Rusko – Česko cz 4:3 (kon.) | Německo – Itálie 9:4 (kon.) | Bělorusko – Slovensko 2:5 (kon.)
Kanada – Lotyšsko 0:2 (kon.)
konec
Bělorusko
2:5 (0:3, 0:0, 2:2)
Slovensko
Pátek 21.05.2021, 19:15 • Olympic Sports Centre, Riga • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Peter CEHLÁRIK - 2:5
     
    59:15
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je již rozhodnuto o vítězi dnešního mače. Mário Grman parádní nahrávkou poslal na branku samotného PETERA CEHLÁRIKA, který se snad ani nemohl mýlit. Asistence: Mário Grman.
    54:22 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:4
     
    54:22
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Už je to pouze o dvě branky. Nepovedené rozehrávky soupeře využil JEGOR ŠARANGOVIČ, který získal puk a sám proti Konrádovi dokázal slovenského brankáře propálit. Tohle ještě může být drama. Bez asistence.
    53:25 Michail STEFANOVIČ - 1:4
     
    53:25
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Konrád dnes čistý štít neudrží, dělilo ho od toho něco přes 6 minut. Sergej Kosticyn dostal šikovnou nahrávku do mezikruží a okamžitě vypálil, jeho pokus Konrád vyrazil pouze před sebe, kde byl připraven MICHAIL STEFANOVIČ, který dorazil v klidu puk za slovenského brankáře. Asistence: Sergej Kosticyn.
    45:05 Marek HRIVÍK - 0:4
     
    45:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace slovenského týmu a je z toho čtvrtá branka v sítě jejich dnešního soupeře. Naši sousedé se dostali rychle do pásma soupeře, kde Róbert Lantoši předložil puk MARKU HRIVÍKOVI, jež si položil brankáře a poslal puk do prázdné klece. Asistence: Róbert Lantoši, Peter Cehlárik.
    11:02 Kristián POSPÍŠIL - 0:3
     
    11:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    I druhá přesilovka je využita ze slovenského pohledu a dominantní tým vede již o tři branky. Byla to podobná branka jako před chvilkou. Z pravé strany útočného pásma vylil KRISTIÁN POSPÍŠIL, který nekompromisně poslal puk na zadní tyčku. Asistence: Mislav Rosandić, Michal Krištof.
    09:17 Peter CEHLÁRIK - 0:2
     
    09:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci využívají přesilovou hru a jdou do vedení o dvě branky. Po dlouhé kombinaci se puk dostal na pravý kruh pro PETERA CEHLÁRIKA, který z voleje nádherně vymetl horní roh běloruské branky. Asistence: Martin Gernát, Marián Studenič.
    03:53 Kristián POSPÍŠIL - 0:1
     
    03:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku dnešního mače. Šimon Nemec našel po modré čáře KRISTIÁNA POSPÍŠILA, jehož dělovka skončila za brankářem Šostakem, ten neměl vůbec dobrý výhled na střelu slovenského útočníka. Asistence: Šimon Nemec.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Daniel Kinc

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 54. Stefanovič (S. Kosticyn), 55. Šarangovič – 4. Pospíšil (Nemec), 10. Cehlárik (Gernát, Studenič), 12. Pospíšil (Rosandić, Krištof), 46. Hrivík (Lantoši, Cehlárik), 60. Cehlárik (Grman)


    Bělorusko: Šostak (12. D. Taylor) – Bailen, Korobov, Znacharenko (C), Antonov, Lisovec, Chenkel, Falkovskij, Jerjomenko – Šarangovič, Paré, Prince – Děmkov (A), N. Komarov (A), Drozd – Platt, S. Kosticyn, Belevič – Lopačuk, Stefanovič, Nesterov.
    Slovensko: Konrád (J. Hudáček) – Gernát, Rosandić, Nemec, Ďaloga (C), Grman, Jánošík (A), Gachulinec, Kňažko – Cehlárik, Hrivík (A), Lantoši – Skalický, Krištof, Pospíšil – Studenič, Miloš Roman, Faško-Rudáš – Slafkovský, Sukeľ, Liška.

    Rozhodčí: Ansons, Heikkinen – Sormunen, Zunde
    bahis siteleri