Washington – New Jersey 4:0 (kon.) | St. Louis – Anaheim 1:4 (kon.) | Arizona – San Jose 5:2 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.)
Colorado – Vegas 2:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 3:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
Winnipeg Jets
Sobota 27.03.2021, 03:07 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Krátce pro buly se autor zatím rozhodujícího gólu Paul Stastny dopustil podrážení proti Tkachukovi. Dvě minuty a velká příležitost pro Calgary k vyrovnání.
    58:01 Matthew TKACHUK - 2:3
     
    58:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre je znovu jednogólový! Lindholm našel na hraně brankoviště MATTHEWA TKACHUKA, k němuž přistoupil Pionk pozdě, za střelou do levého horního rohu natahoval Hellebuyck lapačku marně. Asistence: Elias Lindholm a Noah Hanifin.
     
    57:30
    Není nač čekat. Johnny Gaudreau nahodil puk do útočného pásma a domácí trenér dal signál Markströmovi, jenž míří na střídačku. Calgary zkouší powerplay.
    54:54 Paul STASTNY - 1:3
     
    54:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovka pěti proti třem využita, hosté se výrazně přiblížili vítězství. Scheifele našel Wheelera, který z první nahrál před branku PAULOVI STASTNYMU a nepokrytý americký útočník z bezprostřední blízkosti našel mezeru v postavení Markströma. Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
     
    54:37
    Hosté mají k dispozici minutu a půl dlouhou početní převahu pěti proti třem! Jacob Markström chtěl pomoci spoluhráčům, jenže puk vyhodil mimo hru bez doteku plexiskla, obdržel tak dvě minuty za zdržování hry.
     
    52:07
    Velká komplikace pro domácí mužstvo. Autor snižujícího gólu Milan Lucic totiž nejprve narazil na mantinel Appletona, následně po přerušení hry ještě uštědřil ránu Pionkovi. Dostal tak čtyřminutový trest.
    46:52 Milan LUCIC - 1:2
     
    46:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gól naděje přichází! Obránce Morrissey si před brankou všímal více MILANA LUCICE než puku. To byla klíčová chyba, neboť drobná teč útočníka nenasměrovala kotouč do branky, to až brusle hostujícího beka. Asistence: Mikael Backlund a Noah Hanifin.
     
    45:33
    Kdy jindy, když ne teď! Na trestnou lavici odjíždí hostující obránce Dylan DeMelo, který fauloval Dubého. Domácí mají přesilovku, tím pádem i solidní šanci ke zdramatizování střetnutí.
     
    35:31
    Zničehonic mohl snížit Noah Hanifin! Domácí obránce si od modré čáry sjel blíže bráně, načež vypálil tvrdou střelu ze zápěstí. Trefil horní tyč.
    25:33 Kyle CONNOR - 0:2
     
    25:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáče odskakují do dvougólového náskoku! KYLE CONNOR převzal nahrávku Poolmana a rázem jel sám na gólmana. První střelu namířil do betonu Markströma, z dorážky již byl úspěšný! Asistence: Tucker Poolman.
     
    18:45
    Další přesilovka pro hosty. V předbrankovém prostoru fauloval nejproduktivnější hráč Plamenů, Elias Lindholm zasáhl hokejkou do obličeje Duboise.
    17:43 Střela Forborta skončila na tyči
     
    17:43
    Mark Scheifele udržel na zádech Giordana a zpoza brány nabil na levou stranu Dereku Forbortovi, jehož dělovka zazvonila na brankovou konstrukci!
     
    14:51
    Druhá početní převaha Jets neměla dlouhého trvání. Na trestnou lavici odjel Mark Scheifele, jenž nedovoleně atakoval pronikajícího Ryana.
     
    14:07
    Winnipeg si zahraje druhou přesilovou hru. Má na co navazovat, tu první využil za pouhých osm vteřin. Na lavici hanby odjíždí Noah Hanifin za držení.
    09:13 Blake WHEELER - 0:1
     
    09:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využili přesilovku za pouhých osm vteřin! Střílenou nahrávku Connora poslal Stastny do levé brusle nic netušícího kapitána BLAKEA WHEELERA, který pochopil že vstřelil gól až v momentě, kdy na něj naskákali spoluhráči. Asistence: Paul Stastny a Kyle Connor.
     
    09:05
    Premiérové vyloučení na straně domácích, početní převahu si vyzkouší Winnipeg. Hodně zbytečný zákrok Dillona Dubého, jenž v útočném pásmu trefil vysokou holí Ehlerse.
     
    02:49
    První přesilovou hru střetnutí si zahrají Plameny. V obranném pásmu si nedovoleným způsobem počínal Pierre-Luc Dubois, jenž krosčekoval Ryana.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 47. Lucic (Backlund, Hanifin), 59. M. Tkachuk (E. Lindholm, Hanifin) – 10. Wheeler (Stastny, Connor), 26. Connor (Poolman), 55. Stastny (Wheeler, Scheifele)


    Calgary Flames: Markström (Rittich) – R. Andersson, Giordano (C), Ch. Tanev, Hanifin, N. Nestěrov, Välimäki – E. Lindholm, Monahan, J. Gaudreau – Mangiapane, Backlund, M. Tkachuk – Dubé, S. Bennett, Lucic – Leivo, D. Ryan, Nordström.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Forbort, DeMelo, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.

    Rozhodčí: Joannette, Schlenker
    bahis siteleri