Carolina – Tampa 4:3 (kon.) | Toronto – Edmonton 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 6:3 (kon.)
Dallas – Florida 3:4 (po pr.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | Arizona – San Jose 4:0 (kon.)
Calgary – Winnipeg 4:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Columbus 4:1 (kon.)
St. Louis – Anaheim 2:3 (po pr.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Winnipeg Jets
Neděle 28.03.2021, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:48 Sam BENNETT - 4:2
     
    47:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí ani nemají tlak, ale opět se radují z branky. No, a i tato branka je tak trochu vinou brankáře. Ten chtěl zastavit puk svou hokejkou a tvrdou razanci od SAMA BENNETTA nakonec nestačil čepelí zastavit a pustil poměrně jednodušší střelu, proti které šlo zakročit rozhodně lépe. Asistence: Joakim Nordström a Mikael Backlund.
    40:49 Andrew MANGIAPANE - 3:2
     
    40:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se opět dostávají do vedení! Autorem branky je ANDREW MANGIAPANE, který si na modré čáře zpracoval puk a z levé strany dokázal vystřelit. Střela nebyla nikterak razantní, avšak puk nakonec prošel pod betony zasahujícího brankáře Brossoita, který asi trochu podcenil tuto situaci. Asistence: Noah Hanifin a Christopher Tanev.
    26:19 Logan STANLEY - 2:2
     
    26:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LOGAN STANLEY, který se dostal ke střele a puk o horní tyčku zapadl do branky Flames. Ti rázem ztrácí své dvou brankové vedení a i jejich soupeř se dokázal poměrně rychle dostat ke svým dvěma brankám. Navíc pro Stanleye je to první branka v NHL! Asistence: Kyle Connor a Nate Thompson.
    20:34 Mason APPLETON - 2:1
     
    20:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se hned v úvodu druhé třetiny dostávají ke své první brance. MASON APPLETON dostal nabito a jeho rána skončila, i za přispění teče domácího hráče, za zády Ritticha, který nedokázal zareagovat na rychlou změnu dráhy puku. Asistence: Andrew Copp.
    19:15 Mark GIORDANO - 2:0
     
    19:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gaudreau přihrál k modré čáře, kde přesně k pravé tyčce vystřelil MARK GIORDANO a kapitán Calgary se mohl jít radovat ze své další trefy. Využitá přesilovka pro Flames! Hodně této brance pomohl i bránící Mason Appleton, od jehož čepele se ještě puk příhodně srazil do branky. Asistence: Johnny Gaudreau a Elias Lindholm.
    17:13 Josh LEIVO - 1:0
     
    17:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Laurent Brossoit nahozený puk srazil hokejkou k mantinelu. Ten si dojel Leivo a dostal jej před branku, kde se Monahan pokoušel dorážet, ovšem JOSH LEIVO se znovu dostal do centra dění a byl tím posledním hráčem, který dokázal zasunout puk do branky. Asistence: Sean Monahan.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 18. Leivo (Monahan), 20. Giordano (J. Gaudreau, E. Lindholm), 41. Mangiapane (Hanifin, Ch. Tanev), 48. S. Bennett (Nordström, Backlund) – 21. Appleton (Copp), 27. Stanley (Connor, N. Thompson)


    Calgary Flames: Rittich (Markström) – Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, N. Nestěrov – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – M. Tkachuk (A), Backlund, Mangiapane – Lucic, S. Bennett, Dubé – Nordström, D. Ryan, Leivo.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Forbort, DeMelo, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.

    Rozhodčí: M. Joannette, B. Meier – S. Barton, D. Nansen
    bahis siteleri