Jaroslavl – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0) Stav série: 3:3
CSKA Moskva
Sobota 27.03.2021, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • Play-off KHL • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Lokomotivem JaroslavlCSKA Moskva.
     
    Předchozí zápasy

    17. 3.: CSKA Moskva – Lokomotiv Jaroslavl 0:2
    Branky: 50. Korškov (Tkačov, Petersson). 60. Beljajev.

    19. 3.: CSKA Moskva – Lokomotiv Jaroslavl 4:1
    Branky: 7. Gilmour (Šalunov), 9. Šalunov (Mamin, Okulov), 31. Světlakov (Tělegin, Robinson), 58. Blažijevskij (Andronov, Karnauchov) – 51. Korškov (Osipov, Ivanov).

    21. 3.: Lokomotiv Jaroslavl – CSKA Moskva 1:2pp.
    Branky: 45. Ťutněv (Kovalenko, Marčenko) – 11. Okulov (Šalunov, Mamin), 62. Slepyšev (Sošnikov, Loktionov).

    23. 3.: Lokomotiv Jaroslavl – CSKA Moskva 3:0
    Branky: 36. Iljenko (Barancev, Beljajev), 37. Pulkkinen (Barancev, Petersson), 60. Korškov (Ohtamaa).

    25. 3. CSKA Moskva – Lokomotiv Jaroslavl 3:2
    Branky: 1. Okulov, 19. Mamin (Okulov, Šalunov), 37. Mamin (Okulov) – 28. Pulkkinen (A. Marčenko), 50. Pulkkinen.
     
    Velmi zajímavou sérii zatím přináší souboje mezi Lokomotivem Jaroslavl a CSKA Moskva. Dnes je na programu už šestý duel a favorizované CSKA si může zajistit postup do finále konkurence. První zápas lépe vyšel Lokomotivu, ale armádní celek ihned srovnal klok. V prodloužení třetího duelu se do vedení naopak dostalo CSKA. Další utkání na domácí půdě Lokomotiv zvládl výsledkem 3:0, V pátém utkání doma CSKA mnohem lépe vstoupilo do zápasu a zajistilo si vítězství 3:2.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – A. Marčenko (A), Rafikov, Barancev, M. Osipov, Ohtamaa, Čerepanov, Malyšev – Kovalenko, Kraskovskij, Alexejev – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Iljenko, Ivanov, Beljajev – Ťutněv.

    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Ar. Sergejev, Dahlbeck, Gilmour, Kiselevič (A), M. Robinson (A), Blažijevskij, Čajka – P. Karnauchov, Andronov (C), Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – M. Kempe, Loktionov, Slepyšev – Tělegin, Světlakov, Alexandr Popov – Sorkin..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    CSKA uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Armádní celek si může zajistit postup do finále konference.
     
    00:38
    Domácí Jaroslavl se také poprvé v utkání vydala do útoku. Alexejev se dostal do útočného pásma, nicméně jeho pokus srazil obránce do ochranné sítě.
     
    01:10
    Anton Slepyšev získal kotouč za brankou soupeře, odkud přihrál na modrou čáru, jenže osamocený Klas Dahlbeck příklepem branku netrefil.
     
    01:29
    Denis Barancev se dostal do útočného pásma a pokusil se o zakončení zápěstím. Jeho projektil však prosvištěl kolem levé tyčky a zaduněl o mantinel.
     
    02:10
    Arťom Blažijevskij uklidnil rozehrávku CSKA v obranném pásmu. Zadák v bílém dresu poté poslal přihrávku na pravé křídlo, ale puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    02:26
    Zakázané uvolnění ještě jednou. CSKA se zatím při přechodu do útočného pásma poněkud trápí. Vhazovat se bude před domácí klecí.
     
    03:10
    Robinson dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka letící těsně nad ledem nemířila mezi tři tyče.
     
    03:41
    André Petersson zavezl puk po levém křídle do útočného pásma, kde se zbavil obránce, jenže přihrávkou mezi kruhy neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    04:01
    První závar před klecí CSKA! Hostující brankář Johanson nejprve puk vyrazil před sebe, aby jej následně stačil zalehnout před dotírajícím soupeřem!
     
    04:25
    Další zakázané uvolnění CSKA během krátké doby. Domácí celek vstoupil do zápasu mnohem aktivněji a hosté mají velké problémy s kombinací.
     
    04:27
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., podrážení).
     
    05:10
    Ivan Tělegin dostal nabito na modrou čáru a ve vlastním oslabení ohrozil klec Lokomotivu. Domácí brankář si připsal opravdu snadný zákrok.
     
    05:34
    Rušan Rafikov byl příliš netrpělivý při přechodu do útočného pásma. Akci Lokomotivu tak zastavuje ofsajd, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    06:10
    Až nyní se domácí během přesilovky usadili v útočném pásmu, ale prudkou přihrávku z levé strany tečoval jeden z obránců v bílém do ochranné sítě.
     
    06:27
    Hosté v plném počtu.
     
    06:30
    Domácí kouč si ještě vzal trenérskou výzvu! Zkoumá se, zda Světlakov neprojel do ofsajdu.
     
    06:30
    Branka skutečně neplatí! Světlakov byl příliš rychlý a projel přes modrou čáru ještě před kotoučem!
     
    07:00
    Další zakončení domácího hráče srazil obětavý obránce CSKA blokem do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levici hostujícího brankáře.
     
    07:29
    Lokomotiv pokračuje v aktivitě po vstupu do dnešního souboje. Zadáci CSKA si snad počtvrté v dnešním souboji museli pomoci zakázaným uvolněním.
     
    08:10
    Teemu Pulkkinen dojel nahození do rohu ledové plochy, bekhendem přihrál na modrou čáru, ale tam už neměl nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    08:44
    Anton Lander se na levé straně útočného pásma opřel do odraženého kotouče, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    09:06
    Denis Barancev se prosmýkl mezi dva hráče CSKA a zakončil z prostoru mezi kruhy. Jeho projektil však prosvištěl těsně nad břevnem hostující klece.
     
    09:37
    Daniil Čajka podpořil ofenzivu CSKA průnikem po pravé straně, jenže jeho pobídka před branku byla příliš prudká a puk skončil u obránce.
     
    10:09
    Hraje se delší dobu bez přerušení. Hokejisté CSKA dokázali přestát úvodní tlak domácího Lokomotivu a sami se v posledních akcích tlačí vpřed.
     
    10:28
    Pavel Kraskovskij zavezl puk do prostoru před brankou CSKA, ale bekhendem nedokázal trefit mezírku mezi betony připraveného Johanssona.
     
    11:10
    Andrej Světlakov si vzal volný puk za brankou, projel s ním do útočného pásma, jenže prudkou přihrávkou mezi kruhy trefil jen hůl prvního obránce.
     
    11:41
    Georgij Ivanov dostal přihrávku na levé křídlo, dostal se do útočného pásma, nicméně jeho pokus z ostrého úhlu si pozorný Johanson pohlídal.
     
    12:10
    Maxim Šalunov se dostal do útočného pásma, zadovkou přenechal kotouč Dahlbeckovi, jehož rána vůbec nesměřovala mezi tři tyče.
     
    12:41
    Sergej Andronov dostal přihrávku do jízdy na útočnou modrou čáru. Nikdo v červeném dresu hráče CSKA neatakoval, ale Andronov branku netrefil.
     
    13:10
    Arťom Sergejev se na pravém křídle zbavil napadajícího soupeře a přihrál mezi kruhy. Na jeho pobídku však nikdo v bílém dresu CSKA nedosáhl.
     
    13:38
    Jegor Korškov po delší době táhl akci domácího Lokomotivu. Na modré čáře si však uvědomil, že jej nikdo v červeném dresu domácího celku nepodporuje.
     
    14:27
    Nikita Čerepanov získal puk v rohu obranného pásma, jenže obloučkem jej nahodil jen do prostoru, kde kralovali hokejisté CSKA Moskva.
     
    14:38
    Teemu Pulkkinen nyní zaskočil za domácího brankáře. Finský hokejista se postavil do střely od modré čáry a jednoduše srazil kotouč k mantinelu.
     
    15:10
    Anton Slepyšev se prosmýkl do útočného pásma, jenže důrazný Denis Barancev jej tělem vytlačil k mantinelu a nenechal hráče CSKA vypálit.
     
    15:32
    Daniil Čajka poslal přihrávku na levé křídlo, nicméně rozjetý André Petersson se s pukem do střelecké pozice nedostal. Na ledě zatím kralují obrany.
     
    16:04
    Michail Beljajev dostal přihrávku do útočného pásma, nicméně vinou špatného zpracování mu kotouč uskočil někam k obránci.
     
    16:34
    Teemu Pulkkinen dojel nepřesné vyhození CSKA a v obranném pásmu rozjel další akci domácího Lokomotivu. Jaroslavl se nadále tlačí do útoku.
     
    17:06
    Alexandr Šaryčenkov za vlastní brankou uklidnil rozehrávku CSKA. Zadák v bílém dresu počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly poslal na led i domácí lodivod.
     
    17:37
    Arťom Blažijevskij se sice dostal do útočného pásma, jenže byl o něco rychlejší než kotouč. Postavení mimo hru, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    18:03
    Klas Dahlbeck vybojoval puk za vlastní brankou a před napadajícím Peterssonem jej bekhendem poslal za modrou čáru. Pokračuje bitva o každý metr ledu.
     
    18:37
    Klas Dahlbeck tentokrát počkal s rozehrávkou za vlastní brankou. Zadák CSKA poslal přihrávku na levé křídlo, ale hráči CSKA o puk rychle přišli.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:37
    Andrej Světlakov si nabruslil na přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale domácí brankář jeho pokus reflexivně vykopl levým betonem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme se změny stavu nedočkali. Domácí Lokomotiv byl po celou dobu úvodní periody mnohem aktivnější, ale Johanson v brance CSKA působí jistým dojmem. Hosté naopak dostali kotouč do sítě, ale branka po trenérské výzvě ze strany domácích neplatila. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 15:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    CSKA uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny dnešního souboje. Uvidíme, zda i ve druhé části bude pokračovat aktivita domácího Lokomotivu.
     
    20:29
    Obrovská šance domácího celku! Hostující brankář už ležel na zádech, ale André Petersson nedokázal puk zvednout nad beton. Další zakončení pak zablokoval obětavý obránce!
     
    21:10
    Anton Slepyšev si sjel na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, ale podle rozhodčích se znovu dostal do útočného pásma ještě před pukem.
     
    21:10
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mario Kempe – 2 min., podrážení).
     
    21:27
    Anton Lander dostal nabito do střelecké pozice, jenže jeho dělovka bez přípravy těsně minula levou tyč. Zadáci CSKA se následně osvobodili.
     
    22:05
    Lander si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše. Tentokrát si s pukem vybruslil na pravý kruh, ale prudkou přihrávkou před branku neoslovil spoluhráče.
     
    22:31
    Klas Dahlbeck zavezl puk do útočného pásma, bekhendem zkusil překvapit hostujícího brankáře, jenže Lars Johansson zatím podává skvělý výkon.
     
    23:10
    Hosté v plném počtu.
     
    23:39
    Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku hostujícího CSKA. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    24:08
    Jegor Korškov v rohu útočného pásma umotal jednoho ze soupeřů a zadovkou přihrál mezi kruhy. Dojíždějící Kajumov trefil hrudník brankáře.
     
    24:37
    Andrej Světlakov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci Lokomotivu si však dali dobrý pozor a odehráli puk bekhendem do bezpečí.
     
    25:01
    Artur Kajumov se prudkou brzdou v rohu útočného pásma zbavil obránce, přihrál mezi kruhy, jenže nikdo v červeném dresu už nevypálil.
     
    25:14
    Lokomotiv si zahraje další přesilovku.Bogdan Kiselevič. dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    26:10
    Ivan Tělegin se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a bez problémů jej vyhodil přes všechny čáry. Zatím se Lokomotivu v přesilovce nedaří.
     
    26:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Jaroslavl okázala využít svou třetí přesilovku v utkání! Domácí měli v útočném pásmu obrovský tlak. Přihrávku na modrou čáru dostal DENIS BARANCEV a krásnou střelou otevřel skóre! Asistence: Teemu Pulkkinen, Jegor Korškov.
    26:43 Denis BARANCEV - 1:0
     
    27:06
    Nikolaj Kovalenko zavezl puk po levém křídle do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu už nedokázal zakončit kolem dobře postaveného obránce.
     
    27:34
    Arťom Iljenko byl ostře dohrán ve středním pásmu, jenže podle rozhodčích to byl čistý zákrok. Hosté tak mohou rozjet svůj výpad.
     
    28:10
    Denis Barancev znovu zakončoval od modré čáry, jenže jeho dělovku tentokrát hostující brankář viděl a levým betonem vykopl puk do rohu.
     
    28:37
    Bogdan Kiselevič se dostal k volnému puku za vlastní brankou a odrazem o mantinel vyhodil puk za modrou čáru. CSKA se prakticky nedostává vpřed.
     
    29:06
    Tak jsem to zakřikl! Ivan Tělegin se po pravém křídle dostal do útočného pásma, jenže zakončením na přední tyč domácího gólmana v obrovské šance nepřekonal!
     
    29:29
    Další akce CSKA končí postavením mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Okulov. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    30:05
    Denis Alexejev dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud pálil příklepem bez přípravy, ale Johansson se s přehledem přemístil.
     
    30:27
    Anton Slepyšev se dostal k odraženému puku v obranném pásmu a před napadajícím soupeřem si musel pomoci vyhozením puku do středního pásma.
     
    31:04
    Teemu Pulkkinen skvěle napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci v bílém mají v obranném pásmu plné ruce práce.
     
    31:29
    Teemu Pulkkinen tentokrát dostal přihrávku do prostoru před brankou, ale jeho zakončení forhendem skončilo na betonu připraveného brankáře.
     
    32:05
    Hostující brankář vyjel za svou klec, kde vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Johansson našel Okulova, který o puk přišel krátce za modrou čárou.
     
    32:27
    Konstantin Okulov se dostal do útočného pásma, ale do jeho rány vložil hkejku jeden z obránců, který puk protečoval do ochranné sítě za brankou.
     
    33:05
    Anton Slepyšev se prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky. Zadáci Lokomotivu poté odehráli puk do bezpečí.
     
    33:29
    Denis Alexejev dostal prostor na pravé straně a zakončil od modré čáry. Jeho dělovka mířila přímo doprostřed branky a Lars Johansson si připsal dobrý zákrok.
     
    33:51
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Pavel Karnauchov – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
     
    34:10
    Domácí hokejisté se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném se nedostal do zakončení. Zadáci CSKA se nyní snaží hrát obětavě.
     
    34:42
    Teemu Pulkkinen si udělal prostor na modré čáře a poslal zajímavé nahození před klec CSKA. Zadáci v bílém opět nedokázali puk vyhodit do bezpečí.
     
    35:20
    Až nyní se hráčům CSKA podařilo vyhodit puk do útočnného pásma. Vypadá to, že moskevský celek už další oslabení zvládne bez úhony.
     
    35:51
    Hosté v plném počtu.
     
    36:08
    Artur Kajumov se dostal do útočného pásma, kde si dobrou kličkou našel prostor pro zakončení, jenže svižnou střelou těsně minul zadní tyčku!
     
    36:35
    Lars Johansson vyjel ze své branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hokejisté CSKA se jen těžko dostávají do útočného pásma.
     
    37:05
    Teemu Pulkkinen nahodil puk do útočného pásma, jenže za jeho pobídkoi nejel nikdo v červeném dresu. Puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    37:24
    Domácí zadáci opět skvěle zastavili rodící se útok CSKA. Defenziva Lokomotivu Jaroslavl dnes hraje na hranici sebeobětování a nepouští soupeře do zakončení.
     
    38:02
    Vladimir A. Tkačov získal puk v rohu obranného pásma, našel Baranceva a druhý jmenovaný vyhodil puk do bezpečí. Lokomotiv ale nyní rezignoval na aktivitu.
     
    38:26
    Ivan Tělegin objel branku soupeře, bekhendem přihrál na modrou čáru, jenže Andronov přízemním pokusem trefil brusle jednoho z domácích hráčů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:28
    Edward Pasquale zatím podává skvělý výkon. Domácí brankář si dal pozor na zakončení z levé strany a schoval puk do lapačky před Okulovem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Domácí Lokomotiv Jaroslavl se během druhé části dnešního souboje přiblížil k vítězství. Domácí celek byl pohybově mnohem lepší. Jaroslavl si tak zahrála hned tři přesilovky. Jednu z nich krásnou střelou proměnil Denis Barancev. CSKA se do šancí prakticky nedostávalo. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.
     
    Střely na branku: 26 – 14
     
    Další třetina začne přibližně v 16:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí části. Lokomotiv Jaroslavl bude chtít napodobit výkon z prvních čtyřiceti minut a dotáhnout sérii k sedmému zápasu.
     
    40:39
    Maxim Šalunov projel po levém křídle do útočného pásma, jenže neměl podporu svých spoluhráčů. Důrazný Denis Barancev jej odstavil tělem.
     
    41:11
    CSKA si zahraje svou první přesilovku v utkání. Dvě minuty za podrážení dostává dostává Anton Lander.
     
    41:36
    Domácí brankář hodně riskantně vyjel za branku. Napadající soupeř jej dostal pod tlak, ale Edward Pasquale těžkou situaci ustál a puk vyhodil do bezpečí.
     
    42:10
    Georgij Ivanov se v obranném pásmu prodral k volnému kotouči a vyhodil jej do bezpečí. Lokomotiv zatím zvládá oslabení opravdu dobře.
     
    42:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! CSKA nakonec využívá svou první přesilovku v utkání a dotahuje náskok domácího celku! KONSTANTIN OKULOV dostal moře prostoru, projel mezi kruhy a zápěstím vymetl horní roh! Asistence: Alexandr Popov, Maxim Šalunov.
    42:37 Konstantin OKULOV - 1:1
     
    43:05
    Hostující hráči jsou nyní pořádně nabuzení. Do útočného pásma se znovu dostal Okulov, ale jeho projektil tentokrát domácí brankář vyrazil.
     
    43:29
    Korškov projel do útočného pásma po pravém křídle, ale jeho dělovka skončila na bruslích prvního obránce v bílém dresu CSKA. Nyní to bude velká bitva.
     
    44:02
    Hráči CSKA se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se po zakázaném uvolnění bude před hostujícím brankářem.
     
    44:34
    Kempe dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže Barancev k němu skvěle přistoupil a čistým hitem soupeře přitlačil na mantinel.
     
    45:10
    Denis Barancev se v obranném pásmu dostal k volnému puku, vyvezl jej do rohu útočného pásma, jenže bekhendem nenašel spoluhráče mezi kruhy.
     
    45:29
    Domácí zadáci nyní uklidňují rozehrávku za svou brankou. Oba trenéři pouští na ledovou plochu čerstvé síly. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu.
     
    46:05
    Vladimir A. Tkačov dostal přihrávku mezi kruhy, nicméně u něj hlídkoval důrazný obránce v bílém dresu, který jej nenechal zakončit.
     
    46:37
    Vladimir A. Tkačov se znovu prosmýkl přes modrou čáru, ale ani tentokrát netrefil puk mezi tři tyče. Domácí Lokomotiv už je znovu aktivnějším týmem.
     
    47:02
    Jaroslavl si zahraje další přesilovku. John Gilmour dostává dvě minuty za sekání.
     
    47:30
    Hosté se hned v úvodu oslabení dostali k volnému kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry. Domácí Lokomotiv musí rozjet akci od své klece.
     
    48:01
    Anton Malyšev se dostal do útočného pásma, kde jej napadající soupeř odstavil od kotouče a následně puk vyhodil za branku Jaroslavle.
     
    48:35
    Klas Dahlbeck znovu vybojoval puk v souboji v rohu obranného pásma a vyhodil puk přes celé kluziště. Domácímu celku se v této přesilovce vůbec nedaří.
     
    49:02
    Hosté v plném počtu.
     
    49:24
    Edward Pasquale vyjel za svou klec, kde spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Brankář domácího celku přenechal puk Barancevovi.
     
    50:08
    CSKA se po delší době usadilo v útočném pásmu, jenže akce hostujícího celku neměla dlouhého trvání. Slepyšev příklepem těsně minul.
     
    50:35
    André Petersson uspěl v přetlačované ve středním pásmu. Domácí hokejista se dostal do útočného pásma, ale zápěstím nemířil mezi tři tyče.
     
    51:06
    Nikita Sošnikov dojel odražený puk v obranném pásmu a rozjel další akci CSKA. Hostující celek se do zakončení dostává skutečně minimálně.
     
    51:41
    Andrej Světlakov dobře napadal rozehrávku domácích obránců v jejich pásmu. Světlakov však kotouč nevybojoval.
     
    52:12
    Klas Dahlbeck projel po levém křídle do útočného pásma, jenže bekhendovým zakončení trefil jen boční síť. Odražený puk získali domácí hráči.
     
    52:34
    Konstantin Okulov se dostal do zakončení, ale Barancev do jeho dělovky vložil hokejku a srazil puk do ochranné sítě. Vhazuje se před klecí domácích.
     
    53:12
    Rušan Rafikov se dostal do útočného pásma, zadovkou přihrál před branku, jenže tam se k puku nedostal nikdo v červeném dresu Lokomotivu.
     
    53:41
    Alexandr Popov udržel puk pro CSKA v útočném pásmu, nicméně nástřelem do rohu ledové plochy jej odevzdal soupeři.
     
    54:10
    André Petersson se parádním zpracováním dostal do útočného pásma, jenže jeho zakončení trefilo do nohy prvního obránce v bílém dresu.
     
    54:28
    Arťom Blažijevskij se na levé straně útočného pásma probil k volnému puku, který poslal bekhendem mezi kruhy, ale domácí obrana opět zasáhla.
     
    55:04
    Ani jeden z týmů nyní nechce udělat nějakou chybu. Po delší době střílel Anton Slepyšev, ale Edward Pasquale si připsal jistý zákrok.
     
    55:29
    André Petersson se sám vydal do útočného pásma, jenže proti přesile hráčů v bílém neměl sebemenší šanci na úspěch. Zadáci CSKA byli pozorní.
     
    56:02
    Sergej Andronov poslal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru. Za pobídkou spěchal Slepyšev, ale domácí zadák si puk před soupeřem zpracoval.
     
    56:34
    Po dalším souboji ve středním pásmu zůstal na ledě ležet Slepyšev, ale Kovalenko za svůj zákrok dvouminutový trest nedostal. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    57:05
    Andrej Světlakov napadal rozehrávku Lokomotivu za jeho brankou. Domácí hokejisté těžkou situaci ustáli a dostali puk do středního pásma.
     
    57:26
    Maxim Sorkin poslal přihrávku na levé křídlo. Konstantin Okulov chtěl bekhendem přihrát mezi kruhy, ale dojíždějící Tělegin na puk nedosáhl.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:19
    Další akci CSKA Moskva zastavuje zakázané uvolnění. V bruslařském souboji do obranného pásma nakonec uspěl Barancev. Vhazuje se před klecí Johanssona.
     
    59:05
    Domácí se natlačili před branku CSKA, jenže nikdo v červeném dresu puk za brankovou čáru nedostal. Lokomotiv stále drží puk v útočném pásmu.
     
    59:38
    Vypadá to, že se bude prodlužovat. Ani jeden z týmů už se v závěrečných sekundách nikam nežene. Drama do posledních chvil!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je to jasné! Šedesát minut hokeje o vítězi dnešního souboje nerozhodlo. Šestý duel této série tak půjde do prodloužení. Během třetí třetiny totiž během přesilové hry vyrovnal Konstantin Okulov. Lokomotiv byl od té doby znovu mnohem aktivnější, ale další branku nepřidal.
     
    Střely na branku: 34 – 25
     
    Prodloužení začne přibližne v 17:31.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Uvidíme, zda bude Lokomotiv hrát aktivně nebo se bude snažit neudělat chybu.
     
    60:29
    První pokus domácího celku o přechod do útočného pásma končí na zakázaném uvolnění. Hra se přestěhuje před branku Lokomotivu.
     
    61:05
    Denis Alexejev zavezl puk do útočného pásma, jenže nenašel nikoho v červeném dresu Jaroslavle. Domácí celek vstoupil do prodloužení aktivněji.
     
    61:29
    Jegor Korškov se prokličkoval do prostoru mezi kruhy, odkud dokonce zakončil příklepem, ale trefil beton hostujícího brankáře.
     
    62:10
    Atte Ohtamaa se dostal k volnému puku a rozjel rychlý protiútok domácího celku. Hráči v červeném se o puk nechali obrat na modré čáře.
     
    62:45
    André Petersson se prosmýkl do útočného pásma, jenže přihrávkou z levé strany nenašel nikoho v červeném dresu. Hráči CSKA zatím brání skvěle.
     
    63:08
    Vladimir A. Tkačov se před brankou CSKA natahoval po přihrávce z pravé strany, ale k zakončení mu ještě kousek scházel.
     
    63:41
    Další zakončení už si hostující brankář pohlídal a dělovku od modré čáry vyrazil ramenem mimo tři tyče. Jaroslavl je v prodloužení mnohem aktivnější.
     
    64:13
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! O postupujícím do finále konference rozhodne až sedmý zápas! Domácí totiž přetavili svou aktivitu v rozhodující branku. Po dobře sehraném přechodu do útoku se před branku natlačil VLADIMIR A. TKAČOV a bekhendovým blafákem rozhodl! Asistence: André Petersson, Rušan Rafikov.
    64:13 Vladimir A. Tkačov - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Domácí Lokomotiv Jaroslavl nakonec zvládl důležitý šestý zápas a srovnává stav série na 3:3. V prodloužení byl domácí Lokomotiv mnohem aktivnější. Po skvěle sehraném brejku dokázal rozhodnout Vladimir Tkačov.
     
    Střely na branku: 36 – 28
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5318 diváků.
     
    Rozhodující duel na ledě CSKA Moskva se odehraje v pondělí 29. 3. 2021.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. (17:40:50)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 27. Barancev (Pulkkinen, Korškov), 65. V. A. Tkačov (A. Petersson, Rafikov) – 43. Okulov (Alexandr Popov, Šalunov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – A. Marčenko (A), Rafikov, Barancev, M. Osipov, Ohtamaa, Čerepanov, Malyšev – Kovalenko, Kraskovskij, Alexejev – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Iljenko, Ivanov, Beljajev – Ťutněv.
    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Ar. Sergejev, Dahlbeck, Gilmour, Kiselevič (A), M. Robinson (A), Blažijevskij, Čajka – P. Karnauchov, Andronov (C), Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – M. Kempe, Loktionov, Slepyšev – Tělegin, Světlakov, Alexandr Popov – Sorkin.

    Rozhodčí: Beljajev, Gašilov – Zacharankov, Sadovnikov

    Diváci: 5318
    Jaroslavl 3 4 CSKA Moskva
    #1 Středa 17.03.2021 • 17:30
    CSKA Moskva - Jaroslavl 0:2
    #2 Pátek 19.03.2021 • 17:30
    CSKA Moskva - Jaroslavl 4:1
    #3 Neděle 21.03.2021 • 15:00
    Jaroslavl - CSKA Moskva 1:2 po prodl.
    #4 Úterý 23.03.2021 • 17:30
    Jaroslavl - CSKA Moskva 3:0
    #5 Čtvrtek 25.03.2021 • 17:30
    CSKA Moskva - Jaroslavl 3:2
    #6 Sobota 27.03.2021 • 15:00
    Jaroslavl - CSKA Moskva 2:1 po prodl.
    #7 Pondělí 29.03.2021 • 18:30
    CSKA Moskva - Jaroslavl 2:0
    bahis siteleri