Blansko – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Třinec – Dukla Praha 2:2 (kon.) | Prostějov – Vlašim 3:5 (kon.)
Vyšehrad – Chrudim 0:4 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
3:5 (2:2)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Sobota 03.04.2021, 16:30FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Nebo že by to Hanáci ještě zkusili? Po závaru před brankou se míč odrazil k Zapletalovi, ten ho lehce ťukl směrem k ROMANU BALOVI, který stál na hranici pokutového území. Prostějovský bek do míče píchl kopačkou a ten krásně zapadl za bezmocného Markoviče.
     
    86
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Tak to je den pro vlašimského kapitána Ladislava Jandu! Tentokrát se vyskytl přesně tam, kde měl, a zakončoval hlavou, s přispěním domácího Michala Sečkáře se míč dostal do domácí sítě popáté, tady je hotovo!
     
    85
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Vlašim navyšuje vedení a jde do trháku! Středočeši využívali okének v obraně Prostějova ve svůj prospěch a jeden pasů mířících do vápna si našel přesně včas naběhnutý NEDŽAD ZINHASOVIČ a nekompromisně ho v obrovské rychlosti poslal do sítě. Vypadá to, že prostějovské trápení na domácím hřišti se opět prohloubí.
     
    72
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Vlašim zničehonic zasahuje a poprvé v zápase vede! Nigerijec FORTUNE BASSEY se konečně a možná poprvé v zápase opřel do míče a hned je z toho gól. Fantasticky zakroucená střela zapadla těsně na zadní tyč, zasahující Mucha neměl nárok.
     
    38
    Vlašim právě vstřelila branku!
    A na Hané začínáme zase od nuly! Hostující kapitán LADISLAV JANDA už se nemohl dívat na střeleckou nemohoucnost svého týmu, vzal to na sebe a udělal nejlépe, jak mohl. Jeho první pokus byl zablokovaný, ale do míče se opřel znovu a ranou po zemi umístěnou přímo k tyči vyzrál na Muchu podruhé.
     
    21
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Prostějov jde podruhé do vedení a znovu se o to postaral útočník TOMÁŠ ZLATOHLÁVEK. Znovu mu to velmi usnadnila hostující obrana, která ho nechala trestuhodně nepokrytého v malém vápně. Stačilo mu tak správně nastavit placírku na přesný Matouškův pas po zemi a usměrnit ho dnes podruhé do sítě Vlašimi.
     
    12
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi rychlá odpověď Středočechů! Na vysoký centr si v pokutovém území nejvýše naskočil PETR PRŮCHA, usměrnil ho do protipohybu brankáře Muchy a i když trefil nejprve tyč, míči dodal takovou rotaci, že se odrazil zpátky a s přispěním rukavice Muchy se dostal do sítě. Je vyrovnáno!
     
    9
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Tentýž hráč si ale gólovou radost užil hned posléze! Vlašim hrála chvíli v deseti, Štochl musel být s roztrženým rtem ošetřován za čarou a chyběl v obraně. Koudelka toho využil, znovu si seběhl s míčem po levém křídle a našel přesně v malém vápně TOMÁŠE ZLATOHLÁVKA, který balón zblízka uklidil za bezmocného Markoviče.

    Adam Kodet

    Branky: 9. Zlatohlávek, 21. Zlatohlávek, 88. Bala – 12. Průcha, 38. Janda, 72. Bassey, 85. Zinhasović, 86. Sečkář (vla.)

    Karty:   30. Koudelka (PRO) – 31. Průcha (VLA), 66. Ruml (VLA)


    1. SK Prostějov: Mucha – Machynek (78. Langer), Bala, Sus (C), Stříž (78. Sečkář) – Matoušek, Kopřiva, Spáčil, Jurásek (64. Zapletal) – Zlatohlávek (40. Píchal), Koudelka.
    Náhradníci: Bárta – Dittmer, Langer, Sečkář, Píchal, Zapletal.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Markovič – Broukal, J. Štochl, P. Breda – Blecha, Průcha, Zinhasović, Janda (C) – Jurásek (63. Ruml) – Červenka (88. Firbacher), Bassey (90+1. Zukal).
    Náhradníci: Řehák – Zukal, Daniel Kozel, Křišťan, Ogiomade, Ruml, Firbacher.
    bahis siteleri