Liverpool – Newcastle 1:1 (kon.) | West Ham – Chelsea 0:1 (kon.) | Sheffield Utd. – Brighton 1:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:1 (1:0)
Newcastle United
Sobota 24.04.2021, 13:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:29:20)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 8:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 9:7.
     
    Je dobojováno! Newcastle fantastickým finišem vybojoval pro Newcastle remízu 1:1. Obrovský favorit se do vedení dostal už ve 4. minutě, kdy se trefil Mohamed Salah. Newcastle mohl vyrovnat ve 21. minutě, ale Longstaff nechal vyniknout Alissona. Další šance měl také Salah, ale v úniku jej vychytal Dúbravka. V samotném závěru první půle pak hrozil Mané, jenže z malého vápna netrefil branku. Ve druhém poločase měl Liverpool další šance, jenže Firmino ani Salah Dúbravku nepřekonali. Ve druhé minutě nastavení se sice prosadil Wilson, ale branka nemohla platit pro ruku hostujícího útočníka. Newcastle přesto nesložil zbraně a Joe Willock v závěru nastavení vyrovnal.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Joe WILLOCK - 1:1
     
    90+5
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Neskutečná koncovka dnešního souboje! Newcastle se vyrovnání nakonec skutečně dostal! Nákop do pokutového území srazil jeden z hráčů Newcastlu k JOE WILLOCKOVI, jehož ránu si Fabinho srazil mimo dosah brankáře Alissona!
     
    90+4
    Hosté se přesto nadále tlačí do útoku. Centr z pravé strany si pohlídal Roberto Firmino a vnějším nártem odkopl míč do zámezí.
    90+2. Neuznaná branka Newcastlu
     
    90+2
    Hosté se sice radovali ze vstřelené branky, jenže VAR zasáhl ve prospěch Liverpoolu. Callum Wilson se hnal sám na Alissona, který jeho pokus zneškodnil tak, že se míč odrazil do ruky hostujícího útočníka a míč skončil v brance. Liverpool teď opravdu přestál pohromu.
     
    90+2
    Willock si naskočil na zajímavý centr z levé strany, jenže hlavou poslal míč nad břevno hostující svatyně. Newcastle se v závěru rozhodně nevzdává.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Jacob Murphy se skvěle uvolnil na pravém křídle a odcentroval na malé vápno. Před Willockem odehrál míč Fabinho na rohový kop v hodině dvanácté.
     
    89
    Fabinho dohrál Saint-Maximina na polovině hřiště a vidí žlutou kartu.
     
    88
    Roberto Firmino chtěl při rychlém protiútoku rozběhnout Salaha, jenže Ritchie si dal na vysokou přihrávku pozor a nepustil egyptského hráče do úniku.
     
    87
    Allan Saint-Maximin se snažil oklamat Robertsona u rohového praporku, ale skotský obránce na náznaky soupeře nereagoval a ještě získal vhazování pro Liverpool.
     
    86
    Fabinho poslal přihrávku na pravou stranu, kam spěchal Mohamed Salah, jenže střelec dosud jediné branky neobešel ani prvního soupeře.
     
    85
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Miguel Almirón, přichází Dwight Gayle.
     
    84
    Fabinho přečetl nákop za obranu Liverpoolu, hlavou přizvedl míč mimo dosah hráčů Newcastlu a bez problémů získal balón pro sebe. Miguel Almirón navíc zůstává ležet na trávníku a má křeče.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 4. M. Salah – 90+5. Willock (Gayle)

    Karty:   9. Kabak (LIV), 89. Fabinho (LIV) – 16. F. Fernández (NEW)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 8:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 9:7.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Fabinho, Kabak, Robertson – Wijnaldum (C), Th. Alcântara (77. Jones) – M. Salah, Firmino, Mané – Diogo Jota (58. Milner).
    Náhradníci: Adrián – Jones, Keïta, Milner, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Tsimikas, N. Williams, R. Williams.

    Newcastle United: Dúbravka – Jacob Murphy, F. Fernández, Clark (65. Willock), P. Dummett, Ritchie – S. Longstaff, Shelvey (C), Almirón (85. Gayle) – Saint-Maximin, Joelinton (60. C. Wilson).
    Náhradníci: Gillespie – Carroll, Gayle, Hendrick, Krafth, Lewis, Manquillo, Willock, C. Wilson.

    Rozhodčí: Marriner – West, Eaton
    bahis siteleri