Washington – Philadelphia 6:1 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 0:3 (kon.) | Boston – Buffalo 3:2 (2:0 po s.n.)
Toronto – Calgary 2:3 (po pr.) | Nashville – Tampa 7:2 (kon.) | Dallas – Florida 2:3 (po pr.)
Minnesota – Arizona 5:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Arizona Coyotes
Středa 14.04.2021, 20:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:36 Phil KESSEL - 5:2
     
    48:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté snižují hrozivou ztrátu a po hezké akci se těsně před Talbotem prosadil PHIL KESSEL, kterému pohotově nahrál Dryden Hunt – 5:2. Asistence: Dryden Hunt a Johan Larsson.
    45:50 Jared SPURGEON - 5:1
     
    45:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A další střela domácích končí gólem. Hostům se tak vzdalují šance na úspěch v dnešním duelu. Pariseho nahození před soupeřovu klec šikovně tečoval před Raantou JARED SPURGEON a Divočáci tak už mají hodně slušný náskok – 5:1. Asistence: Zach Parise a Nick Bonino.
    44:30 Mats ZUCCARELLO - 4:1
     
    44:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Třetí využitá přesilovka domácích a Divočáci jdou do tříbrankového náskoku. Marcus Johansson zpětnou přihrávkou nechal puk pro MATSE ZUCCARELLA, jenž pak vystřelil na levé straně a skončil u protější tyče – 4:1. Asistence: Marcus Johansson.
    39:14 Nick BONINO - 3:1
     
    39:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Další přesilovka domácích je využita a ti jdou do dvoubrankového náskoku. Kirill Kaprizov objel soupeřovu branku a poté poslal před ní pas na NICKA BONINA, jenž pak zblízka prostřelil hostujícího brankáře – 3:1. Asistence: Kirill Kaprizov a Kevin Fiala.
    27:28 Zach PARISE - 2:1
     
    27:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci si berou své vedení zase zpátky. Po pěkně sehrané kombinaci střílel z pravé strany Bonino, ovšem kotouč se pak odrazil na levou stranu, kde byl s dorážkou do prázdné hostující klece připrave ZACH PARISE – 2:1. Asistence: Nick Bonino a Nico Sturm.
    22:16 Jakob CHYCHRUN - 1:1
     
    22:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru a máme vyrovnáno. Schmaltz poslal puk na levou stranu, kde táhlou střelou vyslal nepříjemný pokus JAKOB CHYCHRUN a ten zaletěl pod břevno domácí branky – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Nick Schmaltz a Alex Goligoski.
    16:31 Mats ZUCCARELLO - 1:0
     
    16:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a ujímají se vedení. Johansson dostal na levou stranu puk pro MATSE ZUCCARELLA a ten se z mírného úhlu střelou k bližší tyči nemýlil – 1:0. Asistence: Marcus Johansson a Matt Dumba.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Zuccarello (Ma. Johansson, Dumba), 28. Parise (Bonino, Sturm), 40. Bonino (Kaprizov, Fiala), 45. Zuccarello (Ma. Johansson), 46. Spurgeon (Parise, Bonino) – 23. Chychrun (Schmaltz, Goligoski), 49. Kessel (Hunt, Jo. Larsson)


    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Cole, Soucy – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Ma. Johansson, Hartman, Fiala – Bonino, Sturm, Parise (A).
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Goligoski (A), Chychrun, Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Demers, Hjalmarsson – Garland, Schmaltz, Bunting – T. Pitlick, Dvorak, Crouse – Kessel, Jo. Larsson, Hunt – Fischer, Brassard (A), Keller.

    Rozhodčí: StPierre, StLaurent – Berg, Marquis
    bahis siteleri