FTZS Liberec – Interobal Plzeň 0:4 (kon.) | Olympik Mělník – Slavia 3:6 (kon.)
konec
SK Olympik Mělník
3:6 (2:3)
SK Slavia Praha
Úterý 30.03.2021, 20:30 • SH Gymnázium Mělník • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    38
    Sita (SLA) dostává kartu po souboji s Mikyskou na polovině hřiště. Protestující hostující kouč David Frič si také prohlédl žlutou kartu, a to již potřetí za pět zápasů na lavičce Slavie.
     
    24
    Kalabis (Mělník) naskočil zezadu na Slámu. Legenda českého futsalu byla otřesena, ale je v pořádku a sama se dostane z hrací plochy. Na fauly 2:1.
     
    23
    Nedostup (Mělník) se přetlačoval se Zárubou na pravé straně až jej před vlastní střídačkou fauloval a dostal žlutou kartu.
     
    13
    Emoce na hrací ploše po zákroku Hrdého (Mělník) z pravé strany na střelce zatím poslední branky zápasu. Hrdý vidí kartu. Nejhorší na tom je, že posila z Ústí nad Labem nemůže došlápnout na nohu a vypadá to tak, že stejně jako Kalabis odstoupí z dnešního zápasu. Danuše Hrbáčková jej v doprovodu někoho z realizačního týmu domácího mužstva odvádí z hrací plochy.
     
    12
    Záruba upadl při zakončení z levé strany. Šustr (Mělník) poté přidal na důrazu a za svůj faul vyfasoval žlutou kartu od hlavního rozhodčího Řeháčka.

    Vít Muzikář

    Branky: 2. Kalabis (Šup), 15. Nedostup (Šmejkal), 40. Kalabis (Šup) – 8. Ševčík (Ostrák), 13. Ostrák (Leovski), 17. Záruba (Homola), 25. Leovski (Ostrák), 26. Leovski (Ostrák), 35. Jošt (Homola)

    Karty:   12. Šustr (MEL), 13. Hrdý (MEL), 23. Nedostup (MEL), 24. Kalabis (MEL) – 38. Sita (SLA), 38. Frič (trenér) (SLA)


    SK Olympik Mělník: Šanda (Žežulka) – Nečas, Hrdý, Šup (C), Kalabis – Lehner, Šmejkal, Šustr, Nedostup – Mikyska, Gombáš.
    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Záruba, Homola (C), Křemen, Jošt – Sláma, Ševčík, Leovski, Ostrák – Plíšek, Vaktor, Sita, Hruška.

    Rozhodčí: Řeháček – Lafek

    Diváci: -0-
    ocianews.com