Tampa – Carolina 3:2 (po pr.) | Florida – Columbus 4:2 (kon.) | Dallas – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Arizona – Minnesota 2:5 (kon.) | Edmonton – Montreal 4:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 2:4 (kon.) | Vegas – San Jose 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Úterý 20.04.2021, 01:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Frank VATRANO - 4:2
     
    58:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Dva body dnes zůstanou na jihu Floridy, střelou do prázdné branky ze středního pásma vítězství Panthers pojistil FRANK VATRANO – 4:2! Asistence: Alexander Wennberg, Patrice Hörnqvist.
    48:01 Zac DALPE - 3:2
     
    48:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Soustavný mírný nápor nakonec přeci jen přinesl ovoce, v BB&T Center je to znovu jen o jeden gól! K vyrovnání Columbus přiblížil ZAC DALPE, který pryž za Bobrovského doslova protlačil z hranice brankoviště – 3:2! Asistence: Eric Robinson, Andrew Peeke.
    34:03 Radko GUDAS - 3:1
     
    34:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Coach Challenge byl neúspěšný, branka platí! Na střeleckou listinu se podruhé v ročníku zapisuje rázný český bek RADKO GUDAS, který vyhlížel přihrávku Duclaira z prostoru pro vhazování a hned po jejím převzetí chladnokrevně zakončil přesně za Merzlikinše – 3:1! Asistence: Anthony Duclair, Gustav Forsling.
    33:22 Oliver BJORKSTRAND - 2:1
     
    33:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Kýžený kontaktní gól je na světě, tohle si Sergej Bobrovskij za rámeček rozhodně nedá! Do útočného pásma skrz floridskou obranu prokličkoval OLIVER BJORKSTRAND, jenž následně vypálil z prostoru mezi modrou a mezikružím a umístil puk přesně nad rameno stojícího gólmana – 2:1! Asistence: Cam Atkinson, Seth Jones.
    20:59 Sam BENNETT - 2:0
     
    20:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přetavují výborný vstup do druhé třetiny v další branku a odskakují do dvougólového trháku! Jonathan Huberdeau nabídl puk SAMU BENNETTOVI, který ho následně bez váhání umístil přesně k pravé tyči columbusské branky – 2:0! Asistence: Jonathan Huberdeau, Anthony Duclair.
    11:40 Frank VATRANO - 1:0
     
    11:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Po defenzivním zaváhání Columbusu tu máme první přesný zásah dnešního souboje! Obrana Blue Jackets úplně zapomněla na FRANKA VATRANA, který byl sám před brankovištěm a po zachycení ujíždějícího kotouče překonal Merzlikinše prudkou střelou z voleje – 1:0! Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Vatrano, 21. S. Bennett (Huberdeau, Duclair), 35. Gudas (Duclair, Forsling), 59. Vatrano (Wennberg, Hörnqvist) – 34. Bjorkstrand (Atkinson, S. Jones), 49. Dalpe (Robinson, Peeke)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Nutivaara, Montour, Forsling, Strälman, Yandle (A), Gudas – Marchment, Barkov (C), N. Gusev – Huberdeau (A), S. Bennett, Duclair – Vatrano, Wennberg, Hörnqvist – Lammikko, Wallmark, Tippett.
    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Lehtonen, S. Jones (A), Del Zotto, Gavrikov, Bayreuther, Peeke – Robinson, Roslovic, Atkinson (A) – Bjorkstrand, Texier, Laine – Stenlund, Sherwood, Dalpe – Matteau, Dunne, MacInnis.

    Rozhodčí: South, Sutherland – Daisy, Murray.

    Diváci: 4 041
    bahis siteleri