Villarreal – Osasuna 1:2 (kon.) | Valencia – Real Sociedad 2:2 (kon.) | Valladolid – Granada 1:2 (kon.)
Real Betis – Atlético 1:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:2 (0:0)
CA Osasuna
Neděle 11.04.2021, 14:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s Vámi loučím. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek neděle. (15:56:55)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:12.
     
    Villarreal překvapivě přichází o vítěznou šňůru proti Osasuně, která nedala v předešlých čtyřech ligových zápasech ani jeden gól. Dnes se jí ale nad míru dařilo, protože skóre otevřel nádhernou střelou Jon Moncayola. Villarreal následně sice dokázal snížit díky vlastní brance Davida Garcíy, ale hosté si okamžitě vzali vedení zpět po hlavičce Anteho Budimira a tentokrát už těsný náskok udrželi. Osasuna si tak dost pomohla v boji o udržení, zatímco Villarreal to bude mít s cestou do Evropské ligy hodně složité.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Manu Trigueros měl na kopačce vyrovnání, jeho technický pokus z hrany šestnáctky mířil přímo k levé tyči, ale Sergio Herrera šel do vzduchu a jistě zasáhl!
     
    90+3
    Moisés Gómez si v pokutovém území našel odražený míč a ihned pálil, avšak Sergio Herrera jeho pokus vytáhl na rohový kop!
     
    90+2
    Osasuna se prokombinovala až k centru, který však nebyl příliš přesný, následně si navíc jeden z hostů pomohl nedovoleně.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Fernando Niño po delší době prověřil pozornost brankáře soupeře, jeho pokus byl dokonce sražen do protipohybu, ale Sergio Herrera dokázal včas zareagovat.
     
    88
    Samuel Chukwueze vložil do přihrávky příliš velké množství síly, Gerard Moreno tak balón srazil mimo hrací plochu a opět bude rozehrávat Sergio Herrera.
     
    87
    David García opět zkoušel napravit svou vlastní branku, na zadní tyč ale nedostal ideální centr, kvůli čemuž míč nezkrotil.
     
    86
    Osasuna vepředu koupila dalších pár cenných sekund, nyní se ale musí rychle vracet, protože protivník samozřejmě na nic nečeká.
     
    85
    Gerard Moreno se snaží spasit svůj mančaft, nyní se tak dostal k hlavičce, které však byla velmi složitá, takže není divu, že míč skončil na horní síti.
     
    84
    Villarreal má na útočné polovině minimum prostoru ke kombinaci, nakonec se ale přece jen dostal až k pokutovému území.
     
    83
    Sergio Herrera se při útoku soupeře zase vůbec nenadřel, protože Villarrealu nakonec utekl míč mimo hrací plochu a gólman hostů tak bude moci rozehrávat.
     
    82
    Domácí jsou vepředu stále hodně opatrní, protože nechtějí soupeři nabídnout protiútok. Ten jim sice nenabízejí, ale nemohou se také dostat do střelecké pozice.
     
    80
    Vstupujeme do posledních deseti minut, což sice není úplně málo, ale domácí už na dva góly moc času rozhodně nemají.
     
    79
    Osasuna rozehrává dva rohy v krátkém časovém rozmezí, ale tentokrát ani jeden nepřinesl zakončení. Villarreal však pořád přichází o čas.
     
    78
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Paco Alcácer, přichází Fernando Niño.
     
    78
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Raúl Albiol, přichází Manu Trigueros.
     
    77
    Hosté už nic nechtějí nechat náhodě, míč tak úspěšně drží daleko od své brány a získávají tak nějaký čas.
     
    76
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Rubén García, přichází Oier.
     
    76
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Kike Barja, přichází Roberto Torres.
     
    76
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Ante Budimir, přichází Jonathan Calleri.
     
    74
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Hosté chtějí vyhrát za každou cenu, protože si velmi rychle berou vedení zpět! Povedlo se to díky rohovému kopu, Rubén García totiž na zadní tyči našel hlavu ANTEHO BUDIMIRA, který pálil tak tvrdě, že Sergio Asenjo dokázal zasáhnout až za brankovou čárou. Asistence: Rubén García.
     
    74
    Sergio Asenjo se nenechal nachytat, protože pokryl dost nečekaný pokus Lucase Torróa, který nevypadal vůbec špatně.
     
    73
    Branka platí, Villarreal tedy srovnává stav a určitě ještě bude usilovat o druhou branku.
     
    72
    Osasuna ještě reklamuje ofsajd, celá situace se tedy kontroluje na videu a ještě chvíli se hrát nebude.
     
    70
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí poměrně rychle srovnávají a ještě mohou usilovat o obrat! Gerard Moreno si výborně našel za obranou nakopnutý míč a ještě vymýšlel přihrávku před branku, přičemž se trefil přímo do kopačky DAVIDA GARCÍI, který si nešťastně srazil míč do vlastní sítě.
     
    69
    Osasuna sbírá cenné vteřiny na útočné polovině, tam několik chvil podržel míč u rohového praporku.
     
    68
    Alfonso Pedraza svým centrem našel pouze rukavice Sergia Herrery, který s následnou rozehrávkou samozřejmě vůbec nespěchá.
     
    66
    Hosté mohli o vedení hned přijít kvůli špatné kombinaci na vlastní polovině, Samuel Chukwueze však pokazil klíčovou přihrávku.
     
    64
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Osasuna se prosazuje poprvé po čtyřech zápasech a proti favorizovanému Villarrealu se dostává do vedení! Manu Sánchez vytáhl z levé strany opravdu famózní centr přímo na nohu JONA MONCAYOLY, který vytáhl dokonalou volej a míč tak poslal přímo k pravé tyči. Asistence: Manu Sánchez.
     
    63
    Gerard Moreno mohl prodloužit svou gólovou šňůru, protože po dobré přihrávce pálil ze středu vápna, ale míč netrefil úplně čistě, kvůli čemuž dokázal Sergio Herrera zareagovat!
     
    61
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Juan Cruz, přichází Manu Sánchez.
     
    60
    Hned dva hráči Osasuny zůstávají ležet na trávníku, hlavní rozhodčí tak po chvíli musel přerušit hru. Na řadu nejspíš přijde také ošetření.
     
    59
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Javier Martínez, přichází Lucas Torró.
     
    58
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází Samuel Chukwueze.
     
    57
    Yeremi Pino nezaznamenal ideální první dotek s balónem, kvůli čemuž končí domácí nápor a Osasuna se tak osvobodila odkopem.
     
    56
    Klub z Valencie vymyslel centr jak z pravé, tak také z levé strany, ale ani jeden neprošel přes pozornou defenzivu.
     
    55
    Domácí bez problémů ustáli krátkodobý nápor soupeře, následně se okamžitě vrhají dopředu, kde stále sázejí na jistotu a vůbec neriskují.
     
    53
    Gerard Moreno si zase mohl připsat asistenci, protože po jeho pasu se ve slušné pozici ocitl Paco Alcácer, který ale míč napálil přímo do brankáře!
     
    52
    Rubén García zachytil přetažený centr, míč tak okamžitě vracel před branku, ale tam byli pouze domácí obránci.
     
    51
    Sergio Asenjo si rád zakombinuje se svými spoluhráči, raději by ale byl za vedoucí stav, takže spoluhráče okamžitě povzbuzuje do útoku.
     
    50
    Moisés Gómez byl jen tak tak u přihrávky Alfonsa Pedrazy, nic nebezpečného ale nevymyslel, soupeři pouze daroval odkop.
     
    49
    Gerard Moreno si hned chtěl připsat asistenci, protože míč posílal přímo do běhu Moisése Gómeze, ale pas nakonec zastavil jeden z obránců.
     
    47
    Villarreal samozřejmě se svým top kanonýrem okamžitě začíná tlačit, první kombinace na útočné polovině mu ale příliš nevyšla.
     
    46
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Jaume Costa, přichází Alfonso Pedraza.
     
    46
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Rubén Peña, přichází Gerard Moreno.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, kde se toho moc nestalo. Favorizovaný Villarreal měl určitě mírně navrch, avšak nic extra nebezpečného si nevytvořil, kvůli čemuž na trávník nejspíš přijde Gerard Moreno, který měl dnes odpočívat. Uvidíme, jestli pozvedne ofenzivu a jestli dotáhne svůj tým k sedmému vítězství za sebou.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:03.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Sergio Herrera se svíjí v bolestech a jen velmi stěží se zvedá. Zatím ale ve hře pokračuje, uvidíme, jestli to bude platit i po přestávce.
     
    45+2
    Mario Gaspar střílel z podobné pozice jako před chvílí Yeremi Pino. Také nastřelil protihráče, ale dostal se ještě k dorážce, která se ale mezi tyče nevešla.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    45
    Paco Alcácer šikovnými nožičkami uvolnil Yeremiho Pinu, který okamžitě pálil volejem, ale trefil jen skluzujícího obránce!
     
    44
    Mario Gaspar totálně pokazil přihrávku do šestnáctky, kvůli čemuž musí rychle uhánět zpátky, aby pomohl při obraně protiútoku soupeře.
     
    42
    Osasuna je v závěru první půle pod velkým tlakem, míče prakticky už jenom odkopává co nejdál od brány.
     
    41
    Jaume Costa se rozběhl po levé straně a z poměrně velké vzdálenosti odcentroval, ale tím nakonec získal jen autové vhazování.
     
    40
    Villarreal má teprve teď první rohový kop, ale nic z něj nebylo, protože centr na bližší tyč okamžitě srazil pryč Rubén García.
     
    39
    Dani Parejo velmi šikovně oblafl Nacha Vidala, který si tak raději pomohl nedovoleným zákrokem. Ten byl v přijatelných mezích, takže jsme stále neviděli žlutou kartu.
     
    37
    Sergio Herrera vyběhl dost daleko z brány a dokonce musel jít do souboje s Rubénem Peñou, při kterém raději zakopl míč do zámezí.
     
    36
    První poločas se už začíná dohrávat, protože ani jeden tým nechce inkasovat do šatny. Směrem dopředu je to tak z obou stran velmi chabé.
     
    35
    Rubén García nezkrotil prudký pas od spoluhráče, míč tak srazil jen mimo hrací plochu, což tentokrát znamená aut pro Villarreal.
     
    34
    Osasuna má výhodu druhého rohového kopu v zápase. Ten rozehrála nakrátko, přičemž po chvíli získala jen autové vhazování.
     
    33
    Hosté se po delší době přece jen dostali na útočnou polovinu, ale odtud se rychle stahují zpátky, protože nechtějí riskovat ztrátu balónu.
     
    32
    Villarreal prakticky vůbec nepůjčuje Osasuně balón, díky čemuž mohl Rubén Peña opět centrovat před branku, ale zase z toho nic nebylo.
     
    30
    Po prvních třiceti minutách pořád platí bezbrankový stav, přičemž stále nebyla na vidění ani jedna nebezpečnější příležitost. Dnes tak může rozhodnout jediná povedená akce.
     
    29
    Javier Martínez si k zakončení pomohl jen útočným faulem, čehož si hlavní rozhodčí samozřejmě všiml, takže mu už nedovolil zakončení.
     
    28
    Dani Parejo z nemalého úhlu kroutil míč na zadní tyč, kde se sice jeho spoluhráč našel prostor k hlavičce, ale balón poslal pouze před branku, kde už to hosté úspěšně pokryli.
     
    27
    Domácí se přece jen usazují na útočné polovině, nakonec přišel nákop do šestnáctky z kopačky Daniho Pareja, ale ten nebyl moc přesný.
     
    26
    Villarreal to má při rozehrávce velmi složité, protože je ostře napadán, ale zatím drží míč pod kontrolou, i když dopředu nemůže najít cestu.
     
    25
    Po delší pauze kvůli přezkoumávání možné penalty se do toho ani jeden tým nemůže zpátky dostat, moc se toho nyní neděje.
     
    23
    Osasuna po delší době krouží u vápna tam soupeře, po špatně rozehraném autu ale jde míč k domácím fotbalistům.
     
    22
    Dani Parejo z takové pozice samozřejmě rovnou pálil, přičemž jeho pokus rozhodně nevypadal špatně, ale Sergio Herrera ho velmi jistě vyrazil!
     
    21
    Penalta to nakonec nebude, Villarreal se bude muset spokojit s přímým kopem z hrany šestnáctky.
     
    20
    Inkriminovaná situace se pořád prošetřuje, takže se už skoro tři minuty nehraje.
     
    17
    Moisés Gómez nejprve selhal v přímém souboji s brankářem soupeře, domácí ale budou mít další šanci ke skórování, protože Nacho Vidal docela zbytečně fauloval v pokutovém území! Pokutový kop ještě musí potvrdit videorozhodčí.
     
    16
    Juan Cruz bez problémů pokryl vysoký míč, následně ho ale moc dlouho neudržel, takže museli pomoci jeho spoluhráči.
     
    15
    Sergio Herrera řeší rozehrávku nejjednodušším možným způsobem, míč prostě nakopl dopředu, ale tímto způsobem našel jen jednoho z protihráčů.
     
    13
    Po následném centru přišla docela nadějná hlavička od Ramira Funese Moriho, který ale ve složité pozici mířil jen těsně mimo.
     
    12
    Nacho Vidal se velmi tvrdě vrhl do souboje s Yeremim Pinem, což hlavní rozhodčí nenechal bez povšimnutí a píská nedovolený zákrok.
     
    11
    Yeremi Pino si nabíhal do volného prostoru, nákop byl ale příliš dlouhý, takže nakonec doplachtil až mimo hrací plochu.
     
    10
    V prvních deseti minutách se toho moc neudálo, dnes tak možná bude rozhodovat jen jeden jediný gól.
     
    9
    Rubén Peña poprvé poslal míč před branku soupeře, ale tam byl připravený Sergio Herrera, který bez problémů zasáhl.
     
    8
    Domácí si nyní dávají na ztrátu míče opravdu velký pozor, díky čemuž už poměrně dlouho kombinují, ale k bráně se skoro vůbec nepřiblížili.
     
    7
    Osasuna zatím hraje o něco málo aktivněji, Villarreal totiž není zvyklý na hru bez svého nejlepšího střelce. Směrem dopředu je to tak dost pomalé.
     
    5
    Ante Budimir byl sice při pokusu o průnik mírně podržen, hlavní rozhodčí však zůstává klidný, takže s míčem může hrát klub z Valencie.
     
    4
    Nacho Vidal z pravé strany nevymyslel vůbec špatný centr, Villarreal má ale vlastní pásmo velmi dobře pokryté, takže odtud okamžitě poslal míč pryč.
     
    3
    Osasuna se při pokusu o útok dostala dále než jeho soupeř, ale od zakončení byla nakonec pořádně daleko, protože se proti ní píská ofsajd.
     
    2
    Javier Martínez zodpovědně zablokoval nebezpečný průnikový pas, ale přitom míč odkopl jen zpátky k domácím fotbalistům.
     
    1
    Úvodní výkop patří domácím fotbalistům, kteří ihned míří dopředu přes pravou stranu, kde zatím získali jen aut.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, Ra. Funes Mori – Peña, Parejo, Foyth, Moisés Gómez, J. Costa – Alcácer, Pino.
    Náhradníci: Rulli – A. Moreno, Chukwueze, Baena, Pedraza, Niño, G. Moreno, Trigueros, Coquelin, Bacca, Capoue, P. Torres.

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García (C), Cruz – Barja, Moncayola, Brašanac, J. Martínez – Budimir, R. García.
    Náhradníci: J. Pérez, Álvarez – M. Sánchez, Oier, U. García, Adrián López, Ramalho, Gallego, Calleri, Torró, R. Torres, Ávila.

    Rozhodčí: Munuera – Barbero, Baena.
     
    CA Osasuna
    Osasuna má zcela jiné cíle než její dnešní soupeř, protože bojuje o udržení, přičemž tento boj zatím docela zvládá. Aktuálně jí totiž patří čtrnáctá příčka a na sestupovou zónu má pětibodový náskok, který rozhodně není žádnou jistotou, ale určitě je to lepší než nic. Dnešní hosté tak musí stále makat, což se jim v poslední době daří i nedaří. Ve třech předešlých ligových zápasech sice ani jednou neinkasovali, ale také nevstřelili jediný gól, kvůli čemuž mají na kontě tři bezbrankové remízy za sebou. Ty si připsali proti Valladolidu, Huesce a Getafe, což jsou týmy, proti kterým mohla získat i plný bodový zisk. I jeden bod však není žádný propadák, dnes to však budou mít proti Villarrealu mnohem složitější.

    Poslední tři utkání
    Osasuna vs. Getafe – 0:0
    Huesca vs. Osasuna – 0:0
    Osasuna vs. Valladolid – 0:0
     
    Villarreal CF
    Villarreal hraje ve skvělé formě, což mu přináší dobré výsledky hlavně v Evropské lize, kde už hraje čtvrtfinále proti Záhřebu, které začal cennou venkovní výhrou 1:0. V domácí soutěži už na tom dnešní domácí nejsou úplně nejlépe, jelikož jim patří až sedmá příčka, takže postup do Evropy jim aktuálně těsně uniká, protože je od něj dělí jen horší skóre v porovnání s Betisem. Villarreal ale určitě může pomýšlet na postup, jelikož aktuálně drží šňůru šesti výher za sebou, tři si navíc připsal v LaLize. Plný bodový zisk si zaznamenal proti Eibaru, Cádizu a Granadě. Dnes tak určitě může porazit i Osasunu.

    Poslední tři utkání
    Záhřeb vs. Villarreal – 0:1
    Granada vs. Villarreal – 0:3
    Villarreal vs. Cádiz – 2:1
     
    Dobré odpoledne u španělské kopané! Tento víkend je na programu již 30. kola, v rámci něho na sebe narazí Villarreal a Osasuna. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Lukáš Mihal

    Branky: 70. D. García (vla.) – 64. Moncayola (M. Sánchez), 74. Budimir (R. García)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:12.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol (78. Trigueros), Ra. Funes Mori – Peña (46. G. Moreno), Parejo, Foyth, Moisés Gómez, J. Costa (46. Pedraza) – Alcácer (78. Niño), Pino (58. Chukwueze).
    Náhradníci: Rulli – A. Moreno, Chukwueze, Baena, Pedraza, Niño, G. Moreno, Trigueros, Coquelin, Bacca, Capoue, P. Torres.

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García (C), Cruz (61. M. Sánchez) – Barja (76. R. Torres), Moncayola, Brašanac, J. Martínez (59. Torró) – Budimir (76. Calleri), R. García (76. Oier).
    Náhradníci: J. Pérez, Álvarez – M. Sánchez, Oier, U. García, Adrián López, Ramalho, Gallego, Calleri, Torró, R. Torres, Ávila.

    Rozhodčí: Munuera – Barbero, Baena
    bahis siteleri