Bělorusko – Švýcarsko 0:6 (kon.) | Itálie – Kanada 1:7 (kon.) | Švédsko – Slovensko 3:1 (kon.)
Finsko – Lotyšsko 3:2 (po pr.)
konec
Itálie
1:7 (0:4, 1:2, 0:1)
Kanada
Neděle 30.05.2021, 15:15 • Riga Arena • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:54 Brandon PIRRI - 1:7
     
    55:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Za svou aktivitu v dnešním duelu si forvard BRANDON PIRRI rozhodně gól zasloužil. Zpoza branky mu přihrál Brown a kanadská třiasedmdesátka z bezprostřední blízkosti překonala Fadaniho. 1:7! Asistence: Connor Brown a Adam Henrique.
    37:28 Maxime COMTOIS - 1:6
     
    37:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy využívají přesilovou hru, Mangiapane našel z pravého křídla volného MAXE COMTOISE, který se rozhodl vypálit z levého kruhu golfákem. No a jeho pokus končí v brance! Skvělá střela forvarda Anaheimu. Asistence: Andrew Mangiapane a Connor Brown.
    34:48 Andrew MANGIAPANE - 1:5
     
    34:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování se však Kanada dostala do skvělé kombinace. Na modré čáře přihrál puk Ferraro k mantinelu Brownovi, jenž krásnou křižnou přihrávkou našel střelce branky. ANDREW MANGIAPANE je tím, kdo zakončoval do protipohybu brankáře. Asistence: Connor Brown, Mario Ferraro.
    30:31 Angelo MICELI - 1:4
     
    30:31
    Itálie právě vstřelila branku!
    Těsně před branku dostal kotouč italský útočník Angelo Miceli, který chtěl objet brankáře Hilla a zasunout do odkryté branky. To se mu sice nepovedlo, ale na brankovišti byl důrazný Pitschieler, který zasunul puk do branky. Po cestě ho však tečoval ještě ANGELO MICELI! Podle sudích proběhlo vše naprosto v pořádku a branka platí. Nebyla tedy ani posunutá a ani se nejednalo o nedovolené bránění brankáři. Asistence: Simon Pitschieler.
    11:56 Adam HENRIQUE - 0:4
     
    11:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Neuběhlo ani půl minuty a Kanada opět navyšuje skóre. ADAM HENRIQUE si dobře sjel z druhé vlny na přihrávku, kterou dostal a poté z ostrého úhlu překonal Fazia bekhendem pod víko. Asistence: Andrew Mangiapane.
    11:33 Troy STECHER - 0:4
     
    11:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že dne uvidíme opravdu spoustu branek. Tu další střílí TROY STECHER, jemuž předložil puk nad kruhy Anderson-Dolan a obránce Detroitu vymetl horní víko branky. Asistence: Jaret Anderson-Dolan.
    08:04 Andrew MANGIAPANE - 0:2
     
    08:04
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané se celkem lehce dostávají už do dvoubrankového vedení, ANDREW MANGIAPANE dostal puk do jízdy a v útočném pásmu už měl proti sobě jen jednoho obránce, toho však neskutečně "vykoupal" a přízemní střelou překonal Fazia. Asistence: Connor Brown, Adam Henrique.
    02:33 Cole PERFETTI - 0:1
     
    02:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy jdou do vedení! Nahození Schneidera před brankou tečoval jeden z dvojice Perfetti nebo Anderson-Dolan a Faziovi tak kotouč vypadl. Následně jej COLE PERFETTI doťuknul do sítě! Asistence: Braden Schneider a Liam Foudy.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jiří Michal

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 31. Miceli (Pitschieler) – 3. Perfetti (Schneider, Foudy), 9. Mangiapane (Co. Brown, Henrique), 12. Stecher (Anderson-Dolan), 12. Henrique (Mangiapane), 35. Mangiapane (Co. Brown, Ferraro), 38. Comtois (Mangiapane, Co. Brown), 56. Pirri (Co. Brown, Henrique)


    Itálie: Fazio (12. Fadani) – Pietroniro, Trivellato, Glira, Spornberger, Miglioranzi, Casetti, Marchetti, Gios – Miceli, Petan (A), Frank (C) – Hochkofler, Giliati, Andergassen – Gander, Bardaro, Frigo (A) – Pitschieler, Deluca, Magnabosco.
    Kanada: Hill (DiPietro) – S. Walker, Ferraro, Power, Stecher (A), Bernard-Docker, Beaudin, Schneider – Henrique (C), Co. Brown (A), Mangiapane – Vilardi, N. Paul, Comtois – Danforth, Hagel, Bunting – Foudy, Anderson-Dolan, Perfetti – Pirri.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Vikman (FIN) – Hynek, Ondráček (oba CZE)
    bahis siteleri