NHL
Tampa – Dallas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:4 (kon.) | Columbus – Detroit 2:5 (kon.)
Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Vegas – St. Louis 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 2:3 (kon.)
San Jose – Arizona 2:5 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:5 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Detroit Red Wings
Sobota 08.05.2021, 01:07 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:5
     
    59:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají druhý gól do prázdné klece. A znovu sehrál hlavní roli VLADISLAV NAMĚSTNIKOV. Ten najel do útočné třetiny a přesně zacílil bekhendem. Asistence: Valtteri Filppula a Filip Hronek.
    57:58 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:4
     
    57:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Skvělou práci odvedl Gagner, který podržel kotouč na holi přiměřeně dlouhou dobu, aby následně od levého mantinelu objevil před bránou osamoceného VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA, ruský forvard už nemohl minout. Asistence: Sam Gagner a Valtteri Filppula.
     
    57:20
    Hokejisté Columbusu získali útočné pásmo, což byl signál pro Matisse Kivleniekse. Lotyš opustil bránu, Modrokabátníci zkouší powerplay.
     
    43:54
    Zvoní tyč! Nejproduktivnější hráč Columbusu v sezóně Oliver Bjorkstrand využil vysoké rychlosti k najetí z pravé strany před bránu, forhendem však orazítkoval pouze levou část brankové konstrukce.
     
    39:35
    V souboji dvou jedenáctek uspěla ta detroitská. Filipu Zadinovi sice Kevin Stenlund zabránil v průniku do útočné třetiny, ale bylo to jen za pomoci háčku, což pozornosti rozhodčího neuniklo.
    36:52 Jakub VRÁNA - 2:3
     
    36:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Parádní obrat Detroitu dokonal JAKUB VRÁNA. Mizernou rozehrávku domácích vystihl Pánik. Slovák naznačil střelu, čímž zmátl nejen beky, ale především brankáře. Vránovi pak stačilo trefit odkrytou část brány. Asistence: Richard Pánik a Valtteri Filppula.
    34:48 Danny DEKEYSER - 2:2
     
    34:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí minuty znamená srovnání stavu! Zblokované zakončení Bromého se od zadního mantinelu odrazilo příhodně pro DANNYHO DEKEYSERA, jenž z velkého úhlu propálil marně se přesunujícího Kivleniekse. Asistence: Mathias Bromé a Michael Rasmussen.
    33:50 Joseph VELENO - 2:1
     
    33:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Rudá Křídla jsou znovu na kontakt! Kombinace mezi Hronkem a Vránou měla o poznání větší kvalitu, než před malou chvílí. Druhý jmenovaný Čech posléze našel v levém kruhu JOSEPHA VELENA a centr třetí formace střelou k bližší tyči skóroval v NHL poprvé v kariéře. Asistence: Jakub Vrána a Filip Hronek.
     
    32:17
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší Detroit. V předbrankovém prostoru si příliš agresivně počínal Andrew Peeke, bek se provinil krosčekem.
    27:48 Nathan GERBE - 2:0
     
    27:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátnici odskakují do dvoubrankového náskoku! Robinson od levého mantinelu vyslal do úniku NATHANA GERBEHO. Třiatřicetiletý Američan provedl bekhendový blafák dokonale a vstřelil svůj první gól v sezóně. Asistence: Eric Robinson a Vladislav Gavrikov.
     
    12:20
    První přesilovou hru utkání si zahraje domácí Columbus. Za prohřešek v útočném pásmu odjíždí na trestnou lavici pykat Švéd Michael Rasmussen. Dvě minuty za sekání.
    01:43 Gavin BAYREUTHER - 1:0
     
    01:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé! Domácí se usadili v útočné třetině a dostali se do vedení. Na modrou obdržel nahrávku GAVIN BAYREUTHER, který se nenechal dlouho pobízet a vypálil k pravé tyči. Greissovi bránil ve výhledu jeden ze spoluhráčů, gólman v poslední chvíli máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Liam Foudy a Patrik Laine.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Bayreuther (Foudy, Laine), 28. Gerbe (Robinson, Gavrikov) – 34. Veleno (J. Vrána, Hronek), 35. DeKeyser (Bromé, Rasmussen), 37. J. Vrána (Pánik, Filppula), 58. Naměstnikov (Gagner, Filppula), 60. Naměstnikov (Filppula, Hronek)


    Columbus Blue Jackets: Kivlenieks (Merzlikins) – S. Jones (A), Del Zotto, Peeke, Gavrikov, Bayreuther, Harrington – Atkinson (A), Domi, Bjorkstrand – Bemström, Roslovic, Grigorenko – Laine, Stenlund, Foudy – Gerbe, MacInnis, Robinson.
    Detroit Red Wings: Greiss (J. Bernier) – Hronek, Cholowski, Stecher, M. Staal, G. Lindström, DeKeyser (A) – Zadina, Rasmussen, J. Vrána – Filppula, Naměstnikov, Pánik – Gagner, Veleno, Smith – Bromé, Glendening (A), Helm.

    Rozhodčí: Syvret, Morton – Kelly, Smith

    Diváci: 4 402
    bahis siteleri