Česko – Rakousko cz 7:2 (kon.) | Slovensko – Německo 4:3 (3:1 po s.n.)
po s.n. (3:1)
Slovensko
4:3 (0:2, 2:1, 1:0 - 0:0)
Německo
sk Sobota 24.04.2021, 20:15 • ZŠ Piešťany - Easton Aréna • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Slovensko.
    Autorom víťazného gólu je DÁVID BUC.
     
    56:49
    Slovensko dalo gól! Zabudnutý DANIIL FOMINYKH pri ľavej žŕdke dostáva puk do prázdnej brány! Pochváliť ale musíme prácu Bubelu aj Faška-Rudáša či Ďalogu, ktorí výraznou mierou dopomohli k vyrovnaniu!

    Asistencie: Marek Ďaloga, Miloš Bubela.
     
    33:01
    Slovensko dalo gól! MILOŠ BUBELA bol blízko gólu už v prvej tretine, odmena za dobrý výkon prichádza teraz! Vybojovaný puk pri mantineli, prvá strela skončila na Treutleovi, ktorý ho však nedokázal odpratať. Dosledovanie situácie, dorážka a je to 2:3!
     
    28:02
    Nemecko dalo gól! Bol by to krásny zákrok Godlu, bohužiaľ, Nemci presilovku využívajú! ALEXANDER EHL si spracoval prihrávku pred bránkovisko, nasadil blafák a zvyšuje na 3:1! Náš gólman vytiahol puk z brány v momente, keď už bol jasne za čiarou.

    Asistencie: Daniel Schmölz, Colin Ugbekile.
     
    22:36
    Slovensko dalo gól! Už sa zdalo, že presilovku nevyužijeme, keď to na seba vzal Marek Ďaloga, prekorčuľoval celé klzisko a z bránkovej čiary posielal puk napravo, kde bol pripravený MIROSLAV MUCHA. Rana z prvej, je znížené!

    Asistencie: Marek Ďaloga.
     
    09:06
    Nemecko dalo gól! Nasledovala však blesková rozohrávka, pohodlný prechod cez stredné pásmo a po výmene puku s Fischbuchom LAURIN BRAUN zvyšuje na 2:0. Koncovka ponad betón a pod vyrážačku slávila úspech.

    Asistencie: Daniel Fischbuch.
     
    05:53
    Nemecko dalo gól! Príliš veľa miesta sme pred bránou nechali súperovi. Po bitke o puk potrestal naše šance a zaváhania DANIEL SCHMÖLZ.

    Asistencie: Laurin Braun, Daniel Fischbuch.
    Marken.cz

    Viktor Kalinács

    Branky a nahrávky: 23. Mucha (Ďaloga), 34. Bubela, 57. Fominykh (Ďaloga, Bubela), rozh. náj. Buc – 6. Schmölz (Braun, Fischbuch), 10. Braun (Fischbuch), 29. Ehl (Schmölz, Ugbekile)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Daniil Fominykh (SVK)
    1:0   Laurin Braun (GER)
    2. série:
    1:0   Rastislav Gašpar (SVK)
    1:1   Daniel Fischbuch (GER)
    3. série:
    2:1   Dávid Buc (SVK)
    2:1   Simon Sezemsky (GER)
    4. série:
    3:1   Oliver Okuliar (SVK)
    3:1   Tobias Eder (GER)


    Slovensko: Godla (Konrád) – Grman, Vitaloš, Nemec, Ďaloga, Kňažko, Koch, Bučko, Gachulinec – Gašpar, Buc, Liška – Mucha, Mi. Chovan, Okuliar – Faško-Rudáš, Bubela, Fominykh – Slafkovský, Kollár, Holešinský
    Německo: Treutle (Pantkowski) – Nowak, Ugbekile, Sezemsky, Ebner, Mebus, Karrer, Huss, Rogl – Fischbuch, Braun, Schmölz – Uvira, Eder, Kammerer – Pfaffengut, Dumont, Ehl – Sternheimer, Eisenmenger, Bassen

    Rozhodčí: Snášel ml., Orolin – Stanzel, Šoltés – Lauff

    Diváci: Bez divákov
    bahis siteleri