Třinec – Blansko 2:0 (kon.) | Hr. Králové – Líšeň 1:1 (kon.) | Prostějov – Varnsdorf 0:0 (kon.)
Ústí n. L. – Dukla Praha 1:0 (kon.) | Táborsko – Vlašim 1:0 (kon.) | Vyšehrad – Jihlava 2:2 (kon.)
Chrudim – Žižkov 3:5 (kon.)
konec
MFK Chrudim
3:5 (1:4)
FK Viktoria Žižkov
Sobota 22.05.2021, 15:00 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Přestřelka na východě Čech pokračuje! Kombinační akce středem hřiště přinesla třetí branku Chrudimi. Skvělou práci odvedl Vojtěch Řezníček, který našel ve vápně rozběhnutého PETRA RYBIČKU, jenž si míč zpracoval a vstříc Soukupovi nezaváhal – 3:5!
     
    55
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Radost Chrudimi ale znovu vydržela jen několik vteřin! Rychlý kontr žižkovské Viktorie skončil na zadní tyči na noze nabíhajícího si FARID NABIJEVA, který ve skluzu dopravil popáté míč do chrudimské sítě – 2:5!
     
    54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Standardní situace chrudimského týmu znovu znamená drobné vzkříšení naději! Závar v pokutovém území přinesl balon na nohu DOMINIKA HAŠKA, který prudkou ranou snížil – 2:4!
     
    45
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Radost chrudimským fotbalistům ale příliš dlouho nevydržela! Standardní situace Žižkova přinesl centr z velké dálky přímo na hlavu neobsazeného MASKIKE SUKISU, který hlavičkou do protipohybu Simona Zímy vrátil pražskému celku tříbrankové vedení – 1:4!
     
    43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Do poločasu se prosazují i domácí fotbalisté, kteří snižují na rozdíl dvou branek! Rohový kop skončil nejprve sraženou hlavičkou, která přistála na pravačce VOJTĚCHA ŘEZNÍČKA, jenž prudkou ranou k tyči vrací domácí do hry – 1:3!
     
    41
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Ani střídání v chrudimské defenzívě nepomohlo a my zde máme třetí branku Žižkova. Po větším tlaku Viktorie si centr z pravé strany na přední tyči našel JAROSLAV DIVIŠ, který nekompromisně umístil balon do chrudimské sítě – 0:3!
     
    24
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Dvě nebezpečné příležitosti Žižkova skončily skvělým zákrokem Zímy a nastřelenou tyčkou Diviše, vzápětí se ale balon odrazil k MASHIKE SUKIKEMU, který přízemní dorážkou navýšil vedení pražského celku na 2:0!
     
    10
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic zde máme první branku dnešního střetnutí! Nenápadný centr do pokutového území přistál zhruba na penaltě na hlavě LUKÁŠE ZOUBELEHO, který balon jen lehce prodloužil a poslal ho milimetrově k pravé tyči chrudimské branky – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 43. Řezníček, 54. D. Hašek, 74. Rybička – 10. Zoubele, 24. Mashike Sukisa, 41. Jaroslav Diviš, 45. Mashike Sukisa, 55. Nabijev

    Karty:   69. Fofana (CHR), 86. Verner (CHR), 90+1. Čáp (CHR) – 58. Zoubele (ZIZ), 69. Jaroslav Diviš (ZIZ)


    MFK Chrudim: Zíma – D. Hašek, Drahoš, Vencl (36. Fofana) – Řezníček, D. Breda (46. Čáp), Verner (89. Juliš), Nikodem (36. Kang-hjon), Sokol – Mužík (70. Látal), Rybička.
    Náhradníci: Janda – Javůrek, Látal, Juliš, Kang-hjon, Čáp, Fofana.

    FK Viktoria Žižkov: P. Soukup – Řezáč, Žežulka, Pudil, Muleme – Sixta, Súkenník – Jaroslav Diviš, Zoubele (75. D. Richter), Nabijev (71. Bezdička) – Mashike Sukisa.
    Náhradníci: K. Hrubeš – Petrlák, D. Richter, Bazal, Auer, Hušek, Bezdička.

    Rozhodčí: Vojkovský – Horák, Černoevič
    bahis siteleri