Bělorusko – Švýcarsko 0:6 (kon.) | Itálie – Kanada 1:7 (kon.) | Švédsko – Slovensko 3:1 (kon.)
Finsko – Lotyšsko 3:2 (po pr.)
konec
Itálie
1:7 (0:4, 1:2, 0:1)
Kanada
Neděle 30.05.2021, 15:15 • Riga Arena • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Závěr duelu tedy dohrají v početní převaze Italové, Perfetti dostal dvě minuty za podrážení.
    55:54 Brandon PIRRI - 1:7
     
    55:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Za svou aktivitu v dnešním duelu si forvard BRANDON PIRRI rozhodně gól zasloužil. Zpoza branky mu přihrál Brown a kanadská třiasedmdesátka z bezprostřední blízkosti překonala Fadaniho. 1:7! Asistence: Connor Brown a Adam Henrique.
    42:45 Šance Kanady
     
    42:45
    Další možnost! Hagel krásně prošel přes bek a vypálil. Jeho spoluhráči následně chyběl jen kousíček k tomu, aby zasunul do odkryté branky. Byl to Anderson-Dolan, kdo se málem prosadil.
     
    40:18
    A hned velká šance! Před brankou se zjevil nehlídaný Henrique, ale kanadský kapitán svůj blafák nedotáhl.
    37:28 Maxime COMTOIS - 1:6
     
    37:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy využívají přesilovou hru, Mangiapane našel z pravého křídla volného MAXE COMTOISE, který se rozhodl vypálit z levého kruhu golfákem. No a jeho pokus končí v brance! Skvělá střela forvarda Anaheimu. Asistence: Andrew Mangiapane a Connor Brown.
     
    36:17
    Simon Pitschieler podrazil v rohu obranného pásma jednoho z Kanaďanů a ti tak budou mít k dispozici další početní výhodu.
    34:48 Andrew MANGIAPANE - 1:5
     
    34:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování se však Kanada dostala do skvělé kombinace. Na modré čáře přihrál puk Ferraro k mantinelu Brownovi, jenž krásnou křižnou přihrávkou našel střelce branky. ANDREW MANGIAPANE je tím, kdo zakončoval do protipohybu brankáře. Asistence: Connor Brown, Mario Ferraro.
    32:15 Pěkná akce italského celku
     
    32:15
    Málem přišla opět branka na italské straně! Do brejku ujeli Bardaro spolu s Frigem, ale jejich kombinace nakonec nevyšla! Škoda pro ně.
     
    30:55
    Miglioranzi podrazil Comtoise, Kanaďané si zahrají přesilovou hru krátce poté, co inkasovali branku.
    30:31 Angelo MICELI - 1:4
     
    30:31
    Itálie právě vstřelila branku!
    Těsně před branku dostal kotouč italský útočník Angelo Miceli, který chtěl objet brankáře Hilla a zasunout do odkryté branky. To se mu sice nepovedlo, ale na brankovišti byl důrazný Pitschieler, který zasunul puk do branky. Po cestě ho však tečoval ještě ANGELO MICELI! Podle sudích proběhlo vše naprosto v pořádku a branka platí. Nebyla tedy ani posunutá a ani se nejednalo o nedovolené bránění brankáři. Asistence: Simon Pitschieler.
    27:05 Hagel netrefil puk v obrovské šanci
     
    27:05
    Málem branka v oslabení! Anderson-Dolan získal puk a předkládal jej před prázdnou branku Hagelovi, ten však netrefil kotouč!
     
    25:20
    Ale nyní si zahraji podruhé přesilovku Italové, Pirri se prezentoval útočným faulem.
     
    22:04
    V obranném pásmu došlo k nějaké neshodě Lucy Friga se soupeřem a Frigo za to dostává dvě minuty. A to protože se snažil shodit soupeři přilbu.
     
    16:28
    Maxime Comtois podrazil Simona Pitschielera v útočném pásmu a Kanada bude dvě minuty hrát ve čtyřech. Kanadský útočník je na sebe hodně rozzlobený.
     
    16:01
    Tyč! Maxime Comtois skvěle vybojoval v útočném pásmu puk, a zároveň si ho dokázal také pokrýt vyrazit s ním před branku, kde byl úplně volný Pirri, jenž také dostal přihrávku před takřka prázdnou svatyni. Ale kanadský útočník se nejprve do kotouč netrefil a poté nastřelil tyč za Fadanim.
     
    11:56
    Dvanáct minut strávil v brance Fazio. A následně je podruhé v řadě střídán. Do branky jde Davide Fadani.
    11:56 Adam HENRIQUE - 0:4
     
    11:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Neuběhlo ani půl minuty a Kanada opět navyšuje skóre. ADAM HENRIQUE si dobře sjel z druhé vlny na přihrávku, kterou dostal a poté z ostrého úhlu překonal Fazia bekhendem pod víko. Asistence: Andrew Mangiapane.
    11:33 Troy STECHER - 0:4
     
    11:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že dne uvidíme opravdu spoustu branek. Tu další střílí TROY STECHER, jemuž předložil puk nad kruhy Anderson-Dolan a obránce Detroitu vymetl horní víko branky. Asistence: Jaret Anderson-Dolan.
    08:04 Andrew MANGIAPANE - 0:2
     
    08:04
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané se celkem lehce dostávají už do dvoubrankového vedení, ANDREW MANGIAPANE dostal puk do jízdy a v útočném pásmu už měl proti sobě jen jednoho obránce, toho však neskutečně "vykoupal" a přízemní střelou překonal Fazia. Asistence: Connor Brown, Adam Henrique.
    02:33 Cole PERFETTI - 0:1
     
    02:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy jdou do vedení! Nahození Schneidera před brankou tečoval jeden z dvojice Perfetti nebo Anderson-Dolan a Faziovi tak kotouč vypadl. Následně jej COLE PERFETTI doťuknul do sítě! Asistence: Braden Schneider a Liam Foudy.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jiří Michal

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 31. Miceli (Pitschieler) – 3. Perfetti (Schneider, Foudy), 9. Mangiapane (Co. Brown, Henrique), 12. Stecher (Anderson-Dolan), 12. Henrique (Mangiapane), 35. Mangiapane (Co. Brown, Ferraro), 38. Comtois (Mangiapane, Co. Brown), 56. Pirri (Co. Brown, Henrique)


    Itálie: Fazio (12. Fadani) – Pietroniro, Trivellato, Glira, Spornberger, Miglioranzi, Casetti, Marchetti, Gios – Miceli, Petan (A), Frank (C) – Hochkofler, Giliati, Andergassen – Gander, Bardaro, Frigo (A) – Pitschieler, Deluca, Magnabosco.
    Kanada: Hill (DiPietro) – S. Walker, Ferraro, Power, Stecher (A), Bernard-Docker, Beaudin, Schneider – Henrique (C), Co. Brown (A), Mangiapane – Vilardi, N. Paul, Comtois – Danforth, Hagel, Bunting – Foudy, Anderson-Dolan, Perfetti – Pirri.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Vikman (FIN) – Hynek, Ondráček (oba CZE)
    bahis siteleri