Buffalo – Boston 6:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.)
Calgary – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:2 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Nashville Predators
Sobota 24.04.2021, 02:07 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Chicagem a Nashvillem.
     
    Nashville Predators

    Hostující Nashville zatím zažívá takovou průměrnou sezónu. Ve čtyřiceti osmi odehraných zápasech získali Predátoři padesát dva bodů a drží čtvrtou pozici Centrální divize. Na pátý Dallas mají k dobu dva body, ale Nashville odehrál o dva zápasy více. Na hřištích soupeřů navíc Nashville prohrál už třikrát v řadě. Nejproduktivnějším hráčem Nashvillu je Filip Forsberg s devětadvaceti kanadskými body.
     
    Chicago Blackhawks

    Domácí Chicago je na tom o něco hůře. Ve čtyřiceti sedmi zápasech získalo čtyřicet devět bodů a zatím drží šestou pozici Centrální divize. Na svého dnešního soupeře ztrácí jen tři body a stále může bojovat o postup do play-off. Na svém ledě ale Chicago body rozdává docela pravidelně. Nejproduktivnějším hráčem Predators je Patrick Kane, který nasbíral padesát osm bodů.
     
    Vzájemné zápasy

    22. 4. 2021 Chicago – Nashville 5:4 v prodloužení
    29. 3. 2021 Chicago – Nashville 2:3
    28. 3. 2021 Chicago – Nashville 1:3
     
    Předpokládané sestavy:

    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – C. Murphy, Beaudin, Kalynuk, Keith, Boqvist, Stillman – Hagel, Dach, DeBrincat – P. Kane, Suter, Hinostroza – Carpenter, Kämpf, Connolly – Kurashev, D. Kubalík.

    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Benning, Josi, Ellis, Ekholm, Gudbranson, Harpur – Arvidsson, Johansen, Tolvanen – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Duchene, Haula, Cousins – Jeannot, Sissons, Trenin..
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Chicago bude hrát v červeném, zatímco Nashville obléke bílou sadu.
     
    Ještě před úvoním vhazováním zazní americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Chicago uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje, jenže domácí se daleko nedostali, jelikož kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    01:19
    Kane zavezl puk do útočného pásma, kde si jej navedl na střed, ale zápěstím trefil jen prvního obránce v bílém dresu Nashvillu.
     
    01:45
    Dominik Kubalík projel do rohu útočného pásma a snažil se přihrát mezi kruhy. Na jeho pobídku však nikdo z domácího mužstva nedosáhl.
     
    02:12
    Connor Murphy bekhendem vyhodil puk ven z obranného pásma a domácí hokejisté vyrazili na střídačku. I hostující kotouč posílá na led čerstvé síly.
     
    03:36
    Juuse Saros musel znovu zasahovat. Hostující brankář si dal dobrý pozor na střelu od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    03:39
    Patrick Kane si našel střeleckou pozici, jenže prudkým švihem trefil jen obětavého obránce, který se položil do jeho zakončení.
     
    04:12
    Alex DeBrincat si dal v rohu obranného pásma pozor na napadajícího Sissonse a dokázal puk vyhodit mimo obranné pásmo. Zatím je to bojovný duel.
     
    04:41
    Alex DeBrincat poslal přihrávku na levé křídlo a Philipp Kurashev se prosmýkl do útočného pásma. Domácí chtěli nadále kombinovat, jenže puk dlouho neudrželi.
     
    05:22
    Connor Murphy nahodil puk do útočného pásma, jenže za jeho pobídkou se nedostal nikdo ze spoluhráčů. Nashville může uklidnit hru.
     
    05:53
    Colton Sissons dostal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel příklepem, ale domácí brankář Subban jeho ránu bez problémů vykopl levým betonem.
     
    06:17
    Na opačné straně si sjel do palebné pozice Patrick Kane, který nakonec vypálil zápěstím, ale Saros si proti ráně domácí hvězdy stačil povyjet a schoval puk mezi betony.
     
    06:33
    Uvidíme první přesilovku. Colton Sissons dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    07:00
    Pius Suter střílel zápěstím od modré čáry, jenže obětavý háč Nashvillu se mu postavil do rány a bez problémů puk srazil za modrou čáru do středního pásma.
     
    07:38
    Dominik Kubalík neposlal v útočném pásmu přesnou přihrávku a hosté se znovu bez problémů ubránili vyhozením přes celé kluziště.
     
    08:12
    Philipp Kurashev se pro změnu dostal do útočného pásma individuálním průnikem, jenže bekhendovou přihrávkou zahnal Piuse Sutera.
     
    08:33
    Hosté v plném počtu.
     
    09:10
    Alex DeBrincat si sjel za branku, kde si vzal volný kotouč, jenže nedokáza přihrát na nikoho v červeném dresu. Akce Chicaga zatím brzdí taková zbrzklost.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:41
    Ryan Ellis si našel prozici na střelu na modré čáře, jenže si puk příliš dlouho chystal na čepeli a zasáhl jen prvního obránce v červeném dresu.
     
    10:12
    Kurashev skvěle přenesl puk na levou stranu útočného pásma, kde byl Kane, ale hostující brankář jeho pokus vyrazil ramenem do rohu.
     
    10:21
    Vinnie Hinostroza zahodil zatím největší šanci dnešního souboje! Domácí hokejista se zjevil před brankářem, ale kličku do protipohybu mu brankář Predators přečetl!
     
    11:06
    Wyatt Kalynuk získal kotouč v obranném pásmu a jednoduchým obloučkem jej vyhodil do pásma útočného. Stále čekáme na úvodní branku.
     
    11:42
    Hosté chtěli podniknout rychlý výpad směrem vpřed, jenže přihrávka na levou stranu byla nepřesná a kotouč prosvištěl k obráncům Chicaga.
     
    12:12
    Ekholm se za vlastní brankou zmocnil volného kotouče a odrazem o hrazení jej poslal směrem vpřed. Dobře postavený Zadorov vybojoval kotouč pro Chicago.
     
    12:41
    Ryan Ellis zavezl puk na červenou čáru, kde vybídl Romana Josiho. Švýcarský obránce se vydal na výlet do útočného pásma, ale o kotouč přišel.
     
    13:03
    Vinnie Hinostroza se z levého křídla opět hnal před branku Nashvillu, jenže nyní příliš dlouho otálel se zakončením a vracející se obránce mu puk vypíchl.
     
    13:41
    Tanner Jeannot se tlačil do útočného pásma, niméně pozorný Conner Murphy mu nedaroval ani kousek prostoru a přitlačil soupeře k mantinelu.
     
    14:12
    Alex DeBrincat zariskoval rozehrávkou z obranného pásma středem ledové plochy. Nikdo z hráčů Predators puk nezachytil a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    14:38
    Zadorov získal volný puk v obranném pásmu a zavezl jej za branku. Ruský obránce v barvách Chicaga počkal na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    15:10
    Ekholm nahodil puk do útočného pásma, jenže k odraženému kotouči to měli nejblíže hokejisté domácího celku, kteří hru znovu uklidnili.
     
    15:34
    Philipp Kurashev si nabruslil na útočnou modrou čáru, jenže před něj vystoupil zkušený Roman Josi a Švýcar puk srazil někam k hrazení.
     
    16:05
    Subban vytáhl parádní zákrok! Viktor Arvidsson při přečíslení našel přihrávkou před branku Ekholma, ale domácí brankář se rychle přesunul!
     
    16:36
    Alex DeBrincat si počkal na zadovku v útočném pásmu a pohotově vypálil zápěstím. Jeho projektil však přes blok hostů k brance neprošel.
     
    17:12
    Alex DeBrincat se v útočném pásmu zbavil obránce a vypálil zápěstím. Jeho projektil prosvištěl kolem levé tyčky a zaduněl o zadní mantinel.
     
    17:38
    Dominik Kubalík se jako blesk z čistého nebe zjevil sám před hostujícím brankářem. Český útočník nic nevymýšlel, ale střelou po ledě trefil beton!
     
    18:15
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení a domácí Chicago se v závěru první třetiny stále tlačí do útoku. Nashville se v posledních chvílích jen brání.
     
    18:27
    Až nyní se Chicagu vůbec nepovedla rozehrávka a kotouč propadl na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí před domácího Subbana.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:26
    Connor Murphy si pohlídal rodící se akci Nashvillu a v obranném pásmu získal volný kotouč. Domácí Chicago má čas na poslední útok úvodní periody.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně opatrný duel. O něco aktivnější bylo domácí Chicago, ale akce Blackhawks často brzdily nepřesné přihrávky. Největší šanci Chicaga měl Hinostroza, ale Seros jeho pokus vyrazil. Na opačné straně hrozil Ekholm, ale také Subban vytáhl skvělý zákrok. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 2:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Doufejme, že v prostřední periodě uvidíme o něco záživnější hokej než v periodě první.
     
    20:42
    Kurashev zavezl puk do útočného pásma, kde zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Odražený kotouč získali hosté.
     
    21:05
    Patrick Kane si našel střeleckou pozici na levé straně útočného pásma, jenže Seros jeho ránu viděl čistě a ukryl puk do připravené lapačky.
     
    21:12
    Ihned po vyhraném vhazování se do odraženého kotouče opřel Suter, ale po jeho dělovce zazvonila branková konstrukce! Nashville měl i kus štěstí.
     
    22:10
    Mattias Ekholm se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, ale Connor Murphy si jeho pohyb s přehledem pohlídal a odehrál puk po hrazení do bezpečí.
     
    22:35
    Kirby Dach objel branku Nashvillu, dostal se do střelecké pozice, jenže z pravého kruhu poslal kotouč kolem vzdálenější tyčky mimo branku.
     
    23:04
    Subban si dal pozor na nahození ze středního pásma a sklepl kotouč do rohu ledové plochy. Domácí brankář přiklepl puk na hůl Dominika Kubalíka.
     
    23:37
    Právě Dominik Kubalík si v útočném pásmu sjel na přihrávku na pravý kruh, ale jeho pohotový pokus příklepem pozorný Seros vyrazil betonem!
     
    24:10
    Hosté se po delší době nastěhovali do útočného pásma, jenže kombinace Nashvillu byla tentokrát příliš kostrbatá a hosté vůbec nezakončili.
     
    24:38
    Pius Suter poslal přihrávku za vlastní branku, kde rozehrávku uklidnil Connor Murphy. Druhý jmenovaný počkal na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    25:10
    Luke Kunin si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže si znovu poradil se zpracováním a puk mu utekl k připravenému obránci soupeře.
     
    25:26
    Kurashev si z levého křídla nabruslil do prostoru mezi kruhy, kde neměl tolik času na zakončení a střelou v tísni minul branku Nashvillu.
     
    26:12
    Brett Connolly poslal přihrávku na pravou stranu, kam spěchal Adam Boqvist, nicméně obrana Nashvillu byla pozorná a odehrála puk do bezpečí.
     
    26:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se dostává do vedení! Hosté dostali kotouč za brankovou čáru díky důrzu na brankovišti. Subban sice předvedl dva dobré zákroky, ale RYAN JOHANSEN ustál souboj na brankovišti a bekhendem dostal puk za čáru! Asistence: Ryan Ellis, Eeli Tolvanen.
    26:33 Ryan JOHANSEN - 0:1
     
    27:10
    Duncan Keith poslal přihrávku na levou stranu, nicméně hostující Duchene se stále do obranného pásma a zhatil ofenzivní snahu Chicaga.
     
    27:38
    Alex DeBrincat našel přihrávkou na levou stranu Kurasheva, jehož pokus z ostrého úhlu schoval do lapačky připravený gólman Seros.
     
    28:03
    Chicago se ihned po obdržení úvodní branky dnešního souboje tlačí do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Hokejisté v bílém se však skvěle pohybují.
     
    28:21
    Alex DeBrincat se dostal do souboje ve středním pásmu a právě od jeho hokejky se kotouč odrazil na střídačku domácího mužstva.
     
    29:03
    Seros si dal pozor na zakončení z hole Patricka Kanea, jenže domácímu kanonýrovi pokus vůbec nesedl a hostující brankář měl snadnou práci.
     
    29:26
    Eeli Tolvanen projel s pukem na čepeli do útočného pásma, kde si dokonce našel prostor pro zakončení, ale jeho rána minula branku Chicaga!
     
    30:03
    Adam Boqvist dostal parádní přihrávku do střelecké pozice a bez váhání zakončil. Jeho projektil hostující brankář reflexivně vyrazil do rohu.
     
    30:34
    Duncan Keith získal vyhozený kotouč a bez problémů rozjel novou akci Blackhawks. Po jeho pobídce se za obranou zjevil Kane, ale místo střely nepochopitelně přihrával.
     
    31:06
    Ryan Johansen poslal před branku střílenou pobídku, kterou tečoval Trenin, ale pozorný Subban si připsal další snadný zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    31:28
    Erik Gudbranson se dostal k dorážce v útočném pásmu, jenže jeho přízemní pokus skončil na betonu skvěle postaveného brankáře Chicaga.
     
    31:57
    Nashville bude hrát přesilovku. Kirby Dach dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    32:12
    Eeli Tolvanen si na levé straně útočného pásma počkal na přihrávku na hokejku a druhým dotykem prověřil Subbanovu pozornost. Domácí brankář byl na místě.
     
    32:41
    Eeli Tolvanen ještě udržel puk v útočném pásmu pro Nashville. Hosté uzamkli Chicago před jeho brankou, ale zatím nepřichází moc zakončení.
     
    33:12
    Granlund přihrávkou z rohu útočného pásma oslovil Johansona před brankou, ale od jeho čepele se kotouč odrazil jen mimo tři tyče domácí klece.
     
    33:35
    Až nyní se domácí hokejisté dostali k volnému kotouči a Murphy jej bez váhání vyhodil přes celé kluziště za branku Nashvillu. Hostům už moc času v přesilovce nezbývá.
     
    33:57
    Domácí v plném počtu.
     
    34:10
    Seros vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Nashville je v posledních minutách lepší a pokračuje v aktivitě i po skončení přesilovky.
     
    34:38
    Kurashev si najel na přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže si jej posunul jen do prostoru, kde kralovali hokejisté Nashvillu.
     
    35:10
    Adam Boqvist protečoval puk ven z obranného pásma, jenže od napadajícího obránce se puk odrazil mimo ledovou plochu. Nashville skvěle kouskuje hru.
     
    35:37
    Connor Murphy čekal na přihrávku na modrou čáru, jenže jeden z hokejistů Nashvillu před ním kotouč špičkou čepele protečoval do středního pásma.
     
    36:06
    Domácí riskovali při rozehrávce v obranném pásmu. Napadající Granlund kotouč vybojoval pro hostující Nashville, ale slabou střelou minul branku.
     
    36:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po další akci už Nashville odskakuje na rozdíl dvou branek! Mikael Granlund ustál souboj za brankou a krásnou přihrávkou našel prostor, kam si sjel LUKE KUNIN? který prostřelil Subbana! Asistence: Mikael Granlund, Calle Järnkrok.
    36:24 Luke KUNIN - 0:2
     
    37:05
    Philipp Kurashev se dostal do útočného pásma, kde se zbavil svého strážce, jenže pokusem zápěstím vůbec netrefil branku Nashvillu.
     
    37:31
    Luke Kunin na opačné strana číhal na pobídku před branku, jenže vracející se Nicolas Beaudin před ním špičkou čepele srazil puk do bezpečí.
     
    38:10
    Nashville uklidnil rozehrávku v obranném pásmu, nicméně jeho pobídka na levou stranu skončila u hráče v červeném dresu Blackhawks.
     
    38:38
    Murphy nahodil puk do útočného pásma, kam vlétl Kirby Dach, jenže sám neměl proti obráncům Nashvillu sebemenší šanci na zakončení.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:19
    Mattias Ekholm střílel od modré čáry, nicméně jeho nahození prosvištělo kolem levé tyče domácí branky. Nashville se v závěru druhé třetiny drží vpředu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Prostřední perioda se o něco lépe podařila Nashvillu. Hosté se do vedení dostali ve 27. minutě, kdy se díky důrazu na brankovišti prosadil Ryan Johansen. O deset minut později se navíc prosadil Luke Kunin, který výrazně přiblížil svůj celek k vítězství. Po čtyřiceti minutách platí stav 0:2.
     
    Střely na branku: 24 – 20
     
    Další třetina začne přibližně v 3:51.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:10
    Dominik Kubalík uspěl na úvodním vhazování třetiny. Domácí celek bude muset výrazně zlepšit svůj výkon, aby mohl pomýšlet na důležité body.
     
    40:37
    Vinnie Hinostroza projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho zakončení zápěstím skončilo vedle vzdálenější tyčky branky Nashvillu.
     
    41:10
    Subban si dal pozor na nahození od modré čáry a vyrazil puk lapačkou mimo nebezpečný prostor. Chicago následně vyhodilo puk ven ze třetiny.
     
    41:25
    Subban se v úvou třetí třetiny rozhodně nenudí. Domácí brankář si dal pozor na Arvidssonovu ránu a bez problémů ukryl kotouč v lapačce.
     
    42:10
    Zadorov našel přihrávkou do středního pásma Dominika Kubalíka, jenže český střelec se neprodral za modrou čáru. Nashville brání skvěle.
     
    42:37
    Connor Murphy si dal pozor na napadajícího soupeře a z rohu obranného pásma odrazem o mantinel raději vyhodil kotouč do bezpečí.
     
    43:02
    Vinnie Hinostroza se sice dostal do útočného pásma, jenže vlétl za modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    43:27
    Kirby Dach si sjel na přihrávku na levou stranu, nicméně proti přesile hokejistů v bílém neměl moc šancí na úspěch. Nashville opět získal kotouč.
     
    44:10
    Keith se v obranném pásmu zmocnil kotouč a nahodil jej do pásma útočného. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v červeném dresu.
     
    44:29
    Až nyní se domácí celek usadil v útočném pásmu. Wyatt Kalynuk nahodil kotouč na branku od modré čáry, ale místo Serose zasáhl jeden z obránců.
     
    45:10
    Ryan Johansen se vrátil do obranného pásma, kde vybojoval puk pro Nashville a odrazem o hrazení jej vyhodil za modrou čáru. Chicago je ale aktivnější.
     
    45:26
    Calle Järnkrok projel do útočného pásma, jenže musel pálit z ostrého úhlu a jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky klece Chicaga.
     
    46:05
    Nick Cousins se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže nedokázal obejít skvěle postaveného Nikitu Zadorova. Chicago už opět spěchá vpřed.
     
    46:26
    Subban nejprve vyrazil kotouč jen před sebe, ale obětavý obráne skvělým pádem pod nohy soupeře zametl kotouč pod tělo svého gólmana.
     
    47:10
    Dominik Kubalík si sjel pro přihrávku do středního pásma, kde se zbavil obránce, jenže zadovkou na DeBrincata celou akci Blackhawks zpomalil.
     
    47:28
    Subban vyjel ven ze své branky a pomohl spoluhráčům zrychlit rozehrávku. Chicago v posledních minutách vrhá prakticky všechny síly do útoku, ale stále nemůže najít recept na obranu Nashvillu.
     
    48:10
    Ryan Johansen si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se s jistotou otočil a rozehrál na levé křídlo. Nashville po delší době zaútočil, ale do zakončení se hosté nedostali.
     
    48:34
    Ryan Ellis střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila na brusli dobře postaveného obránce v červeném dresu domácího Chicaga.
     
    49:05
    Alex DeBrincat se v útočném pásmu natahoval po odraženém puku, jenže jeho projektil zápěstím prosvištěl kolem levé tyčky branky Predators.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:30
    Calle Järnkrok nahodil puk do útočného pásma, jenže jeden z domácích obránců jeho pobídku srazil do ochranné sítě. Vhazuje se před Subbanem.
     
    50:10
    Viktor Arvidsson se zjevil sám mezi kruhy, skvěle si kotouč zpracoval na forhend, ale zápěstím domácího brankáře nepřekonal!
     
    50:41
    Kubalík chtěl využít chybu Johansova při zpracování a pohotově zakončil. Pokus českého útočníka si brankář Seros s přehledem pohlídal a puk vyrazil.
     
    51:06
    Subban musel znovu zasahovat. Brankář Chicaga si dal pozor na zakončení z pravé strany a udržel kotouč mezi betony. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    51:26
    Alex DeBrincat poslal prudkou přihrávku do prostoru před brankou Nashvillu, kam spěchal Kurashev, ale druhý jmenovaný puk nedokázal skplenout mezi tři tyče.
     
    52:02
    Alex DeBrincat se otočil ve středním pásmu a nahodil puk do pásma útočného. Za jeho pobídkou tentokrát nepokračoval nikdo z domácích.
     
    52:30
    Nashville si zahraje přesilovku. Brandon Hagel dostává dvě minuty za držení.
     
    53:10
    Johansen poslal zadovkou přihrávku na brankoviště, kam spěchal Calle Järnkrok, ale před ním puk srazil do bezpečí Connor Murphy.
     
    53:41
    Hokejisté Chicaga získali kotouč v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodili do pásma útočného. Predátoři musí rozjet novou akci od své klece.
     
    54:00
    Znovu se Chicago dokázalo ubránit dlouhým vyhozením přes celé kluziště a unavení hokejisté v červeném vyrazili na střídačku.
     
    54:30
    Domácí v plném počtu.
     
    55:02
    Nick Cousins ustál souboj v rohu útočného pásma, jenže zadovkou mezi kruhy našel jen bránícího Kurasheva. Chicago však není schopno založit útok.
     
    55:29
    Luke Kunin se před brankou Chicaga dostal k odraženému kotouči, ale pohotovou dorážkou zakončil jen do betonu připraveného brankáře!
     
    56:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville definitivně rozhoduje o svém dnešním vítězství! ERIK HAULA si našel puk v rohu útočného pásma a zakončením na přední tyč propálil domácího brankáře z neskutečného úhlu. Asistence: Ryan Ellis, Nick Cousins.
    56:05 Erik HAULA - 0:3
     
    56:20
    Subban je na střídačce a domácí zkouší zdramatizovat závěr utkání!
     
    56:41
    Vinnie Hinostroza už se radoval ze vstřelené branky, ale rozhodčí ukazují, že puk se za brankovou čáru nedostal! Podle všeho zasáhl Ryan Ellis.
     
    56:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Nakonec je to branka! VINNIE HINOSTROZA svou šikovnou tečí nakonec procedil kotouč za brankovou čáru. Ellis to podle rozhodčího u videa nestihl. Asistence: Wyatt Kalynuk, Nicolas Beaudin.
    56:41 Vinnie HINOSTROZA - 1:3
     
    57:10
    Kane nahodil puk do útočného pásma, jenže v jeho rohu zasáhl pozorný Ekholm. Chicago se snaží mocně zdramatizovat závěr třetí třetiny.
     
    57:36
    Kane poslal prudkou přihrávku na levý kruh, odkud střílel Boqvist, ale Seros jeho ránu viděl a připsal si důležitý zákrok pravým betonem.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:22
    Viktor Arvidsson už se hnal s kotoučem proti prázdné brance, ale Duncan Keith se k němu skvěle vrátil a čistým zákrokem zamezil kotouči v cestě do branky.
     
    59:10
    Colton Sissons se otočil za brankou domácího celku, ale nedokázal puk poslat na někoho ze spoluhráčů. Nashville ale nasbíral cenné sekundy.
     
    59:40
    Granlund se hnal za vyhozeným kotoučem, ale domácí hokejisté měli k puku o kus blíže a bez problémů jej odehráli do bezpečí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Nashville uspěl v důležitém utkání na ledě Chicaga a vítězí 3:1. Hosté ve třetí třetině bez problémů bránili akce domácího celku. Třetí branku navíc přidal Erik Haula. Domácí se v závěru zmohli jen na snížení, které zařídil Vinnie Hinostroza. Chicago sice dohrávalo duel bez brankáře, ale další branky už nepřidalo.
     
    Střely na branku: 30 – 28
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Malcolm Subban (CHI) – 25 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,3%, odchytal 57:10
    Juuse Saros (NSH) – 29 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,6%, odchytal 60:00
     
    Česká a slovenská stopa

    Dominik Kubalík (CHI) – 0+0, -1 účast, 3 střely na branku, TM 0, čas na ledě 17:05
    David Kämpf (CHI) – 0+0, -1 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 15:49
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Juuse Saros (NSH) 29 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,6%
    2. Malcolm Subban (CHI) 25 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,3%
    3. Luke Kunin (NSH) 1+0
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:38:43)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 57. Hinostroza (Kalynuk, Beaudin) – 27. Johansen (Ellis, Tolvanen), 37. Kunin (Mikael Granlund, Järnkrok), 57. Haula (Ellis, Cousins)


    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – C. Murphy, Beaudin, Kalynuk, Keith (A), Boqvist, Stillman, Zadorov – Hagel, Dach, DeBrincat – P. Kane (A), Suter, Hinostroza – Carpenter, Kämpf, Connolly – Kurashev, D. Kubalík.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Benning, Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), Gudbranson, Harpur – Arvidsson, Johansen, Tolvanen – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Duchene, Haula, Cousins – Jeannot, Sissons, Trenin.

    Rozhodčí: Lee, Hebert – Kelly, Berg
    bahis siteleri