 (kon.) | Arizona – San Jose 5:2 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.)
Colorado – Vegas 2:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 3:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
San Jose Sharks
Sobota 27.03.2021, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:30 Patrick MARLEAU - 5:2
     
    52:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Adin Hill zaváhal za svou bránou, když neodehrál kotouč. Poté se už nestihl vrátit do branky, a to vše tedy dokázal potrestat PATRICK MARLEAU, jenž si přebral puk a v rychlosti jej zastrčil za tyč. Dokáže San Jose s tímto duelem ještě něco udělat? 5:2. Asistence: Mario Ferraro a Timo Meier.
    49:59 Phil KESSEL - 5:1
     
    49:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku bleskurychle a i nadále jsou při střelecké chuti. Clayton Keller si dobře všiml v mezikruží PHILA KESSELA, jehož prudké a přesné zakončení zapadlo k tyči. 5:1. Asistence: Clayton Keller a Oliver Ekman-Larsson.
    49:08 Dryden HUNT - 4:1
     
    49:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je to už o tři góly a Arizona směle kráčí za dalším dvoubodovým ziskem! Lawson Crouse ještě tváří v tvář Jonesovi neuspěl, ale dezorientovaný brankář San Jose poté nestačil zareagovat na dorážku DRYDENA HUNTA. Forvard Coyotes si připisuje svůj teprve druhý gól v právě probíhající sezoně. Hosté zkusili trenérskou výzvu kvůli případnému pohybu v brankovišti, ale ta jim nevyšla. 4:1. Asistence: Lawson Crouse a Derick Brassard.
    47:48 Christian DVORAK - 3:1
     
    47:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Chybu Brenta Burnse trestá CHRISTIAN DVORAK, který dává svou druhou branku v utkání. Dvorak se následně objevil úplně sám před bránou a Martina Jonese překonal dlouhou kličkou do bekhendu. Kotouč zároveň důsledně zvedl pod horní tyč. 3:1. Bez asistence.
    38:44 Nick SCHMALTZ - 2:1
     
    38:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Podruhé v zápase se dostává Arizona do vedení. Po přihrávkách na modré čáře se po nahození Ljubuškina dostal k teči těsně před brankovištěm NICK SCHMALTZ. Útočník s číslem 8 na dresu nasměroval kotouč přesně nad Jonesovo rameno. 2:1. Asistence: Ilja Ljubuškin a Oliver Ekman-Larsson.
    21:54 Tomáš HERTL - 1:1
     
    21:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Domácím obráncům propadl puk do středního pásma a toho náležitě využil TOMÁŠ HERTL. Český útočník nabral rychlost a hnal se sám na Adina Hilla. Gólmana Arizony překonal rychlou střelou pod vyrážečku. Hertl vstřelil svou desátou branku v sezoně. 1:1. Asistence: Erik Karlsson.
    06:20 Christian DVORAK - 1:0
     
    06:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti jdou v 7. minutě do vedení! Conor Garland si zpoza brány parádně všiml mezi kruhy najetého CHRISTIANA DVORAKA, kterému adresoval přihrávku. Posledně jmenovaný vystřelil bez přípravy a rychlým způsobem Martina Jonese překonal. 1:0. Asistence: Conor Garland a Christian Fischer.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 7. Dvorak (Garland, Fischer), 39. Schmaltz (Ljubuškin, Ekman-Larsson), 48. Dvorak, 50. Hunt (Crouse, Brassard), 50. Kessel (Keller, Ekman-Larsson) – 22. Hertl (E. Karlsson), 53. Marleau (Ferraro, Meier)


    Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Oesterle, Demers – Kessel, Jo. Larsson, Keller – Garland, Dvorak, Fischer – Hunt, Brassard (A), Crouse – Hayden, Schmaltz, Caggiula.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dubnyk) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Knyžov, Vlasic, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Hertl (A), Marleau (A) – Sörensen, Gambrell, Balcers – Suomela, Donato, Leonard.

    Rozhodčí: Walsh, Dwyer – Kelly, Racicot

    Diváci: 3 007
    bahis siteleri