Buffalo – Boston 6:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.)
Calgary – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:2 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Nashville Predators
Sobota 24.04.2021, 02:07 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Viktor Arvidsson už se hnal s kotoučem proti prázdné brance, ale Duncan Keith se k němu skvěle vrátil a čistým zákrokem zamezil kotouči v cestě do branky.
    56:41 Vinnie HINOSTROZA - 1:3
     
    56:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Nakonec je to branka! VINNIE HINOSTROZA svou šikovnou tečí nakonec procedil kotouč za brankovou čáru. Ellis to podle rozhodčího u videa nestihl. Asistence: Wyatt Kalynuk, Nicolas Beaudin.
     
    56:41
    Vinnie Hinostroza už se radoval ze vstřelené branky, ale rozhodčí ukazují, že puk se za brankovou čáru nedostal! Podle všeho zasáhl Ryan Ellis.
     
    56:20
    Subban je na střídačce a domácí zkouší zdramatizovat závěr utkání!
    56:05 Erik HAULA - 0:3
     
    56:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville definitivně rozhoduje o svém dnešním vítězství! ERIK HAULA si našel puk v rohu útočného pásma a zakončením na přední tyč propálil domácího brankáře z neskutečného úhlu. Asistence: Ryan Ellis, Nick Cousins.
     
    55:29
    Luke Kunin se před brankou Chicaga dostal k odraženému kotouči, ale pohotovou dorážkou zakončil jen do betonu připraveného brankáře!
     
    52:30
    Nashville si zahraje přesilovku. Brandon Hagel dostává dvě minuty za držení.
     
    50:10
    Viktor Arvidsson se zjevil sám mezi kruhy, skvěle si kotouč zpracoval na forhend, ale zápěstím domácího brankáře nepřekonal!
    36:24 Luke KUNIN - 0:2
     
    36:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po další akci už Nashville odskakuje na rozdíl dvou branek! Mikael Granlund ustál souboj za brankou a krásnou přihrávkou našel prostor, kam si sjel LUKE KUNIN? který prostřelil Subbana! Asistence: Mikael Granlund, Calle Järnkrok.
     
    31:57
    Nashville bude hrát přesilovku. Kirby Dach dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    29:26
    Eeli Tolvanen projel s pukem na čepeli do útočného pásma, kde si dokonce našel prostor pro zakončení, ale jeho rána minula branku Chicaga!
    26:33 Ryan JOHANSEN - 0:1
     
    26:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se dostává do vedení! Hosté dostali kotouč za brankovou čáru díky důrzu na brankovišti. Subban sice předvedl dva dobré zákroky, ale RYAN JOHANSEN ustál souboj na brankovišti a bekhendem dostal puk za čáru! Asistence: Ryan Ellis, Eeli Tolvanen.
     
    23:37
    Právě Dominik Kubalík si v útočném pásmu sjel na přihrávku na pravý kruh, ale jeho pohotový pokus příklepem pozorný Seros vyrazil betonem!
     
    21:12
    Ihned po vyhraném vhazování se do odraženého kotouče opřel Suter, ale po jeho dělovce zazvonila branková konstrukce! Nashville měl i kus štěstí.
     
    17:38
    Dominik Kubalík se jako blesk z čistého nebe zjevil sám před hostujícím brankářem. Český útočník nic nevymýšlel, ale střelou po ledě trefil beton!
     
    16:05
    Subban vytáhl parádní zákrok! Viktor Arvidsson při přečíslení našel přihrávkou před branku Ekholma, ale domácí brankář se rychle přesunul!
     
    10:21
    Vinnie Hinostroza zahodil zatím největší šanci dnešního souboje! Domácí hokejista se zjevil před brankářem, ale kličku do protipohybu mu brankář Predators přečetl!
     
    06:33
    Uvidíme první přesilovku. Colton Sissons dostává dvě minuty za vysokou hůl.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 57. Hinostroza (Kalynuk, Beaudin) – 27. Johansen (Ellis, Tolvanen), 37. Kunin (Mikael Granlund, Järnkrok), 57. Haula (Ellis, Cousins)


    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – C. Murphy, Beaudin, Kalynuk, Keith (A), Boqvist, Stillman, Zadorov – Hagel, Dach, DeBrincat – P. Kane (A), Suter, Hinostroza – Carpenter, Kämpf, Connolly – Kurashev, D. Kubalík.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Benning, Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), Gudbranson, Harpur – Arvidsson, Johansen, Tolvanen – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Duchene, Haula, Cousins – Jeannot, Sissons, Trenin.

    Rozhodčí: Lee, Hebert – Kelly, Berg
    bahis siteleri